çok zor bi erkek benimde eşim öyleydi. herşeye küser trip yapar yatağını ayırırdı. erkeğin küseni çekilmiyo. değişmiycek bunu bilmerhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
Trip atmak kadınlara özgü mü oldu? Ne zamandır? Bunu niye bi aşağılama unsuru olarak kullanıyorsunuz?kız gibi trip atma
bu yaklaşımınıza sadece triple karşılık veriyorsa iyi bile bence...Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde
trip atan erkek bacın olsun tavsiye sanamerhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
Né burcumerhaba hanımlar. Çok alıngan bir sevgilim var. Ve kendisi küçükte sayılmaz(27 yaşına girecek) kavgalarımızda genelde trip atan taraftır. En ufak birşeye bile alınabilir. Ben ona şu çocuk gibi tavırlarını bırak kız gibi trip atma davranma vs. dediğimde de daha çok alınır ve uzatır duruma geldi. Ve bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim bu durumu değiştirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?