Hiç çekilmez. Narsist gibi sürekli üste çıkma, kendini vazgeçilmez sanma triplerine giren erkekten koşarak kaçın. Ömür törpüsü gibilerİyi Akşamlar Hanımlar,
Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım. Şu sıralar biriyle görüşüyorum. 1,5 ay oldu henüz. Bu kişiyle 2019 ekiminde de 3 hafta bi görüşme sürecimiz olmuştu. Fakat telefonda kısa bir tartışma sonucu beklentilerimi anlattığım anda trip atmıştı ılımlı konuşmama orta yol bulabiliriz dememe rağmen bitirmişti konuşmayı.
Miraç kandilinde güya toplu bir mesaj attı ve ben de cevap verince konuşmamız başladı. Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 kere buluştuk sadece. Öncekinde konuşmayı kesme sebebi - her ne kadar ben hatırlamasam da - siz erkekler hepiniz aynısınız dememmiş bu gururuna dokunmuş.
Genel olarak sürekli üste çıkma kendini hep haklı görme huyu var benim şakayla söylediğim birşeye ters tepki verebiliyor.
bir telefon konuşmamızda bir konu üzerine gülerek kardeşimin ağırkanlı oluşundan falan bahsettim ve birden nefret ederim böyle insanlardan dedi.
Ben de bugün bunu sordum ağzından öı kaçtı bu tepkin biraz ağır değil miydi sonuçta hepimizin benzer huyları var dedim.
Bana kardeşinin yüzüne de söylerim evet nefret ederim doğru söylemişim dedi. Madem sen kelime kelime bunları yüzüme vuruyosun ben de bundan sonra idare etmem kimse de umrumda değil diye cevap verdi parladı birden.En son tripli kusura bakma dedi yazmadı birşey.
Benim göremediğim hatalı olduğum bir yer var mı sizce iletişime geçmeli miyim?
Çok teşekkür ederim şimdiden...
bizim görüşmediğimiz bu süre içinde baya kişiyle görüşmüş bunu ordaki arkadaşlardan duyuyorum tabi kendisi hiç bahsetmedi.yengeç burcunda sinir vardır. hemen kestirip atarlar ama sonra da pişman olup her seferinde dönerler. bu çocukla iletişimi kesip engellesen bile bir yerden bulur sana yine yazar ben söyliyim
orda cevap atmam benim sabırsızlığımdan kaynaklandı aslında bekleyebilirdim bana bi merhaba yazar mı diye ama. zaten duygularında biraz eksiklik var gibi his geliyo bana yaşım geldi geçiyo duygusuyla hareket ediyo gibiToplu mesaja niye geri döndünüz en başta yani size özel bir hal hatır sorma olmamış adam gayet saygısız umursamayan biri hani buradan da sizden hoşlanmıyor arkadaşça konuşuyor gibi duruyor adam noktayı koymuş gitmiş hem de gereksiz triple hala siz nesine yazacaksını engelleyin gitsin adam mı kalmadı
bazı yönlerden iyi gibi düşünerek cevap verdim ama işteÇok mu aradınız bu modeli?
Hatalı değilsiniz karşınızdaki insan egoist.
çok güzel söylemişsiniz. gerçekten öyle bi üste çıkma, kuyruğu dik tutma tavrı var üstünde hep.Hiç çekilmez. Narsist gibi sürekli üste çıkma, kendini vazgeçilmez sanma triplerine giren erkekten koşarak kaçın. Ömür törpüsü gibiler
yazarsa cevap vermeyeyim mi peki?Muhatap olma bununla.
ya ne güzel demişsiniz gerçekten en baştan beri tam olarak böylesiz düşüne durun alınmasın diye adam dangur dungur konuşsun
bi bitiş yapmadım henüz şu anda sessizlik var ama ne yazıcak ne diyecek merak ediyorum açıkçası.Sizi anlamıyorum, böyle biriyle ısrarla devam etmek neden?
yüzündeki ifadeden bi kıskançlık algıladım o an evet.Kıskanıyor yani nerdeyse kaç kardeşim kaç sen bundan
teşekkür ederim çok haklısınız da işte acaba büyütüyo muyum diye düşündüm hep ama bu son verdiği tepki yetti.
