• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip Kraliçesi

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba canlar
Yine bir sebepten ötürü derdime derman aramaya geldim.
Geçen yaz ayına kadar sürekli görüştüğüm yakın bir arkadaşım vardı.
Geçen yaz şu sıralar benden birşey rica etmişti. Yapamayacağımı söylemiştim bozulmuştu tabi
Onun üstüne birde whatsapptan yazdığı mesaja cevap vermeyip instagramda story atmıştım.
Tabi görünce çok sinirlendi bana küstü sen beni umursamıyosun değer vermiyosun gibisinden
Sevgilisiymişim gibi trip atar bana genelde
Küstüğümüz zamanlarlarda çok umursamamıştım oh be kurtuldum biraz kafamı dinleyeyim triplerinden bıktım zaten modundaydım.
Küstükten sonra bayramlarda doğum gününde mesaj attık birbirimize sadece soğuk bir şekilde
En son numarasını değiştirmiş yeni numarasını mesaj attı o kadar iletişimimiz
Ama şimdi arkadaşımı özlediğimi farkettim.
Barışmak istiyorum açıkçası
Önümüz bayram ya hani o zaman bir mesaj mı atsam bayramda küsler barışır gibisinden
Yada başka birşey mi
Fikirlerinizi bekliyorum
Sevgiler..

Arkadaşlar birbirine gönül koyabilir ama küsmek ya da trip atmak yanlis ve sağlıksız bir iletişim şekli bana göre
Sevgilisine trip atamayan en yakinindakine atıyor o tribi ama kimse kimseyi cekmek zorunda değil
Bence yazmayin
Boşluktan dolayi özlediğinizi düşünüyorsunuz ama barissaniz siz yine sıkılacaksınız

Siz istemissinizki caniniz isteyince bunalinca konusmayin isteyince hali hazirda beklesin konusun onunda size ihtiyaci vardi belki ben iliskilerin karsilikli cabayla yurudugune inananlardanim.

sorunu sikintisi olunca gunde 5 defa arayip sakin mutluyken yazmayan sen arayinca umursamayan insan sinir bozucudur genellikle.(sahsiniza degil genelleme yapiyorum) Bu tip insanlara genellikle trip atmaz, gonul koymaz mesafe koyar herkes

Oda trip atmamis mesafe koymus olabilir.Sizin icin kiymetliyse bayram falan beklemeden arayip gonlunu alin

Back
X