Tripli kv ve kp

Aslında evet böylesi daha iyi mesafe candır
Am neden bu şeklde değiştiklerini de merak ediyorum
Kurmuşlardır kendi kendilerine , onlara sorsan emin ol gelin hiç bir iş yapmayıp hanım hanım oturuyodur.
Duyacaklarınız üçaşağı bunlar. Sorupta arı kovanına çomak sokmayın, yapabiliyorsanız hiç bir şey yokmuş gibi davranın.

Yok sormuyorum zaten bişey başımın selameti için he deyip geçiyorummm

Aslında samimş olunduktan sona ( gerçek insani samimiyet) yaptığım işlerden gocunmam ama ne bilim birdenbire neden böyle bir şey olduğunu anlayamıyorum ortada kavga gürültü vs bişey de yokken

Belirli bir sorun yok, pek sorunda yok. Aynı şekilde devam edin. Neden işleri daha çetrefilli hale getirmeye çalışıyorsunuz ki eşinize sorup ya da daha fazla irdeleyerek
Demek ki sizin araya mesafe koymanızdan dolayı onlarda biraz mesafe koymuşlar bu kadar.
Bazen bizim kadınları anlamıyorum

Yani fazla kurcalamamak lazım

Yani bencede oha
sizce de ohaysa eşinize ne dediniz çok merak ettim. Yaban öküzüne bakın hele önce kv kp imiş.

Bunu bana eşmin ailesi empoze etmeye çalıştılar hep, fakat ben hippi gibi dikbaşlı olduğum için her şeye kafa tutuyormuşum öyle diyorlar. Tabi ki de susmam, bi de cevaplarını verdim diye rahatsız oldu haspalar aman bi üzüldüm bi üzüldüm

bence süper bir mesafe koymuşsun kalmışlar onlar da koyduğun yerde hiç sesini çıkarma .
Bende hamileyim geçen hafta cinsiyeti öğrendik eşim hemen aradı çok merak ettikleri için kv söyledi. Dün bişey için konuşurken kv bana diyor ki görümceni (yaşı 33 ve oda bir anne) aramamışsın cinsiyet için, kırılmış, beni hiç aramıyor diyor dedi. Benim mi arayıp söylemem lazımdı cidden ? Yoksa onun duyunca beni arayıp hayırlı olsun kız geliyormuş mu demesi lazım ? Ararım dedim ama aramadım ve aramayacağım da ...

Hiç kurcalamayın bence..hizmetinizi eksik bulmuşlardır muhtemelen..benim ablam üçüncü çocuğunu hamileyken kp ine aylarca(artı hergün akın akın gelen misafirlere) baktı, hizmet etti..doğuma gittiğinde bir hafta eltisine gitmiş artık kp i bi zahmet(o elti de sadece o süre zarfında ilgilendi,diğer zamanlarda yüzüne bakmadılar adamın)..ablam ve eşi gerçekten çok güzel baktılar..adam ölmeden önce ablamın eltisini öyle bir övmüş ki millete, cenazede herkes ablamın eltisinin kp ine ne kadar güzel baktığını söyleyip, övgüler dizmişler..ablamın baktığı hiç olmuş yani..elalemin ana babası nasıl kendi ana babandan öncelikli olabilirmiş üstelik, o nasıl bir mantıkmış hakkaten???
Yapmayın şu kv lerin işlerini lütfen, sonra bizim kv ler bize örnek verip duruyor

Hiç umursamadan devam et benimde kp kv soğuklar onlarda torunlarını cok severler kp her çocuğumu gördüğünde yok bunu yedir yok şunu ver yesin sanki yedirmiyorum gibi ona kalsa kelle işkembe ver diyor oyle geri kafalı işte dondurma ver lokum ver ama bunları çok ciddi soyluyor bende daha bebek hyr diyorum veya tutturmuş 9 aylık bebek için sürekli eee bu pazar bana verin denize götüriim yani bize 200 km uzaklıkta..yani akıl mantık var ben hiç cocuğumu gönderirmiyim ee bende seslenmiyorum ya soğuk bu yüzden ama hiç umrumda değil mutlu olsun diye istediklerini yapamam bana soğuk davranıyorsada farkında değilmişim gibi yinede saygıda kusur etmem ama tınlamamda o yüzden umursama kendi yuvanın huzurlu mutluluğuna bak bosver ...

Aynı durumdayız artık gidince oturuyorum kendi evime hazırlığımi yapıyorum kızları yapsın banane

Yaaa bosver niye takmiyorum benimkiler 3 aydir 7 aylik torunlarıni görmüyor. Çokta umrumdaydi .yaa hiç yakmayın böyle seyleri.

Bazen hemcinselerimi hiç anlayamıyorum.
İstediğiniz zaten mesafeli olmakmış.
Mesafeyi siz değil de kv-kp koyunca mı sorun oldu?
Eşinize sorup ortalığı bulandırmaya ne gerek var?
Anlamazlıktan gelin,nötr davranın,olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…