• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trip Kraliçesi

Merhaba canlar
Yine bir sebepten ötürü derdime derman aramaya geldim.
Geçen yaz ayına kadar sürekli görüştüğüm yakın bir arkadaşım vardı.
Geçen yaz şu sıralar benden birşey rica etmişti. Yapamayacağımı söylemiştim bozulmuştu tabi
Onun üstüne birde whatsapptan yazdığı mesaja cevap vermeyip instagramda story atmıştım.
Tabi görünce çok sinirlendi bana küstü sen beni umursamıyosun değer vermiyosun gibisinden
Sevgilisiymişim gibi trip atar bana genelde
Küstüğümüz zamanlarlarda çok umursamamıştım oh be kurtuldum biraz kafamı dinleyeyim triplerinden bıktım zaten modundaydım.
Küstükten sonra bayramlarda doğum gününde mesaj attık birbirimize sadece soğuk bir şekilde
En son numarasını değiştirmiş yeni numarasını mesaj attı o kadar iletişimimiz
Ama şimdi arkadaşımı özlediğimi farkettim.
Barışmak istiyorum açıkçası
Önümüz bayram ya hani o zaman bir mesaj mı atsam bayramda küsler barışır gibisinden
Yada başka birşey mi
Fikirlerinizi bekliyorum
Sevgiler..
Benimde vardı böyle birisi, tam arkadaş bile sayılmazdı, iş yerinde öyle konuşur falan ederdik. Benden 3 yaş küçük (28), hep derdim tamam bu daha olgunlaşmamış ama 28 yaşda bu haraket nedir ya! Kaç defa sinirlerim bozuldu. Mesela birlikte gidelim dediği zaman "ya benim bugün çok işim var, sen git" dediğimde "tamam, zaten benim gibi ruh halinde olan insanla kim gitmek ister ki......" ayyy kızı parçalayasım geliyor şimdi düşününce de

Ama kenarda normal kız gibi görünür, bazen de normal davranır. Yine de çekemem. Tek bir mantıksız tribi bile çekemem, sabrım yok.

Back
X