Tripli kv ve kp

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hiç aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikçe) aramızda çok büyük sorun yok olmadı aslında hiç karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şöyle ki bnm küçük kızım var ve çok yaramaz kv kp istiyor ki sürekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gün kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten sürekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyo oysa ki bn inek görsem korkarım
Bunun haricinde on günde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilçede oturuyor bu arada bugün ilçelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gördüm varmı gerçekten öyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kaç davranışından dolayı biraz kendimi geri çektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye sürmez sağolsun
Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana öyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hiç laf veremem
Sizce ne yapayım
Hiç umursamadan devam mı etsem
Yoksa eşimle konuşsam mı

Umursamadan devam et, dokunduğun an patlayıp kendilerini aklayacaklar belli ki. Kayınvalidenin eli kolu sağ değil mi? Kendi işini kendi yapsın bir zahmet. Gelin deyince akıllarına hizmetçi geliyor. Benimki de hastaydı baktım, gittim işlerini hallettim geçen gün diyor ki "ne zaman çağırsam gelmek zorundasınız." diye. İyilikten maraz doğar, bırak yapma. Aman.

Bence başınıza iş açmayın. Bırakın bu şekilde kalsın.

Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı ne

Sor bakalım kendi kv kp için de geçerli miymiş o dediği. Hiç sanmam. Madem anadan babadan önce gelirmiş o zaman bir el atıversin de size alışveriş olur, ev olur, araba olur bir ihtiyacınızı alıversinler. Hasta olduğunda gelip bakıversinler. Laf değil icraat.

Ben anlamadım. Sıcaklık mı istiyorsunuz? =)) Niye size hizmetçi gibi davranıp, bir de üstüne laf sokabilen insanların mesafeli olmasını dert ettiniz cidden?
Yok hayır istediğim zaten buydu ama neden birden bire damdan düşer gibi oldu anlayamadım yoksa bn halimden memnunum

Yok hayır istediğim zaten buydu ama neden birden bire damdan düşer gibi oldu anlayamadım yoksa bn halimden memnunum
Üzümünü ye, bağını sorma sözü bu gibi durumlar için uygun bence. =)) Hiç anlamamış gibi yapın, mesafenin tadını çıkarın, kayınvalide evinde bilmem nereden bilmem nereye kadar evi temizlemeyi de bırakın lütfen.

Aslında en iyisi öyle yapmak

Annem babam beni senin ananla babana hizmetçi yetirstirdi zaten. Küçüklüğümden beri hep öyle tembihlerler. Evlendiğin zaman senin anne baban biz değiliz kayınvalide ve kayınpeder.

valla sesini çıkartma keyfini sür derim

aynı durumları ben yaşadım kabak başıma patladı sen bize dolmuşsun dedi

geçen eşime darıldı küstü uzatıyorda uzatyıyor bende nasibimi aldım

haa dedim madem öyle bende geri çektim aramıyor sormuyorum kimseyi pofpoflama boşver mesafe candır!!

Bana çok verici geldiniz

kp ile tüm evliliğim onüç yıl boyunca bir kere telefonda konuştum babaannem vefat etmişti baş sağlığı dileyip bacamın numarasını bulamamış onu rica etti

Kp beni neden arasın ki bir şey diyecekse oğlunu arasın

Yine bu sürede Kv evinde iki kere bulaşık yıkadım

Biri görümcemin sözü biri de nişanı

Acil bardak vs lazım olur diye içimden gelerek yaptım

Sıcaklık vs beklemeyin yapamayacağınız ya da yapmak istemediğini işi de açıkça söyleyin

Yani inek sağ dediyse ilk dediği anda ayyy ben korkarım deyin kapatın bir daha dediğinde ciddi Ciddi geçen dedim ya deyip kapayın konuyu

Mesafe candır

Bir de kafaya takmayın kp beni neden artık aramıyor diye düşünmeyin çok mu lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…