• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip Kraliçesi

Kız açıkça gördüğün halde mesajına cevap vermemene kızdığını söylemiş buna trip diyorsun. Hak ettiğin şekilde mesafe koyduğunda oh be diyorsun. Aradan zaman geçip muhtemelen yalnız kalınca aramaya kalkıyorsun. Anormal olan senin tutumların bence insanların vaktini daha fazla çalma.
Konu sahibi sanırım yengesiyle abisiyle yaşadığına dair bir konu açmıştı. İnsanlarla ilişkileri birilerini üzmek ve sonra karşı tarafı suçlamak üzerine gibi geldi bana. Arkadaş, arkadaştan yardım ister. Mesajına cevap verilmesini de ister bunlar normal şeyler zaten böyle bir iletişim yoksa buna arkadaşlık denmez. Konu sahibi bahsettiğiniz şey trip değil arkadşaınız haklı. Ben olsam size yeni numaramı bile vermem. Ben mesaj atacağım cevap yok durum paylaş, seni umursamıyorum demek. Bir de trip kraliçesi diye konu açmışsınız, o kadının aklı varsa daha sizle muhattap olmaz.

Konu sahibi sanırım yengesiyle abisiyle yaşadığına dair bir konu açmıştı. İnsanlarla ilişkileri birilerini üzmek ve sonra karşı tarafı suçlamak üzerine gibi geldi bana. Arkadaş, arkadaştan yardım ister. Mesajına cevap verilmesini de ister bunlar normal şeyler zaten böyle bir iletişim yoksa buna arkadaşlık denmez. Konu sahibi bahsettiğiniz şey trip değil arkadşaınız haklı. Ben olsam size yeni numaramı bile vermem. Ben mesaj atacağım cevap yok durum paylaş, seni umursamıyorum demek. Bir de trip kraliçesi diye konu açmışsınız, o kadının aklı varsa daha sizle muhattap olmaz.
Aynen öyle. Arkadaşlıkla ilgisi yok bencil biri. Umutsuz vaka😀

Bence kızın huzurunu kaçırma sen de yazdıklarına bakılırsa iyi bir arkadaş değilsin. Msjına cevap vermeyip story atıo sun sonra küsünce rahatlıosun. Madem gerçekten boğucu bir tip niye barısıyosun. Sen de çıkarcı bi tip sezdim

Bence kızın huzurunu kaçırma sen de yazdıklarına bakılırsa iyi bir arkadaş değilsin. Msjına cevap vermeyip story atıo sun sonra küsünce rahatlıosun. Madem gerçekten boğucu bir tip niye barısıyosun. Sen de çıkarcı bi tip sezdim
Bende sıkıya gelemeyen biriyim o kadar darlamasaydı o da

Aynen geçimsizim ben
Hiç kimseyle geçinemiyorum
Oldu mu rahatladınız mı şimdi

Açın telefon özür dileyin o halde. Yaptığınız bence de yanlış. Mesajına cevap vermeyip başka mecrada paylaşım yapmak. Ben seni umursamıyorum demek bu düpedüz. barışmak istediğinizi söyleyin. Buluşmayı teklif edin.
Sürekli arkadaşlarıyla story atıyor ama
Baya eğleniyolar
Halinden memnun gibi

Back
X