- 18 Kasım 2014
- 39
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi balizza_17
-
yaa zaten kötüyüm bide vebale girmek istemiyoruumCanımın içi,
Konunun başlığını ve içeriğini bile okuyamadım. Bunları yazarken bile ensemdeki tüyler diken diken o kadar ifrit oluyorum buna. Yıllardır eşe dosta anlatmaya çalıştığım şeyin meğer tıpta bir adı varmış, ben de birkaç yıl önce öğrendim.
Ben çare bulamadım şu anda bile çok kötüyüm aklıma sen soktun bunlarıgünün birinde çok param olursa en az 2 yıl terapiye gitmek istiyorum.
Anammm çok kötüyüm şu an
birine anlatsam delimisin ne alaka der diye korkuyorum buna pslikolok da dahilPsikologla gorus emin ol yola giriyor. Deli de degilsin ayrica herkesin fobisi olabilir:)
Yeminle çok kötüyüm şu anda. Kendimi bu konudan uzaklaştırmak istiyorum ama bi yandan engel de olamıyorum. O ağacın gövdesi mevzusu falan hep yaşandı bunlar. Seni anlıyorum.yaa zaten kötüyüm bide vebale girmek istemiyoruumbenimle aynı duurmda olan insanlar var diye sevinsem mi üzülsem mi bilemediim :)
Moda olduğu için dillendirildiğini sanmıyorum. Kendimden örnek veriyorum, kendimi bildim bileli var bu korku ama insanlara açıklayamayacağım bir şey olduğunu düşündüğüm için söylemiyordum. Ne zaman bunun normal bir korku olduğunu okudum, Dünya nüfusunun büyük bölümünde az veya çok şiddetli olarak bulunduğunu öğrendim, o zaman bende de var diyebildim :)Son gunlerin modasi da bu
Ne delikmis
Eskiden yok muydu acaba delik denen sey de birden herkeste fobisi turedi
YokModa olduğu için dillendirildiğini sanmıyorum. Kendimden örnek veriyorum, kendimi bildim bileli var bu korku ama insanlara açıklayamayacağım bir şey olduğunu düşündüğüm için söylemiyordum. Ne zaman bunun normal bir korku olduğunu okudum, Dünya nüfusunun büyük bölümünde az veya çok şiddetli olarak bulunduğunu öğrendim, o zaman bende de var diyebildim :)
modaya ayak uydurayım dedim çok zevkli sizde denemezmisisnizz !!Son gunlerin modasi da bu
Ne delikmis
Eskiden yok muydu acaba delik denen sey de birden herkeste fobisi turedi
mesela siz gördüğünüzde uzun süre etkisinde kalıyormusunuz ?
Sosyal medya çok kullanmıyorum, o yüzden denk gelmedim ben demek ki. Görmediğim de iyi olmuş, hala diken dikenim yanaklarıma kadarYokhaklisinizdir mutlaka ama facede instagramda twitterda da var, sonra da kkda cikti iki haftadir. Nereye baksak bir deliktir gidiyor ondan dedim ben de
aynen bu konudan bi daha açılmıştı aynı kişi mi acababir iki hafta önce benzer bi konu açışmıştı.
doktora git.
bende de benzer sorun var bende kucuk kucuk delikli seylere bakamiyorum. petek baldaki petekler bile icimin bi tuhaf olmasina sebep oluyor. tüylerim diken diken oluyor resmen. bunun bi çözümü tedavisi varmiymis ki?merhabalar. büyük bi derdim var ! belki yazdıklarımı okuyanlar bu deli ne saçmalıyo diye tepki vericek ama araştırmalarıma göre bu bi hastalık !!
Delik fobisi ! yazarken bile içim ürperiyoror.. küçük gözenekli, delikli yuvarlak şeyler gördükçe kalbim sıkışıyo bağıra bağıra ağlamam geliyo kendimden tiksiniyorum bi iki saat gibi geçici süreyle ruhsal bunalıma giriyorum... araştırayım kurtulayım bu dertten diyorum fakat internete ne zaman yazsam daha çok kötü oluyorum çünkü kurtulmak için yazdığım yazıbeni daha çok delirtiyor önüme milyonlarca delikli gözenekli rahatsız edici fotoğraflar çıkıyor.. yenemiyorum bu korkumu.. en son doktora başvurmayı düşünüyorum. fakat benim gibi olan varmı yoksa gerçekten ben delimiyim diye buraya yazmak istedim.. benimle aynı durumda olan varmıı ?
söylediğiniz mantık lı birşeymi. insanlar çokmu meraklı birşeyi fobi haline getirip kendisini kötü hissetmeye. az empati lütfen !Böyle şeyleri internette popi yapıyorlar sonra herkes deliyim diye geziyor ortalıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?