- 18 Kasım 2014
- 39
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi balizza_17
-
Daha öncede bu arkadaş seninki gibi bir konu açmıştı, link atmayı beceremiyorum, sen bi oku bu konuyu, 5 Mart'ta açmışArkadaşlar merhaba size belki de şimdi dünya üzerindeki en garip fobiden bahsedeceğim.
Öncelikle uyarayım googla girip neymiş bu tripofobi diye sakın aratıp bakmayın. Mesuliyet kabul etmem. Çünkü benim durumumda tam olarak böyle başladı ve o günden sonra hayat bana zehir oldu.
Kısaca anlatmam gerekirse bu fobinin genel tanımı delik korkusu. Yan yanaa dizilmiş bir çok deliğe asla bakamıyorum. Bal peteği, peynirin delikli yüzü, kızamıklı insan derisi, çeşitli balık derileri pul pul ,gözenekli, noktalı herşeyden tiksiniyorum. Önce bir kaşıntı, ardından mide bulantısı, soğuk terleme başlıyor.
kafayı yemek üzereyim. Son zamanlarda iyice arttı bu görüntüleri görmesem bile aklımda kurup kurup çıldırıyorum. En mutlu anımda aklıma bunlar geliyo kanım çekiliyor.
Araştırdığım kadarıyla tedavisi de yokhatta bir fobi olarak kabul bile edilmiyor.
Ama benim hayat standardımı çok düşürdü.Allah rızası için yardım edin bir bilginiz varsa.
Not: sakın google görsellerde aratmyın.
Geçenlerde açılan konuyu okuyunca merak edip googlelamıştım benim de içim bi hoş olmuştu. İnsanın başına ne geliyosa meraktan geliyo.
Ben böyle zamanlarda özellikle daha çok bakıyorum içimden abartma yiyecek mi bunlar seni falan diyorum ardından da üstünde durmamayı tercih ediyorum o zaman fazla etkilenmiyorum bence siz de deneyinaz önce baktm aynen bi tuhaf oldu içim ya midem bulandı sankigerçi ben buruşuk şeylere bakınca midem allak bullak oluyo bozulmuş kokuşmuş şeyler geliyo aklıma buda ona benzer bişey
ben değildim...demek varmış ben gibileri ):ben bu konuyu daha once okudum gecen ay olmasi lazim, çok benzerdi yani yazdiklarinla
o sen deilsen kaderdasin var bi tane ama oda basedememis konu açmis olmali
işte oyazdığını okurken bile içim gitti. zaten insanlarıın 100 de 16 sındagörülen bi durummuş onlardan biride ne yazıkki ben olmuşum.Baktım,bişey olmadı bana,hatta okuldayken silgiyi kalemin ucuyla delik delik yapmak çok hoşuma giderdi..
Takıntılı biriysen,bu yüzden olabilir kafanda bitirmeye uğraş ya da doktora git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?