Tripte haksız mıyım?

Anne babaya gitmek gezmek değil ziyarettir. Uygun zaman aralıklarında, ihtiyaç durumlarında, görmek istendiğinde gidilir. Ama sizin eşinizle sosyallik anlayışınız farklı olabilir. Kardeşiyle sosyalleşen onu da muhtemel ki evdeki nargile takımlarıyla yapan bir adam ile çadır kampı bekleyen bir kadının sosyallik anlayışı farklı olabilir.
Sigorta yoksa o en az 1000 TL çıkar, ama 2 kişilik çadır ıvır zıvır derken en az 500 TL ile kamp yapılabilir. Kamp yapılmasa bile günü birlik geziler ile insanlar mutlu olabilir. Bence inatlaşmadan beklentileriniz üzerine sakin zamanda konuşabilirsiniz.
Evet sakince konuşacağım. Bundan sonra kardeşinle yaptıgın nargıle keyıflerıne benı dahıl etme sıkıyor dıycem. Anne baba zıyaretıne 2saat oturur kalkarım. Nargıle ısın ıcıne gırınce gece 2ye kadar oturuyoruz. Ben cadırda cok para gıdecegını dusunmuyorum. Cumartesi cıkıp pazar dönerız demıstım yalan oldu. Keske heves etmeseydım

Bence esinin cani istemiyor bahane ariyor
Kisaca..olay
Masraf olayi degil kesinlikle onu anladim
Arabanın deposu full. Bence gıdıse gelıse yeter gaz.Ee ben cok bırseyde yıyıp ıcen bırı degılım. Alkol sıgaramızda yok. Cok aşırı para gıdecegını sanmıyorum. Hevesle bikini almıstım bı de

Arabanın deposu full. Bence gıdıse gelıse yeter gaz.Ee ben cok bırseyde yıyıp ıcen bırı degılım. Alkol sıgaramızda yok. Cok aşırı para gıdecegını sanmıyorum. Hevesle bikini almıstım bı de
Arkadaslarin yok mu onlarla gitsen? 1,5 saat gidis diosun depodaki benzin cok cok yeterli

Geçen sene kredimiz fazlaydı gidemedik tatile, günübirlik gezmeler yaptık.
Bu sene de ıvır zıvır çıktı ama bana tak etti, dedim dünyanın hali belli değil o tatile gidilecek, birkaç altın bozdurdum gittik tatilimize. Arabanın bakımı geldi falan demişti o da eylüle kalsın önce bizim kafa huzurumuz önemli dedim yaptım tatilimi. Hiç de pişman değilim. Çadırınız varmış zaten, alın yastık çarşaf. Mangal yapmayın zaten yasak, poğaça kurabiye yap onları yiyin nolcak, maksat havanız değişsin. 2 gün kalır gelirsiniz çok da maliyet çıkmaz. Ben olsam trip atmak yerine çanta hazırlamaya başlardım. Trip atınca günler geçecek hava soğuyacak vs vs. Sen sanıyor musun ki annesigile gitmeyi bırakacak seni tatile götürmedi diye 🥴 ben çantamı hazırlar, haftasonu için poğaça yapıcam 2günlük kaçamak yaparız iyi gelir bize, haftasonunu benim tribimle geçirmek istemezsin dimi hayatım derim biraz iteklerim yani. Evlilik bazen ricayla minnetle olmuyor, kaktıracaksın 😂
Zaten evde hazırlarım ben bırseyde. Arabanın deposu da full dolu. Altınları pek ellemek ıstemıyorum ama haklısınız gercekten. Bakalım aksam eve gelsınde. Dün küs uyuduk. Ben küstüm gercı

Arkadaslarin yok mu onlarla gitsen? 1,5 saat gidis diosun depodaki benzin cok cok yeterli
Ya gecen yakın arkadaşım dedı gıdelım dıye. Eşim bırlıkte gıderız dedı öyle kaldı. Arkadaşın annesı gelıyor memleketten. Dün kız sanki hissetmiş gıbı mesaj attı.Anneme cocukları bırakalım denıze gıdelım dıyor. Bende tamam dedım. Eşime ses etmeyı dusunmuyorum. Tamam araba ıle gıtmeyelım. Ben arkadaşımla gıtmeyı dusunuyorum. Bi günde bisiklet kıralayacagız.

