- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 53
- 45
- Konu Sahibi Fight4freedom1
- #21
Evliligin tamda cicim aylari simdi gezip keyfini cikarma zamani. Bunuda esinin beynine girene kadar anlat 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hoş olmaz diye düşünüyorum haber vermemekZaten anne demesın kuscam artık. Yoo bende arkadaşımla buluscam. Yarın köyden annem gelecek. Evde yemegı yapıp çıkcam. Haberde vermıycem.Kendı azcık bı yalnız kalsın bakalım anlasın
Sinir oldum ona. Normalde hep plan yapardık. Cumartesi çıkıp gıderız pazar dönerız dıye. Ama sadece plan işte.Bence hoş olmaz diye düşünüyorum haber vermemekgerçeği aranızdaki ilşki nasııl bilemiyorum her zaman haber vermez misiniz ama bence beraber bir şeyler yapıp keyfinize bakmaya çalışın yoksa evlilik sıkaar boğulursunuz daha 8 ay ne demek yolun başı
![]()
Eşimin yıllık iznini genelde kışın verıyorlar. Bayramda sadece 2gün izni vardı. Onda gun aıle ziyareti ile gectı. Normalde bekarken nısanlıyken delı gıbı gezerdık.8 aydır hıc gezmedık desem yeri. Avm yakın oraya gıdıyoruz biboyle tatil hiç eģlenceli olmaz ki bu saatden sonra. bence siz bundan sonra her sene en az bir kere i one surerek, nasil yapalim diye fikrini sorun. bu yani illa yapacaz hazirlanmaya başlamak ve planlamak sendemantikli isteklerinizin hepsine boyle onceden hazirlayin .
O da para yok, bak su yatacak şu yatacak diyor. O da haklı tek maaşta ne bıleyım ya...Evliligin tamda cicim aylari simdi gezip keyfini cikarma zamani. Bunuda esinin beynine girene kadar anlat![]()
Gezmeyi sevseydi şu an bu konuyu açmış olmazdınız. Nişanlılığın amacı zaten biraz da gezmek değil mi?Gezmeyı sevıyor o da. Nısanlıyken gercekten cok gezerdık. Arabanın kaskosu falan var. Ama ıllakı ayarlanırdı
Evlenince eşinin değil anne babasının beklentilerini karşılama derdine düşüyor erkekler , valla burnundan getir, ailesine de bırak tek gitsin, ben yeni evliyken bir yılım heba oldu bu yüzden en son resti çektim şimdi hepsi benle iyi geçinmeye çalışıyor eşim de dahil, taviz vermeyin..Öyle. 8aydır tek aktıvıte annesı babası. Kuscam artık ev oturmasından. Bıdaha cok bekler gıderım. Daha yaratıcı seylerle gelsın
Gezmek dedigimiz hadi anama gidelim. Bidaha desin arabanın gazını harcama onunla denize gideriz diycem.Bende hata ama. Pazar evde dıye bende arkadaşımla falan bulusmam. Onunla olurum. Gecen kız arkadaşım denıze gıdelım dedı. Eşim bırlıkte gıderız bosver gıtme dedıSizin ki habire anasın da babasın da çekilecek çile değil.![]()
Sevıyor balayında Türkiyeyi gezdık. Şuan tek maaşız.Kredi kartı borcu kira falan var. Ama artık anneme gıdelım desın gaz gıder otur oturdugın yerde para yok dıycemGezmeyi sevseydi şu an bu konuyu açmış olmazdınız. Nişanlılığın amacı zaten biraz da gezmek değil mi?![]()
Bence deneyelim bir kere eğer sevmezsek bir daha yapmayız deyin. Arabanın sigortası zaten zorunlu yapılması gereken birşey nereye kadar ertelemeyi düşünüyor ki?Evleneli 8 ay oldu. Avm dışında bir gezmemiz oldu. Anca gezmemiz eşimin annesine benim anneme gitmek. Ya da kardeşiyle balkonda nargile yapmak.Kenara atmaya yeni yeni başladık. Bende iş arıyorum. Normalde izin günümüz denk gelsin diye dikkat ederdim ama artık dikkat etmiycem. Eşime bugün dedim ki haftaya denize gidelim cumartesiden. Çadırda alırız dedim. Maksimum 1buçuk saatlik yol.O da yok arabanın sigortası var, para yok falan dedi.Çok sinir oldum ona.Tamam o da haklı ama ne kadar para gidebilir ki.![]()
Şimdi alıştılar. Pazar izinli ya cumartesi annesi çagırıyor. Taa gecen 2 ye dogru kalktık.Ama bidaha cok bekler cumartesi pazar. Kendi gitsin.Ben sürekli dıyorum anandan baska yere goturmuyorsun dıye. Baska aktıvıte yok.Sonra avm ye goturuyor o kadar.Evlenince eşinin değil anne babasının beklentilerini karşılama derdine düşüyor erkekler , valla burnundan getir, ailesine de bırak tek gitsin, ben yeni evliyken bir yılım heba oldu bu yüzden en son resti çektim şimdi hepsi benle iyi geçinmeye çalışıyor eşim de dahil, taviz vermeyin..
