- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Bence başınıza iş açmayın. Bırakın bu şekilde kalsın.Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hiç aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikçe) aramızda çok büyük sorun yok olmadı aslında hiç karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şöyle ki bnm küçük kızım var ve çok yaramaz kv kp istiyor ki sürekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gün kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten sürekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyooysa ki bn inek görsem korkarım
Bunun haricinde on günde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilçede oturuyor bu arada bugün ilçelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gördüm varmı gerçekten öyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kaç davranışından dolayı biraz kendimi geri çektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye sürmez sağolsun
Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana öyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hiç laf veremem
Sizce ne yapayım
Hiç umursamadan devam mı etsem
Yoksa eşimle konuşsam mı
Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı neUmursamadan devam et, dokunduğun an patlayıp kendilerini aklayacaklar belli ki. Kayınvalidenin eli kolu sağ değil mi? Kendi işini kendi yapsın bir zahmet. Gelin deyince akıllarına hizmetçi geliyor. Benimki de hastaydı baktım, gittim işlerini hallettim geçen gün diyor ki "ne zaman çağırsam gelmek zorundasınız." diye. İyilikten maraz doğar, bırak yapma. Aman.
Aslında evet böylesi daha iyi mesafe candırBence başınıza iş açmayın. Bırakın bu şekilde kalsın.
Sesli güldümSalağa yat.
Sor bakalım kendi kv kp için de geçerli miymiş o dediği. Hiç sanmam. Madem anadan babadan önce gelirmiş o zaman bir el atıversin de size alışveriş olur, ev olur, araba olur bir ihtiyacınızı alıversinler. Hasta olduğunda gelip bakıversinler. Laf değil icraat.Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı ne
Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı ne
Yok hayır istediğim zaten buydu ama neden birden bire damdan düşer gibi oldu anlayamadım yoksa bn halimden memnunumBen anlamadım. Sıcaklık mı istiyorsunuz? =)) Niye size hizmetçi gibi davranıp, bir de üstüne laf sokabilen insanların mesafeli olmasını dert ettiniz cidden?
Üzümünü ye, bağını sorma sözü bu gibi durumlar için uygun bence. =)) Hiç anlamamış gibi yapın, mesafenin tadını çıkarın, kayınvalide evinde bilmem nereden bilmem nereye kadar evi temizlemeyi de bırakın lütfen.Yok hayır istediğim zaten buydu ama neden birden bire damdan düşer gibi oldu anlayamadım yoksa bn halimden memnunum
Aslında en iyisi öyle yapmakÜzümünü ye, bağını sorma sözü bu gibi durumlar için uygun bence. =)) Hiç anlamamış gibi yapın, mesafenin tadını çıkarın, kayınvalide evinde bilmem nereden bilmem nereye kadar evi temizlemeyi de bırakın lütfen.
Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı ne
Yani bencede oha
Annem babam beni senin ananla babana hizmetçi yetirstirdi zaten. Küçüklüğümden beri hep öyle tembihlerler. Evlendiğin zaman senin anne baban biz değiliz kayınvalide ve kayınpeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?