Tripte haksız mıyım?

boyle tatil hiç eģlenceli olmaz ki bu saatden sonra. bence siz bundan sonra her sene en az bir kere tatil istediģinizi one surerek, nasil yapalim diye fikrini sorun. bu yani illa yapacaz hazirlanmaya başlamak ve planlamak sende 😇mantikli isteklerinizin hepsine boyle onceden hazirlayin .

Zaten anne demesın kuscam artık. Yoo bende arkadaşımla buluscam. Yarın köyden annem gelecek. Evde yemegı yapıp çıkcam. Haberde vermıycem.Kendı azcık bı yalnız kalsın bakalım anlasın
Bence hoş olmaz diye düşünüyorum haber vermemek 🤔 gerçeği aranızdaki ilşki nasııl bilemiyorum her zaman haber vermez misiniz ama bence beraber bir şeyler yapıp keyfinize bakmaya çalışın yoksa evlilik sıkaar boğulursunuz daha 8 ay ne demek yolun başı 🙃

Bence hoş olmaz diye düşünüyorum haber vermemek 🤔 gerçeği aranızdaki ilşki nasııl bilemiyorum her zaman haber vermez misiniz ama bence beraber bir şeyler yapıp keyfinize bakmaya çalışın yoksa evlilik sıkaar boğulursunuz daha 8 ay ne demek yolun başı 🙃
Sinir oldum ona. Normalde hep plan yapardık. Cumartesi çıkıp gıderız pazar dönerız dıye. Ama sadece plan işte.

boyle tatil hiç eģlenceli olmaz ki bu saatden sonra. bence siz bundan sonra her sene en az bir kere i one surerek, nasil yapalim diye fikrini sorun. bu yani illa yapacaz hazirlanmaya başlamak ve planlamak sende 😇mantikli isteklerinizin hepsine boyle onceden hazirlayin .
Eşimin yıllık iznini genelde kışın verıyorlar. Bayramda sadece 2gün izni vardı. Onda gun aıle ziyareti ile gectı. Normalde bekarken nısanlıyken delı gıbı gezerdık.8 aydır hıc gezmedık desem yeri. Avm yakın oraya gıdıyoruz bi

Gezmeyı sevıyor o da. Nısanlıyken gercekten cok gezerdık. Arabanın kaskosu falan var. Ama ıllakı ayarlanırdı
Gezmeyi sevseydi şu an bu konuyu açmış olmazdınız. Nişanlılığın amacı zaten biraz da gezmek değil mi? 🤦🏻‍♀️

Öyle. 8aydır tek aktıvıte annesı babası. Kuscam artık ev oturmasından. Bıdaha cok bekler gıderım. Daha yaratıcı seylerle gelsın
Evlenince eşinin değil anne babasının beklentilerini karşılama derdine düşüyor erkekler , valla burnundan getir, ailesine de bırak tek gitsin, ben yeni evliyken bir yılım heba oldu bu yüzden en son resti çektim şimdi hepsi benle iyi geçinmeye çalışıyor eşim de dahil, taviz vermeyin..

Sizin ki habire anasın da babasın da çekilecek çile değil. 🙄
Gezmek dedigimiz hadi anama gidelim. Bidaha desin arabanın gazını harcama onunla denize gideriz diycem.Bende hata ama. Pazar evde dıye bende arkadaşımla falan bulusmam. Onunla olurum. Gecen kız arkadaşım denıze gıdelım dedı. Eşim bırlıkte gıderız bosver gıtme dedı

Evleneli 8 ay oldu. Avm dışında bir gezmemiz oldu. Anca gezmemiz eşimin annesine benim anneme gitmek. Ya da kardeşiyle balkonda nargile yapmak.Kenara atmaya yeni yeni başladık. Bende iş arıyorum. Normalde izin günümüz denk gelsin diye dikkat ederdim ama artık dikkat etmiycem. Eşime bugün dedim ki haftaya denize gidelim cumartesiden. Çadırda alırız dedim. Maksimum 1buçuk saatlik yol.O da yok arabanın sigortası var, para yok falan dedi.Çok sinir oldum ona.Tamam o da haklı ama ne kadar para gidebilir ki. 😑
Bence deneyelim bir kere eğer sevmezsek bir daha yapmayız deyin. Arabanın sigortası zaten zorunlu yapılması gereken birşey nereye kadar ertelemeyi düşünüyor ki?

Evlenince eşinin değil anne babasının beklentilerini karşılama derdine düşüyor erkekler , valla burnundan getir, ailesine de bırak tek gitsin, ben yeni evliyken bir yılım heba oldu bu yüzden en son resti çektim şimdi hepsi benle iyi geçinmeye çalışıyor eşim de dahil, taviz vermeyin..
Şimdi alıştılar. Pazar izinli ya cumartesi annesi çagırıyor. Taa gecen 2 ye dogru kalktık.Ama bidaha cok bekler cumartesi pazar. Kendi gitsin.Ben sürekli dıyorum anandan baska yere goturmuyorsun dıye. Baska aktıvıte yok.Sonra avm ye goturuyor o kadar.

Sevıyor balayında Türkiyeyi gezdık. Şuan tek maaşız.Kredi kartı borcu kira falan var. Ama artık anneme gıdelım desın gaz gıder otur oturdugın yerde para yok dıycem
Balayında da gezilir 🤷🏻‍♀️ Gezmeyi seven insanlar tek maaşı bahane etmiyor valla. Tat almasını bilirsen bir termos çay bile yetiyor insana. Benim eşim de sevmez, benim zorumla anca. Alışın bence bu duruma.

Bence deneyelim bir kere eğer sevmezsek bir daha yapmayız deyin. Arabanın sigortası zaten zorunlu yapılması gereken birşey nereye kadar ertelemeyi düşünüyor ki?
Normalde hep plan yapardık gıderız dıye. Gercekten gezmeyı sevıyorda bılmıyorum ya ne kadar gıdecek bır denızden

Balayında da gezilir 🤷🏻‍♀️ Gezmeyi seven insanlar tek maaşı bahane etmiyor valla. Tat almasını bilirsen bir termos çay bile yetiyor insana. Benim eşim de sevmez, benim zorumla anca. Alışın bence bu duruma.
Gecen cıktık bisiklete bınecektık. Para doldurduk karta. Kartla bısıklet kalkmıs bınemedık. Sahıle falan gıdıyoruz da ışte sadece bu cevre

Şimdi alıştılar. Pazar izinli ya cumartesi annesi çagırıyor. Taa gecen 2 ye dogru kalktık.Ama bidaha cok bekler cumartesi pazar. Kendi gitsin.Ben sürekli dıyorum anandan baska yere goturmuyorsun dıye. Baska aktıvıte yok.Sonra avm ye goturuyor o kadar.
Bak düzenli alıştırma, bir gün hafta içi diğer günlerin birinde hafta sonu falan gidin , düzenli olması büyük sıkıntı, şuan eşimle ben canımız ne zaman isterse o zaman gidiyorz, yeni evliyken düzenli halde gidilip geliniyordu, işimiz olsa bile onlar bekliyor diye gitmek zorunda hissederdik ha bire ararlardı niye gelmediniz diye , çok gıcık bir durum , sakın böyle devam etmesine izin vermeyin , evlilikte kendi kararlarınızı uygulayın, eş ailesinin her istediğini yapmayın, esin yapsa bile sen yapma , kibarca nedenleriyle anlat neden hoşnut olmadığını...

Back
X