Trip yedim

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Önceliklee Mutluuu yılllaarr. Umarım hepiniz için muhteşem bir yıl olur:KK200:

Arkadaşlar ben nişanlıyım. O gerçekten iyi bir insan.. Gönlümü hep hoş tutmaya çalışır çevremde ki herkes cok şanslısın der bana hep. Nişanlanmadan öncede öyle diyorlardı. Onunla evlenirsen cok mutlu olursun vs vs. O beni mutlu ediyor ama ben onu edemiyorum. Bu sabah ilk defa bana içinde kopan fırtınalardan bahsetti. (Çok karışık anlatıcam galiba çok özür dilerim. ) biz çok nadir başbaşa vakit geçiriyoruz. Genelde ailelerle birlikteyiz. Başbaşa yemek yiyelim dedi bundan 2 hafta önce. Hafta sonu müsait oldugumuz için 2 günümüz var. Cumartesi günü arkadaslarım gelecekti pazar akşamıda dayımlar. Olmaz dedim haftaya gidelim. Gecen cumartesiye sözleştik ama annem hastaydı. Evde 4 yaşlı yemekleri çayları meyveleri.. Annem o haldeyken gitmek istemedim salı günü tatil nasılsa salı gideriz dedimm. Ona da tamam dedi. Öglen cıkacaktık. Bugün de cok yagmur yagıyordu gitmek istedigi yerde 1,5 saat uzaklıkta. Bu yagmurda oraya gitmek yerine aksam burada bi yere gidelim dedim. Mesajımı okudu ama cevap vermedi. Bende üstelemedim işi vardır falan diye. Sonra baktım bi destan yazmış. Ben hep bahane üretiyormuşum, bulusmak istemiyormuşum zaten, yagmur yagmasaymış baska bi bahanem olurmuş, heyecan yokmuş-heves yokmuş, falan filan daha birsürü şey. Düşündüm de haklı olduğu şeyler gercekten var, bazen ona haksızlık ettigimi düşünüyorum. Şuan da tam o düşüncedeyim. O benim için herşeyi yaparken ben biraz şımardım galiba . Ama haksız da degilim gibi ya ne bileyim Belki de ben haklıyımdır hı? :110: Napayım ben şimdi gönlünümü alayım yoksa cevap vermiyeyim mi? Çünkü daha bişey yazmadım o da yazmadı o mesajdan sonraa

Kendinizi şeker sandınız herhalde yağmur yağınca erimezdiniz, korkmayın.

Bana bu adamı pek de seviyormuşsunuz gibi gelmedi. İnsan bazen ilgiyi seviyor. Zira sevgilimi arkadaştı, yağmurdu diye ekmem. Buluşmak istemiyorsunuz sanırım öyle bahane üretiyorsunuz. Seviyorum sandığınız kişiyi sevmiyor olabilirsiniz içten içe.

Siz bu çocuktan soğumuş falan olmayasınız? Hani diğer bahaneler makul ama yağmur yüzünden evden çıkmamak tam da benim çok sevmediğim arkadaşlarıma yapacağım bişey. Hani ufak bişey de olsa az da canım istemiyordur ertelerim ama çok görmek istediğim 2 haftadır göremediğim nişanlıma da bu bahaneyi sunmazdım galiba. Çocuk haklı eğer önemsiyorsanız gönlünü alın çünkü hata sizde .

Bence de haksızım çok haklısınız. Napayım peki hazırlanıp hadi gel beni al hazırım ben diye mesaj atayım mı???
ben olsam arardım
haklısın valla hersey ust uste geldı senı ıhmal etmıs gıbı oldum aslında oyle degıl benı yanlıs anlama sımdı musaıtsen goruselım mı ozledım der gozlerımden kalp cıkartırdım :)

sevdiğim insanla sık sık görüşemiyorsam eğer her fırsatı değerlendiririm onu görmek için. 2 sefer erteleyip bir de yağmuru bahane ettiğim birini sevmiyorumdur net.

bence önce kendi kendinize bazı şeylerin cevabını verin.

adamin dunyadaki tek misyonu seni mutlu etmek degil ki.. o da can tasiyor. o da mutlu olma hakkina sahip.hemde tam senin kadar. aldigin kadar olmasada en azindan.yarisi kadar verebilmelisin.

Kendinizi şeker sandınız herhalde yağmur yağınca erimezdiniz, korkmayın.

Bana bu adamı pek de seviyormuşsunuz gibi gelmedi. İnsan bazen ilgiyi seviyor. Zira sevgilimi arkadaştı, yağmurdu diye ekmem. Buluşmak istemiyorsunuz sanırım öyle bahane üretiyorsunuz. Seviyorum sandığınız kişiyi sevmiyor olabilirsiniz içten içe.
Aslın da kendimi şeker sandıgımdan degil.
Sıkıntılı zamanlar geçiyoruz annemle. Annemi evde sorunlarla basbasa bırakıp gezip eglenmek bana vicdan yaptırıyor yanlış geliyor. Sanki anneme haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum

Gel al diyince deger mi vermiş oluyorsunuz.. Biraz şımarmış ilgi budalasi olmussunuz kusura bakmayin.. Elindekinin kiymetini bil sonra ararsin bu günleri.
Neden gel al beni demek deger vermemek olsun ki? Biz bi yere gittigimiz de hep bu şekilde oluyor gelip beni alıyor ?

Aslın da kendimi şeker sandıgımdan degil.
Sıkıntılı zamanlar geçiyoruz annemle. Annemi evde sorunlarla basbasa bırakıp gezip eglenmek bana vicdan yaptırıyor yanlış geliyor. Sanki anneme haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum

Arkadaşlarınızla olmuşsunuz ama bu da bir gerçek. Diğer günler aile ile olmuşsunuz. Kendinizce haklı sebepleriniz var. İnsan sevince kısa da olsa vakit ayırabilir. Siz direkt yokuşa sürüyorsunuz. Yağmuru bahane edip sözleşilen yere gitmek istemiyorsunuz. Yakında olmakla uzakta olmak arasında bir fark var o da gitmeye üşenmek. İçinizden gelmemiş o kadar yolu gitmek. Bana davraşınız normal gelmedi. Dediğim gibi sakince bir düşünün sevgi durumunuzu.

Arkadaşlarınızla olmuşsunuz ama bu da bir gerçek. Diğer günler aile ile olmuşsunuz. Kendinizce haklı sebepleriniz var. İnsan sevince kısa da olsa vakit ayırabilir. Siz direkt yokuşa sürüyorsunuz. Yağmuru bahane edip sözleşilen yere gitmek istemiyorsunuz. Yakında olmakla uzakta olmak arasında bir fark var o da gitmeye üşenmek. İçinizden gelmemiş o kadar yolu gitmek. Bana davraşınız normal gelmedi. Dediğim gibi sakince bir düşünün sevgi durumunuzu.
İşin kötüsü zaten o gelip beni alacaktı. Arabayla gidecektir. O da aynısını söyledi. Sanki yürüyerek mi gidicen arabaya binerken ve arabadan inerken bi 3-5 saniye ıslanırsın degmez mi diye sormuş:110:

Kısa ve net cevap. Haksız olan taraf sizsiniz. Biraz değer verin ve gönlünü alin.

Back
X