- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Trip atmasini bile ozledim vallaDaha fazla trip çekmek istiyorsanız siz bilirsiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trip atmasini bile ozledim vallaDaha fazla trip çekmek istiyorsanız siz bilirsiniz![]()
Ay kusura bakma tatlim bana diyosun sandimSize demedim ki? Sizi de alıntılamadım
Yok yok tribine de raziyim nasil barisacamŞu trip yapıyor olayınıda anlamıyorum. İnsanlar birbirlerine gönül koyabilir. Sadece sevgililer değil pek ala arkadaşlar da yapabilir bunu. Şahsen ben de umursanmadığımı düşünürdüm. Tekrar “trip” olayını çekemeyekseniz boşuna yazmayın.
Aramak istiyom amaBen böyle insanlarla pek sağlıklı ilişkiler kurulabileceğini düşünmüyorum. Bence aramayın hiç.
Ne diyecem pekiHatalisin kuzum msjina cevap vermemis int.takilmissin bayrami bekleme ara konus
Yok yok tribine de raziyim nasil barisacam
Aslinda uzun zamandır barismak istiyorum ama bi türlü adim atamadim daha dogrusu ne tepki verir onu da bilmiyorumArkadaşlar birbirine gönül koyabilir ama küsmek ya da trip atmak yanlis ve sağlıksız bir iletişim şekli bana göre
Sevgilisine trip atamayan en yakinindakine atıyor o tribi ama kimse kimseyi cekmek zorunda değil
Bence yazmayin
Boşluktan dolayi özlediğinizi düşünüyorsunuz ama barissaniz siz yine sıkılacaksınız
Ya onun yuzunden trip atiyo diye whatsapp son gorulmeyi gizledim mesajlarima gec cevap veriyo diye alinmasin diye ama story paylaşirken hesaba katamadim isteArkadaşının wp mesajına neden cevap vermiyorsun?
En ayar olduğum şeydir çıldırtmak mı istiyorsunuz siz beni neden cevap vermiyorsun he nedennnnn
Adim atayim mi yaniArkadaşınıızın mesajına cevap vermeyerek yanlış yapan sizsiniz. Trip atmasından rahatsızsanız bunu dile getirmeniz gerekirdi. Canım istedi yazmadım canım istedi barışayım tavırlarınıza arkadaşınız cevap verir mi bilemiyorum ben.
Kız açıkça gördüğün halde mesajına cevap vermemene kızdığını söylemiş buna trip diyorsun. Hak ettiğin şekilde mesafe koyduğunda oh be diyorsun. Aradan zaman geçip muhtemelen yalnız kalınca aramaya kalkıyorsun. Anormal olan senin tutumların bence insanların vaktini daha fazla çalma.Merhaba canlar
Yine bir sebepten ötürü derdime derman aramaya geldim.
Geçen yaz ayına kadar sürekli görüştüğüm yakın bir arkadaşım vardı.
Geçen yaz şu sıralar benden birşey rica etmişti. Yapamayacağımı söylemiştim bozulmuştu tabi
Onun üstüne birde whatsapptan yazdığı mesaja cevap vermeyip instagramda story atmıştım.
Tabi görünce çok sinirlendi bana küstü sen beni umursamıyosun değer vermiyosun gibisinden
Sevgilisiymişim gibi trip atar bana genelde
Küstüğümüz zamanlarlarda çok umursamamıştım oh be kurtuldum biraz kafamı dinleyeyim triplerinden bıktım zaten modundaydım.
Küstükten sonra bayramlarda doğum gününde mesaj attık birbirimize sadece soğuk bir şekilde
En son numarasını değiştirmiş yeni numarasını mesaj attı o kadar iletişimimiz
Ama şimdi arkadaşımı özlediğimi farkettim.
Barışmak istiyorum açıkçası
Önümüz bayram ya hani o zaman bir mesaj mı atsam bayramda küsler barışır gibisinden
Yada başka birşey mi
Fikirlerinizi bekliyorum
Sevgiler..
Arayip ne diyecem kiE arayın o zaman.
Samimiyet iyidir kuzum ben boyle davrandim uzdugumun farkindayim ama sende cok nazlisin yanlis anlayip duruyorsun hem ozurumu diler hem hatasini duzgunce soylerdimNe diyecem peki
Küçük pasta alıp yanına gideceksin çaylar senden diyeceksin bu kadar basitNasil barisacam onu de hele
Ama ben barismak istiyom
Sadete gelsek artik
Ben olsam adımınıza karşılık vermezdim ama siz deneme konusunda kararlısınız. Aklınızda kalmasındansa arayın konuşun barışmak istediğinizi söyleyin.Adim atayim mi yani
Ozaman sıkıntı yok devamTrip atmasini bile ozledim valla
Bence hic adim atmayinAslinda uzun zamandır barismak istiyorum ama bi türlü adim atamadim daha dogrusu ne tepki verir onu da bilmiyorum
Niye karşılık vermezdin kiBen olsam adımınıza karşılık vermezdim ama siz deneme konusunda kararlısınız. Aklınızda kalmasındansa arayın konuşun barışmak istediğinizi söyleyin.