- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Niye vereyim? Sizin konuşma ve konuşmama keyfinize göre hazırda beklemezdim.Niye karşılık vermezdin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye vereyim? Sizin konuşma ve konuşmama keyfinize göre hazırda beklemezdim.Niye karşılık vermezdin ki
aaa yenge gidiyo muymuş?Darlıyorduysa neden barışmak istiyorsunuz?
Yengeniz gidince uğraşacak şeyiniz mi kalmadı
Memlekete tatile :)aaa yenge gidiyo muymuş?
aaa yenge gidiyo muymuş?
Şu sorunun cevabı için girdim konuya:)) teşekkürler valla:))Memlekete tatile :)
Konu sahibi sanırım yengesiyle abisiyle yaşadığına dair bir konu açmıştı. İnsanlarla ilişkileri birilerini üzmek ve sonra karşı tarafı suçlamak üzerine gibi geldi bana. Arkadaş, arkadaştan yardım ister. Mesajına cevap verilmesini de ister bunlar normal şeyler zaten böyle bir iletişim yoksa buna arkadaşlık denmez. Konu sahibi bahsettiğiniz şey trip değil arkadşaınız haklı. Ben olsam size yeni numaramı bile vermem. Ben mesaj atacağım cevap yok durum paylaş, seni umursamıyorum demek. Bir de trip kraliçesi diye konu açmışsınız, o kadının aklı varsa daha sizle muhattap olmaz.Kız açıkça gördüğün halde mesajına cevap vermemene kızdığını söylemiş buna trip diyorsun. Hak ettiğin şekilde mesafe koyduğunda oh be diyorsun. Aradan zaman geçip muhtemelen yalnız kalınca aramaya kalkıyorsun. Anormal olan senin tutumların bence insanların vaktini daha fazla çalma.
Sagol ya hevesimi kirdin arayamam simdiNiye vereyim? Sizin konuşma ve konuşmama keyfinize göre hazırda beklemezdim.
2 gun sonra gidiyoaaa yenge gidiyo muymuş?
Aman dikkat et çok dağıtma evi malum arkanızı toplayacak bir yenge de olmayacak2 gun sonra gidiyo
Şafak sayiyom
Hele bi gitsin evde parti verecem![]()
Aman onun nemrut suratini gormektense ia yaparim daha iyi huzurum kacmaz en azindanAman dikkat et çok dağıtma evi malum arkanızı toplayacak bir yenge de olmayacak
Yenge adına sevindim, bir rahat nefes alır, sizden uzakta kadincağız![]()
Gönül ister ki hiç geri gelip sizinle yaşamak zorunda kalmasın ama olmuyor demek ki.Aman onun nemrut suratini gormektense ia yaparim daha iyi huzurum kacmaz en azindan
[/QUOTE
Aynen öyle. Arkadaşlıkla ilgisi yok bencil biri. Umutsuz vakaKonu sahibi sanırım yengesiyle abisiyle yaşadığına dair bir konu açmıştı. İnsanlarla ilişkileri birilerini üzmek ve sonra karşı tarafı suçlamak üzerine gibi geldi bana. Arkadaş, arkadaştan yardım ister. Mesajına cevap verilmesini de ister bunlar normal şeyler zaten böyle bir iletişim yoksa buna arkadaşlık denmez. Konu sahibi bahsettiğiniz şey trip değil arkadşaınız haklı. Ben olsam size yeni numaramı bile vermem. Ben mesaj atacağım cevap yok durum paylaş, seni umursamıyorum demek. Bir de trip kraliçesi diye konu açmışsınız, o kadının aklı varsa daha sizle muhattap olmaz.
Keşkeeee nerde o günlerGönül ister ki hiç geri gelip sizinle yaşamak zorunda kalmasın ama olmuyor demek ki.![]()
Çatladınız mı meraktanŞu sorunun cevabı için girdim konuya:)) teşekkürler valla:))
Bende sıkıya gelemeyen biriyim o kadar darlamasaydı o daBence kızın huzurunu kaçırma sen de yazdıklarına bakılırsa iyi bir arkadaş değilsin. Msjına cevap vermeyip story atıo sun sonra küsünce rahatlıosun. Madem gerçekten boğucu bir tip niye barısıyosun. Sen de çıkarcı bi tip sezdim
Ben olmasam kimle uğraşacaktınız merak ediyorumAynen öyle. Arkadaşlıkla ilgisi yok bencil biri. Umutsuz vaka![]()

Aynen geçimsizim benKonu sahibi sanırım yengesiyle abisiyle yaşadığına dair bir konu açmıştı. İnsanlarla ilişkileri birilerini üzmek ve sonra karşı tarafı suçlamak üzerine gibi geldi bana. Arkadaş, arkadaştan yardım ister. Mesajına cevap verilmesini de ister bunlar normal şeyler zaten böyle bir iletişim yoksa buna arkadaşlık denmez. Konu sahibi bahsettiğiniz şey trip değil arkadşaınız haklı. Ben olsam size yeni numaramı bile vermem. Ben mesaj atacağım cevap yok durum paylaş, seni umursamıyorum demek. Bir de trip kraliçesi diye konu açmışsınız, o kadının aklı varsa daha sizle muhattap olmaz.
Sürekli arkadaşlarıyla story atıyor amaAçın telefon özür dileyin o halde. Yaptığınız bence de yanlış. Mesajına cevap vermeyip başka mecrada paylaşım yapmak. Ben seni umursamıyorum demek bu düpedüz. barışmak istediğinizi söyleyin. Buluşmayı teklif edin.
Hiç tarzım değilKüçük pasta alıp yanına gideceksin çaylar senden diyeceksin bu kadar basit