Tripte haksız mıyım?

Kızlar çocukluk arkadaşım denize gidelim diyor. Bende zaten istiyordum tamam dedim🤣Eşime hemen söylemıycem. Trıbe gırecek o da. Bisiklet bınmeye de gıdecegız. Benım hatam süreklı herseyı eşle yapmak.

Eşimin yıllık iznini genelde kışın verıyorlar. Bayramda sadece 2gün izni vardı. Onda gun aıle ziyareti ile gectı. Normalde bekarken nısanlıyken delı gıbı gezerdık.8 aydır hıc gezmedık desem yeri. Avm yakın oraya gıdıyoruz bi
siz haklisiniz . ama tatil eģlenmek içindir . keyfiniz kaçmiş gibi gozukuyor . seneye yilbaşindan plan yaptirin eşinize

siz haklisiniz . ama tatil eģlenmek içindir . keyfiniz kaçmiş gibi gozukuyor . seneye yilbaşindan plan yaptirin eşinize
İnşallah. Seneyede ben çalışırsam gene kalacak.Kaçmaz mı kaçtı tabiki.Yakın kız arkadaşımla plan yaptık. Annesi gelecek.Annesi çocuklara bakacak. Bizde denize gidecegiz, birgünde annemi denize goturecegım, birgün de arkadaşımla bısıklet bınmeye gıdecegız.Ben 8 aydır arkadaşlarımla falan pek görüşmüyorum. Eşim işten gelecek aman yemek olsun aman pazar evde sende evde ol falan. Sonuç olarak kıymet biliniyor mu tabiki hayır. Arkadaşımla otobüsle gidecegiz.Pek birşey gitmeyecek. Ben eşimle ev oturması dışında da birşeyler yapmayı istedim ama kendi tercihi.Bu arada depoyu gecen fulledık. Gaz falan da var yani.

Daha yeni evlisiniz baştan böyle alışmayın.. Zira bir zaman sonra sizde böyle alışırsınız.. Sonra bir bakmışsınız başbaşa tatil, biraz uzaklara kaçmak, birlikte vakit geçirip muhabbet etmek, gezmek tozmak falan nedir bilmiyorsunuz..

O yüzden bence trip yapmadan sakğnca konulup isteğinizi ve bunun için makul miktarlarda para harcayacağınızı güzelce anlatın.. Bir iki kere giderseniz zaten eşinizde zevk alıp sonrasında kendisi de gitmek isteyecektir..

8 aydır hatta daha da uzundur pandemi var zaten. Insanlar ailesine bile belki kırk yılda bir gitti. Para derdi çıkarıyorsa siz de iş bulacaksınız ki sussun

Senin eşinin iyi bir tarafı var mı merak ettim
Sürekli ailemi özledim diyen orda kalan gecelere kadar oturan bunların yanında bir de seninle bir şeyler planlamayan bir tip. Bununla evlenmendeki motivasyonunun neydi ?
Merhametlı, bana saygılı, ilgili... Bekarken hep gezerdik ciddiyim.Balayında kaç şehir gezdik. Şuan para yok diyor

Daha yeni evlisiniz baştan böyle alışmayın.. Zira bir zaman sonra sizde böyle alışırsınız.. Sonra bir bakmışsınız başbaşa tatil, biraz uzaklara kaçmak, birlikte vakit geçirip muhabbet etmek, gezmek tozmak falan nedir bilmiyorsunuz..

O yüzden bence trip yapmadan sakğnca konulup isteğinizi ve bunun için makul miktarlarda para harcayacağınızı güzelce anlatın.. Bir iki kere giderseniz zaten eşinizde zevk alıp sonrasında kendisi de gitmek isteyecektir..
Gezmeyı seven biri aslında. Bırlıkte ıyı vakıt gecırıyoruz. 1 gunluk denıze ne kadar gıdebılırkı

Gezmeyı seven biri aslında. Bırlıkte ıyı vakıt gecırıyoruz. 1 gunluk denıze ne kadar gıdebılırkı
O biraz bahane bence..

Bence eşiniz gezmeyi seviyor olabilir ama sizin tarzınız bir gezme anlayışı yok besbelli.. Bunu siz çözeceksiniz.. Bazen o size bazen siz ona ayak uyduracaksınız ki her iki tarafta mutlu olsun.. Aynen bu şekilde konuşabilirsiniz.. Ama kavga edip tripleşmek işi çirkin boyutlara götürebilir. Çözülemeyecek dert değil bence.. ☺️

O biraz bahane bence..

