- 16 Nisan 2008
- 5.440
- 14.746
- 773
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Kurmuşlardır kendi kendilerine , onlara sorsan emin ol gelin hiç bir iş yapmayıp hanım hanım oturuyodur.Aslında evet böylesi daha iyi mesafe candır
Am neden bu şeklde değiştiklerini de merak ediyorum
Yok sormuyorum zaten bişey başımın selameti için he deyip geçiyorummmKurmuşlardır kendi kendilerine , onlara sorsan emin ol gelin hiç bir iş yapmayıp hanım hanım oturuyodur.
Duyacaklarınız üçaşağı bunlar. Sorupta arı kovanına çomak sokmayın, yapabiliyorsanız hiç bir şey yokmuş gibi davranın.
Aslında samimş olunduktan sona ( gerçek insani samimiyet) yaptığım işlerden gocunmam ama ne bilim birdenbire neden böyle bir şey olduğunu anlayamıyorum ortada kavga gürültü vs bişey de yokkenBana çok verici geldiniz
kp ile tüm evliliğim onüç yıl boyunca bir kere telefonda konuştum babaannem vefat etmişti baş sağlığı dileyip bacamın numarasını bulamamış onu rica etti
Kp beni neden arasın ki bir şey diyecekse oğlunu arasın
Yine bu sürede Kv evinde iki kere bulaşık yıkadım
Biri görümcemin sözü biri de nişanı
Acil bardak vs lazım olur diye içimden gelerek yaptım
Sıcaklık vs beklemeyin yapamayacağınız ya da yapmak istemediğini işi de açıkça söyleyin
Yani inek sağ dediyse ilk dediği anda ayyy ben korkarım deyin kapatın bir daha dediğinde ciddi Ciddi geçen dedim ya deyip kapayın konuyu
Mesafe candır
Bir de kafaya takmayın kp beni neden artık aramıyor diye düşünmeyin çok mu lazım
Allah Allah..Benimkisi de bi acayip anandan babdan ileri kv kp gelir dio manyak mı ne
Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hiç aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikçe) aramızda çok büyük sorun yok olmadı aslında hiç karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şöyle ki bnm küçük kızım var ve çok yaramaz kv kp istiyor ki sürekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gün kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten sürekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyooysa ki bn inek görsem korkarım
Bunun haricinde on günde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilçede oturuyor bu arada bugün ilçelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gördüm varmı gerçekten öyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kaç davranışından dolayı biraz kendimi geri çektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye sürmez sağolsun
Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana öyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hiç laf veremem
Sizce ne yapayım
Hiç umursamadan devam mı etsem
Yoksa eşimle konuşsam mı
Cnm bunu diyen eşim değil ki kvAllah Allah..
Ne alakaymis ya, kp kv ne demeye ileri gelsinmis..
Şaka gibi eşin var.
Ama asıl merak ettiğim, o böyle deyince sen ne diyorsun ???
Yani fazla kurcalamamak lazımBelirli bir sorun yok, pek sorunda yok. Aynı şekilde devam edin. Neden işleri daha çetrefilli hale getirmeye çalışıyorsunuz ki eşinize sorup ya da daha fazla irdeleyerek
Demek ki sizin araya mesafe koymanızdan dolayı onlarda biraz mesafe koymuşlar bu kadar.
Bazen bizim kadınları anlamıyorum
Çok pardon canım, yanlış anlamışımCnm bunu diyen eşim değil ki kv
sizce de ohaysa eşinize ne dediniz çok merak ettim. Yaban öküzüne bakın hele önce kv kp imiş.Yani bencede oha
Hiç umursamadan devam et benimde kp kv soğuklar onlarda torunlarını cok severler kp her çocuğumu gördüğünde yok bunu yedir yok şunu ver yesin sanki yedirmiyorum gibi ona kalsa kelle işkembe ver diyor oyle geri kafalı işte dondurma ver lokum ver ama bunları çok ciddi soyluyor bende daha bebek hyr diyorum veya tutturmuş 9 aylık bebek için sürekli eee bu pazar bana verin denize götüriim yani bize 200 km uzaklıkta..yani akıl mantık var ben hiç cocuğumu gönderirmiyim ee bende seslenmiyorum ya soğuk bu yüzden ama hiç umrumda değil mutlu olsun diye istediklerini yapamam bana soğuk davranıyorsada farkında değilmişim gibi yinede saygıda kusur etmem ama tınlamamda o yüzden umursama kendi yuvanın huzurlu mutluluğuna bak bosver ...Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hiç aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikçe) aramızda çok büyük sorun yok olmadı aslında hiç karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şöyle ki bnm küçük kızım var ve çok yaramaz kv kp istiyor ki sürekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gün kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten sürekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyooysa ki bn inek görsem korkarım
Bunun haricinde on günde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilçede oturuyor bu arada bugün ilçelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gördüm varmı gerçekten öyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kaç davranışından dolayı biraz kendimi geri çektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye sürmez sağolsun
Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana öyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hiç laf veremem
Sizce ne yapayım
Hiç umursamadan devam mı etsem
Yoksa eşimle konuşsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?