ne yazacağını merak ediyorum şu an neyi kafasında büyüttüğünüyok yok büyütmüyorsunuz bence çok yerinde davranıyorsunuz. adamın tavırları rahatsız edici.
evet yansıtma oluyor şu an sanırım annem de öyledir.Benimde vardı annem erkek trip atmaz hiç çekilmez demişti kızmıştım. Ama sonra anladım ki çekilecek dert değil. Hatta kadınlar bile atmasın trip iğrenç bir şey
Belki yaşımdan dolayı ama böyle bir konuda zaman harcatan, yoran erkekleri ergen daha olgunlaşmamış, sohbet etmesini bilmeyen, karşısındakini küçük gören, kendini geliştirmiş, herşeyi bildiğini sanan tipler olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkiden beklentim bana bir şeyler katması olduğu için beni geriye götüren her ilişkiyi zaman kaybı olarak görmekteyim.İyi Akşamlar Hanımlar,
Elimden geldiğince kısa kesmeye çalışacağım. Şu sıralar biriyle görüşüyorum. 1,5 ay oldu henüz. Bu kişiyle 2019 ekiminde de 3 hafta bi görüşme sürecimiz olmuştu. Fakat telefonda kısa bir tartışma sonucu beklentilerimi anlattığım anda trip atmıştı ılımlı konuşmama orta yol bulabiliriz dememe rağmen bitirmişti konuşmayı.
Miraç kandilinde güya toplu bir mesaj attı ve ben de cevap verince konuşmamız başladı. Farklı şehirlerde olduğumuzdan 2 kere buluştuk sadece. Öncekinde konuşmayı kesme sebebi - her ne kadar ben hatırlamasam da - siz erkekler hepiniz aynısınız dememmiş bu gururuna dokunmuş.
Genel olarak sürekli üste çıkma kendini hep haklı görme huyu var benim şakayla söylediğim birşeye ters tepki verebiliyor.
bir telefon konuşmamızda bir konu üzerine gülerek kardeşimin ağırkanlı oluşundan falan bahsettim ve birden nefret ederim böyle insanlardan dedi.
Ben de bugün bunu sordum ağzından öı kaçtı bu tepkin biraz ağır değil miydi sonuçta hepimizin benzer huyları var dedim.
Bana kardeşinin yüzüne de söylerim evet nefret ederim doğru söylemişim dedi. Madem sen kelime kelime bunları yüzüme vuruyosun ben de bundan sonra idare etmem kimse de umrumda değil diye cevap verdi parladı birden.En son tripli kusura bakma dedi yazmadı birşey.
Benim göremediğim hatalı olduğum bir yer var mı sizce iletişime geçmeli miyim?
Çok teşekkür ederim şimdiden...
Bazen geri çekilip insanları izlemek lazım benim kendime layık gördüğüm insan bu mu diye.bazı yönlerden iyi gibi düşünerek cevap verdim ama işte
Cevap versen n'olacak ki ? Afedersin ama adam çiğ. Baksana didişmeye sana cikismaya yer arıyor. Kalbini kırmak için çaba sarf ediyor yani. Hiç gerek yok. Kes at kangren yeri.yazarsa cevap vermeyeyim mi peki?
Bu ruh emiciyle geçirdiğiniz dakikalara bile yazık. Umarım devam etmezsinizbi bitiş yapmadım henüz şu anda sessizlik var ama ne yazıcak ne diyecek merak ediyorum açıkçası.
ne güzel yazmışsınız evet olması gereken o zaten olgun insanlarız sonuçta ama erkeklerdeki egoya da erişmek mümkün değil herhaldeBelki yaşımdan dolayı ama böyle bir konuda zaman harcatan, yoran erkekleri ergen daha olgunlaşmamış, sohbet etmesini bilmeyen, karşısındakini küçük gören, kendini geliştirmiş, herşeyi bildiğini sanan tipler olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkiden beklentim bana bir şeyler katması olduğu için beni geriye götüren her ilişkiyi zaman kaybı olarak görmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?