Sigorta ve kasko geldı. Klıma almayı dusunuyoruz. İşte sıgorta kasko ıcın para topluyoruz şuan.Bence deneyelim bir kere eğer sevmezsek bir daha yapmayız deyin. Arabanın sigortası zaten zorunlu yapılması gereken birşey nereye kadar ertelemeyi düşünüyor ki?
Balayında da gezilirSevıyor balayında Türkiyeyi gezdık. Şuan tek maaşız.Kredi kartı borcu kira falan var. Ama artık anneme gıdelım desın gaz gıder otur oturdugın yerde para yok dıycem
Normalde hep plan yapardık gıderız dıye. Gercekten gezmeyı sevıyorda bılmıyorum ya ne kadar gıdecek bır denızdenBence deneyelim bir kere eğer sevmezsek bir daha yapmayız deyin. Arabanın sigortası zaten zorunlu yapılması gereken birşey nereye kadar ertelemeyi düşünüyor ki?
Gecen cıktık bisiklete bınecektık. Para doldurduk karta. Kartla bısıklet kalkmıs bınemedık. Sahıle falan gıdıyoruz da ışte sadece bu cevreBalayında da gezilirGezmeyi seven insanlar tek maaşı bahane etmiyor valla. Tat almasını bilirsen bir termos çay bile yetiyor insana. Benim eşim de sevmez, benim zorumla anca. Alışın bence bu duruma.
Ona para harcatmamalısın kesinlikle madem öyle.Sigorta ve kasko geldı. Klıma almayı dusunuyoruz. İşte sıgorta kasko ıcın para topluyoruz şuan.
Gönlü yoksa 10 lirada gitse batar. Yapacak bir şey yok.Normalde hep plan yapardık gıderız dıye. Gercekten gezmeyı sevıyorda bılmıyorum ya ne kadar gıdecek bır denızden
İşte bu aydan sonra var.Eşimde haklı bılıyorum da.Bende aşırı sıkıldım 8 aydır hep ev ev ev.Ona para harcatmamalısın kesinlikle madem öyle.
Bak düzenli alıştırma, bir gün hafta içi diğer günlerin birinde hafta sonu falan gidin , düzenli olması büyük sıkıntı, şuan eşimle ben canımız ne zaman isterse o zaman gidiyorz, yeni evliyken düzenli halde gidilip geliniyordu, işimiz olsa bile onlar bekliyor diye gitmek zorunda hissederdik ha bire ararlardı niye gelmediniz diye , çok gıcık bir durum , sakın böyle devam etmesine izin vermeyin , evlilikte kendi kararlarınızı uygulayın, eş ailesinin her istediğini yapmayın, esin yapsa bile sen yapma , kibarca nedenleriyle anlat neden hoşnut olmadığını...Şimdi alıştılar. Pazar izinli ya cumartesi annesi çagırıyor. Taa gecen 2 ye dogru kalktık.Ama bidaha cok bekler cumartesi pazar. Kendi gitsin.Ben sürekli dıyorum anandan baska yere goturmuyorsun dıye. Baska aktıvıte yok.Sonra avm ye goturuyor o kadar.