deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.254 498 Diğer 24 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #41 Degismez Alttan al hep
Derya gzntp27 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2017 1.003 496 38 24 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #42 Görmezden gel bacim bir süre sonra birakir
K Kelebek 20 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 84 38 3 28 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #43 elaide .!.: Degisecegini saniyorsan gercekten yaniliyorsun. Iliskilerde karsindakini oldugu gibi kabul etmek gerekir diye cok temel bir kural vardir. Ufak tefek torpulemeyi saymazsak. Genişletmek için tıkla... Bir insan başta nasılsa sondada aynı olur. Can çıkar huy çıkmaz değişmezse bu huyu çok üzülürsün gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez
elaide .!.: Degisecegini saniyorsan gercekten yaniliyorsun. Iliskilerde karsindakini oldugu gibi kabul etmek gerekir diye cok temel bir kural vardir. Ufak tefek torpulemeyi saymazsak. Genişletmek için tıkla... Bir insan başta nasılsa sondada aynı olur. Can çıkar huy çıkmaz değişmezse bu huyu çok üzülürsün gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez
K Kelebek 20 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 84 38 3 28 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #44 Visne27 .!.: Bu erkeklere ne olmus gercekten merak ederim bizim sevgili zamanlarimizda nerde erkek nazlanicakti.Kizlarin bir kelimesine bakardi hersey simdi nerdee Genişletmek için tıkla... Şimdiki erkekler kız gibi kızlr erkek gibi peşinden koşup üzülüyorlar tersine dönmüş dünya
Visne27 .!.: Bu erkeklere ne olmus gercekten merak ederim bizim sevgili zamanlarimizda nerde erkek nazlanicakti.Kizlarin bir kelimesine bakardi hersey simdi nerdee Genişletmek için tıkla... Şimdiki erkekler kız gibi kızlr erkek gibi peşinden koşup üzülüyorlar tersine dönmüş dünya
Hostesin Kirmizi Fulari Kim bu Umay ?🌹🇹🇷 Pro Üye 18 Ağustos 2009 5.502 4.643 698 28 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #45 ayyy babam gibi. balık burcu kendisi . oda mı balık yoksa ya da yengeç kesin su grubu yani belli
K Kelebek 20 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 84 38 3 28 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi goksinn #46 goksinn .!.: Şimdi tam tersi maalesef o trip attığında bende uzatırsam 3 4 gün konuşamayız yani o derece Genişletmek için tıkla... Aynı ben benim forumlara da bakar mısınız
goksinn .!.: Şimdi tam tersi maalesef o trip attığında bende uzatırsam 3 4 gün konuşamayız yani o derece Genişletmek için tıkla... Aynı ben benim forumlara da bakar mısınız