Trip Atan Erkek...

Hiç çekilmez. Narsist gibi sürekli üste çıkma, kendini vazgeçilmez sanma triplerine giren erkekten koşarak kaçın. Ömür törpüsü gibiler

Çok mu aradınız bu modeli?
Hatalı değilsiniz karşınızdaki insan egoist.

yengeç burcunda sinir vardır. hemen kestirip atarlar ama sonra da pişman olup her seferinde dönerler. bu çocukla iletişimi kesip engellesen bile bir yerden bulur sana yine yazar ben söyliyim
bizim görüşmediğimiz bu süre içinde baya kişiyle görüşmüş bunu ordaki arkadaşlardan duyuyorum tabi kendisi hiç bahsetmedi.
yaşım geldi daha iyisini bulamam mantığıyla geldi diye düşünüyorum ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyo aklınca

orda cevap atmam benim sabırsızlığımdan kaynaklandı aslında bekleyebilirdim bana bi merhaba yazar mı diye ama. zaten duygularında biraz eksiklik var gibi his geliyo bana yaşım geldi geçiyo duygusuyla hareket ediyo gibi

Hiç çekilmez. Narsist gibi sürekli üste çıkma, kendini vazgeçilmez sanma triplerine giren erkekten koşarak kaçın. Ömür törpüsü gibiler
çok güzel söylemişsiniz. gerçekten öyle bi üste çıkma, kuyruğu dik tutma tavrı var üstünde hep.

Benimde vardı annem erkek trip atmaz hiç çekilmez demişti kızmıştım. Ama sonra anladım ki çekilecek dert değil. Hatta kadınlar bile atmasın trip iğrenç bir şey

Belki yaşımdan dolayı ama böyle bir konuda zaman harcatan, yoran erkekleri ergen daha olgunlaşmamış, sohbet etmesini bilmeyen, karşısındakini küçük gören, kendini geliştirmiş, herşeyi bildiğini sanan tipler olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkiden beklentim bana bir şeyler katması olduğu için beni geriye götüren her ilişkiyi zaman kaybı olarak görmekteyim.

ne güzel yazmışsınız evet olması gereken o zaten olgun insanlarız sonuçta ama erkeklerdeki egoya da erişmek mümkün değil herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…