- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Trip atma naz yapma huysuzluk yapma vs vs vs bunları bilerek yapmanın anlamı nedir hala anlamış değilim...
Sadece senin için demiyorum bunları yapan herkes için geçerli bu sözüm...
Karşınızdakini oyuncak mı zannediyorsunuz gel deyince gel git deyince git...
Bazı insanlar çok değer gördüğü zaman iyice şımarır kendini vazgeçilmez sanar...
Sizde o tipik insanlardansınız anlaşılan...
Bi sene içinde saltanatlığınızı sürdünüz adama nazını kaprisini huysuzluğunuzu çektirdiniz.
Ama bakın devren tersine döndü adam isyan bayraklarınıçekmiş.
Şimdi hiç böyle sızlanmayın.
Adam haklı. Seviyor diye sizin bütün aksiliğinizi surat yapmalarınızı vs çekmek zorundamı?
Ben de şu trip olayını pek anlamıyorum be arkadaşım!
Yani yanlış anlama ama ortada önemli bir şey yokken (sırf şımarıklık olsun diye yapılıyorsa amenna ki ben de çok yaparım) küçük sorunlar için huysuzlanmanın anlamı nedir?
Yoğunmuş,mesaj sevmezmiş haksız mı yani?
Senin evde olup sıkılman onun kabahati değil ki. Part-time olsa bir yere gir çalış,kafanda kurma derim.
Madem sevdiğinden ve sevildiğinden bu kadar eminsin yazık etme gül gibi ilişkine.
bende şuan sevgilime trip atmaktayımmesajlarna cvp vrmiorum.. yaklaşık 2 senedr brlkteyz.. bazen oda isyan çıkartıyo herseye trip atıosun die üzülme trip atma hakkını zamanla yeniden kazanırsın bende çok trip atamadğım zamanlar yaşadım.ama erkeği kandırmak bi kadın için kolay bence bunu kullan trip atman gereken yerlerde sadece üzüldüğünü belirtcek cümleler kurablirsin trip atmak yerine.. tabii sadce bi süreliğe onu eski haline cevirene kadar..kzgın oldgunda bile askım hayatım canım vs demeyi eksik etme agzından.. ozamn sana hayatda kızamaz.
Ben biraz suyunu çıkarmıştım . Şımarıklık değilde sabrını ölçmekti duracağım yeri bilemedim. :26:
Ben zaten öğrenciyim okul bitti staj yapabileceğim iş bakıyorum.
Çok üstüne gitmemeye özen gösteriyorum.
Eskisi gibi zaten olmam hatamı biliyorum da ben sadece o nasıl eskisi gibi sakin olabilir ne yapsam diye sormak istedim
Eskisi gibi o nasıl sakin olacak derken?
Şu anda kırıp incitiyor mu?
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben zaten hata yaptığımın farkında olduğumu belirtmişim kendimi vazgeçilmez asla sanmadım böyle mi algıladınız bileiyorum.
Ben o tipik insanlardan değilim. Bana böyle itham etme hakkınız kesinlikle yok.
Yargılamadan bunları yazsaydınız hoş bile karşılayabilirdim .
Küçümser tarzı yazı yazınca büyümüyorsunuz.
Ben ne yapabileceğimi , hatalarımın farkında olduğumu bu durumu nasıl düzelteceğimi sormuşum zaten.
Kuzuuummm kiz senn hala tripmi atiyosunn
Sev,sevill tadini cikarr ne diye seytana uyup aranizi bozuyorsun tatlim
Fazla naz yapma,yap ama yerinde yap hakliyken yap.
Cok takilirsan en ufak bir seye o zaman olaylar buyur..
Niye mesaj atmadin niye aramadin diyosan hep oda bunalmistir..
Bir sure bu takintilarini birak yani neden boyle olmadi soyle olmadi de o zaman gorursun oda sasirir..
Eskiye donmesini istiyorum demissin ya ben pek anlamadim.. Yani sen trip atinca pesindenmi gelsin istiyosun ?