Bence eşiniz gezmeyi seviyor olabilir ama sizin tarzınız bir gezme anlayışı yok besbelli.. Bunu siz çözeceksiniz.. Bazen o size bazen siz ona ayak uyduracaksınız ki her iki tarafta mutlu olsun.. Aynen bu şekilde konuşabilirsiniz.. Ama kavga edip tripleşmek işi çirkin boyutlara götürebilir. Çözülemeyecek dert değil bence.. ☺️
Haklısınız. Vala sinirlendim gittim baska odaya. Küstün mü dedı. Surat asarak hayır dedim. Uyuyakalmış. Genelde hep gönlümü yapmaya calısır da ne bıleyım ya

Minik bir değişiklk zaten 2 saatlik yolmuş çadırda kalırız demişsiniz 0 masraf yani bilemedim. Biraz tepkinizi koyun bu huyunu değiştirsin ve daha yeni evlisiniz birikim yapmaya erken başlamşsnz biraz tadını çıkarın bikaç sene sonra bebek olursa çok ararsınız bu zamanları bence

Arabanın kasko ödemesi var diye 2 günlük çadır tatiline mi gidemiyorsunuz? Düğün borçları falan mı var ki, insan kasko ödemesi yüzünden parasız kalıyorsa o arabayı satsın kurtulsun, araba sahibi olmak onun için fazla lüks demek ki!

Ayrıca tek aktivitesi balkonda kardeşiyle nargile keyfi yapmak olan adamdan da çok şey beklemeyin bence😒

Geçen sene kredimiz fazlaydı gidemedik tatile, günübirlik gezmeler yaptık.
Bu sene de ıvır zıvır çıktı ama bana tak etti, dedim dünyanın hali belli değil o tatile gidilecek, birkaç altın bozdurdum gittik tatilimize. Arabanın bakımı geldi falan demişti o da eylüle kalsın önce bizim kafa huzurumuz önemli dedim yaptım tatilimi. Hiç de pişman değilim. Çadırınız varmış zaten, alın yastık çarşaf. Mangal yapmayın zaten yasak, poğaça kurabiye yap onları yiyin nolcak, maksat havanız değişsin. 2 gün kalır gelirsiniz çok da maliyet çıkmaz. Ben olsam trip atmak yerine çanta hazırlamaya başlardım. Trip atınca günler geçecek hava soğuyacak vs vs. Sen sanıyor musun ki annesigile gitmeyi bırakacak seni tatile götürmedi diye 🥴 ben çantamı hazırlar, haftasonu için poğaça yapıcam 2günlük kaçamak yaparız iyi gelir bize, haftasonunu benim tribimle geçirmek istemezsin dimi hayatım derim biraz iteklerim yani. Evlilik bazen ricayla minnetle olmuyor, kaktıracaksın 😂

Evlenince eşinin değil anne babasının beklentilerini karşılama derdine düşüyor erkekler , valla burnundan getir, ailesine de bırak tek gitsin, ben yeni evliyken bir yılım heba oldu bu yüzden en son resti çektim şimdi hepsi benle iyi geçinmeye çalışıyor eşim de dahil, taviz vermeyin..
Cooook dogru soyluyor benimde 1.5 yilim gitti hadi ameliyat hamilelik falanla ugrastik borc coktu
3 sene de gidebildik denize gecen sene bu sene pandemi korona gidemedik ama illa aileme gidelim de demez

Öyle. 8aydır tek aktıvıte annesı babası. Kuscam artık ev oturmasından. Bıdaha cok bekler gıderım. Daha yaratıcı seylerle gelsın

Anne babaya gitmek gezmek değil ziyarettir. Uygun zaman aralıklarında, ihtiyaç durumlarında, görmek istendiğinde gidilir. Ama sizin eşinizle sosyallik anlayışınız farklı olabilir. Kardeşiyle sosyalleşen onu da muhtemel ki evdeki nargile takımlarıyla yapan bir adam ile çadır kampı bekleyen bir kadının sosyallik anlayışı farklı olabilir.
Sigorta yoksa o en az 1000 TL çıkar, ama 2 kişilik çadır ıvır zıvır derken en az 500 TL ile kamp yapılabilir. Kamp yapılmasa bile günü birlik geziler ile insanlar mutlu olabilir. Bence inatlaşmadan beklentileriniz üzerine sakin zamanda konuşabilirsiniz.

Minik bir değişiklk zaten 2 saatlik yolmuş çadırda kalırız demişsiniz 0 masraf yani bilemedim. Biraz tepkinizi koyun bu huyunu değiştirsin ve daha yeni evlisiniz birikim yapmaya erken başlamşsnz biraz tadını çıkarın bikaç sene sonra bebek olursa çok ararsınız bu zamanları bence
Bebek düşünmüyorum da birikimi araba sıgorta klıma ıcın yapıyoruz. Aslında gıdılebılır.Benle gıtmesın bende kız arkadaşımla otobusle gıdecegız

Arabanın kasko ödemesi var diye 2 günlük çadır tatiline mi gidemiyorsunuz? Düğün borçları falan mı var ki, insan kasko ödemesi yüzünden parasız kalıyorsa o arabayı satsın kurtulsun, araba sahibi olmak onun için fazla lüks demek ki!

Ayrıca tek aktivitesi balkonda kardeşiyle nargile keyfi yapmak olan adamdan da çok şey beklemeyin bence😒
Zaten o nargıle keyfıne benı dahıl etmesın. Her hafta her hafta tat vermıyor. Bana daha farklı seylerle gel artık dıycem. Evden eve gıtmekten kusacagım. Oraya gıdınce de gaz gıdıyor. Aslında en son depoyu fulledık. Annesıgıl köye gıttı. Gene depo full mü gelır bılmıyorumda gıdebılırız aslında

Back
X