Kiz empati yap biraz o sana yapsa sen onun pesindne gider misin? Bu sekilde sorunlarini cozmeye calis..
Ama fazla naz gercekten biktirir canim ya,seviyomus iste seni sende onu seviyosun ee daha nee
Evet bazen kırıp inciltiyor.
Canımmm yok ben trip atayım o peşimden koşsun asla istemiyorum.
Eski sevgi dolu günlerimizi özledim.
O da korkusuna orta şekerli davranıyor.
Benim korkum bide hep alttan alırsam bu sefer de korkusu kalmaz , bu nasılsa benden vazgeçmez der.
Yoksa trip atayım koşsun değil derdim.
Ben zaten onları yapmam zarar gördüğümüzü gördüm.
Ben düzelelim bu konular hiç açılmasın istiyorum.
Ben ufak ayrıntılara takılan biriyim sorunlar burdan çıktı aslında hep.
Birde benim için sorun olanlar onun için değildi mesela.
Ama artık töbe eskisi gibi olalımda :))
Yazılanlardan anlaşılan evet o oluyor.
Kendinizi vazgeçilmez sanmak...
Zira o kadar çok şeyi yapıyorsunuz sonrada beni sevdiğinden eminim çok seviyor diyorsunuz bu demektir ki adam beni seviyor o kadar şey yaptım benden hala vazgeçemiyor öyleyse hadi bakalım bu tavırlara devam diye düşündünüz.. Yalan mı ? değil...
Ayrıca küçümsemiyorum seni neden küçümseyim ki?
Böyle davranmanın mantığını anlamıyorum dedim. Sadece senin içinde değil böyle yapan herkes için geçerli dedim...
Ayrıca madem hatalarınızın farkındasınız önceki gibi davranmayın. Diyorsun ya hani trip yaptığımda surat yaptığımda zıvanadan çıkıyor o zaman böyle olduğunu bile bile küçük şeylere kızma huyundan vazgeçicen alttan alıcan olur olmaz şeye surat yapmıcan sen daha sakin olduğunda o da zaten değiştiğini görüp ister istemez eski haline dönücek. Çünkü adamın özü o.. Şimdi ki halleri senin o davranışlarının karşısında tahammülünün kalmamış olması.
İşte neden kırdığına bağlı???
Kaldıramayacağın bir konuysa alttan alma derim.
Senin için söylediklerim onun için de geçerli.
Eften püften sebeplerle birbirinizi üzmeyin.
İnan şu gençlik geri gelmiyor.
Ama konu önemliyse evet konuşulmalı,tartışılmalı gerekirse kavgayla da olsa orta yol bulunmalı bence.
nedir su trip atma olayi yahu?? Biri bana tam olarak bir alatsin... Duydugum zaman cocuk isi diye düsünüyorum ama iyi birseyse bende "trip atmayi" denicem... Allah rizasi icin biri anlatsin
Iste mesele o ufak ayrintilarda..
Hep sen alttan alamazsin tabiki o zaman o dedigin gibi dusunur..
Kendimden biliyorum
Yerine gore nazini yaparsin fazlada uzatmadan..
Eger gercekten sevgi dolu gunlerinizi ozlediysen senin bu huyundan vazgecmen gerekiyor :44:
Ama takma kafana herseyi,buyutme o kadar..
Araniza sogukluk girmesin..
Ofke geldiginde baldan tatli,gectiginde de zehirden acidir unutma emi
Bak şimdi aranmamak eften püften bir sebep değildir kavga için.
Ha sen 5 bekliyorsundur o 3 arıyordur onu bilemem.
Ama hiç aramıyorsa ya da sadece uyurken haber veriyorsa orada bir dur derim.
Sayısı mı olurmuş sevgiliyi demeyin?
Bence de olmaz!
İnsan aklına estikçe sevgilisiyle konuşabilmeli.
He yoğundur,mesaisi vardır,toplantıya giriyordur ama gün içinde mutlaka birkaç kez haberleşmeli derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?