Ya gecen yakın arkadaşım dedı gıdelım dıye. Eşim bırlıkte gıderız dedı öyle kaldı. Arkadaşın annesı gelıyor memleketten. Dün kız sanki hissetmiş gıbı mesaj attı.Anneme cocukları bırakalım denıze gıdelım dıyor. Bende tamam dedım. Eşime ses etmeyı dusunmuyorum. Tamam araba ıle gıtmeyelım. Ben arkadaşımla gıtmeyı dusunuyorum. Bi günde bisiklet kıralayacagız.
Oh mis gibi valla.. esinde kardesiyle nargilesini hoppurdetsin😂

Oh mis gibi valla.. esinde kardesiyle nargilesini hoppurdetsin😂
İşte arkadaşımla denızı ıstemıyor. Ama gidecegim. Bi günde haftaya düşünüyorum. Annemi alcam yanıma kadına da degişiklik olur. Onunla gıdecegım.Ne kadar para gıdecek sanki.Alışmışlar sürekli cafede oturmaya da. Ben evde oturmaktan artık oturmaktan nefret ettim 🤣

İşte arkadaşımla denızı ıstemıyor. Ama gidecegim. Bi günde haftaya düşünüyorum. Annemi alcam yanıma kadına da degişiklik olur. Onunla gıdecegım.Ne kadar para gıdecek sanki.Alışmışlar sürekli cafede oturmaya da. Ben evde oturmaktan artık oturmaktan nefret ettim 🤣
Esin mi istemiyor arkadasinla denize girmeni? Valla o zaman karisinin elinden tutup gitsin yaninda.. valla
Bu erkekleride anlamiyorum evlilik nedir bilmiyolar.. ormanda yuruyus acik havada bi piknik cok daha eglenceli bencede.. oyle 1-2 kahve alip saatlerde cafede oturmak bana gorede degil. Hersey yerine gore tabii ama her ayni seyden zevk duyulmaz

Evleneli 8 ay oldu. Avm dışında bir gezmemiz oldu. Anca gezmemiz eşimin annesine benim anneme gitmek. Ya da kardeşiyle balkonda nargile yapmak.Kenara atmaya yeni yeni başladık. Bende iş arıyorum. Normalde izin günümüz denk gelsin diye dikkat ederdim ama artık dikkat etmiycem. Eşime bugün dedim ki haftaya denize gidelim cumartesiden. Çadırda alırız dedim. Maksimum 1buçuk saatlik yol.O da yok arabanın sigortası var, para yok falan dedi.Çok sinir oldum ona.Tamam o da haklı ama ne kadar para gidebilir ki. 😑
Günü birlik sezlong kirası ortalama 50 tl
100-150 de yeme icme gitse ortalama 200 tl gider.
Ama konu para değil gibi gözüküyr,adam gezmeyi sevmiyor herhlde.
O büyük sıkıntı eger siz seviyorsanız.

Esin mi istemiyor arkadasinla denize girmeni? Valla o zaman karisinin elinden tutup gitsin yaninda.. valla
Bu erkekleride anlamiyorum evlilik nedir bilmiyolar.. ormanda yuruyus acik havada bi piknik cok daha eglenceli bencede.. oyle 1-2 kahve alip saatlerde cafede oturmak bana gorede degil. Hersey yerine gore tabii ama her ayni seyden zevk duyulmaz
Ayda yılda bir kafeye giderim bende. Ama fırsat varken neden evde oturuyorum. Geçen deniz muabbeti oldugunda yüzü asıldı. Bende bunu anlamıyorum. Artı kardeşim nişanlısı ve bir arkadaşı gıttı denıze. Eşim sen gıtme bosver bırlıkte gıderız dedı. Sahilde yürüyüş falan bana bunlarla gelsin.Kıç kadar balkonda oturup nargile yapmak keyf vermıyor. Bu arada ben ıcmıyorum🤣🤣

Günü birlik sezlong kirası ortalama 50 tl
100-150 de yeme icme gitse ortalama 200 tl gider.
Ama konu para değil gibi gözüküyr,adam gezmeyi sevmiyor herhlde.
O büyük sıkıntı eger siz seviyorsanız.
Öyle çok parada gıtmeyecek.Bu ay prim falanda alacak. Ama bahane işte. Neyse baskı yapmayacagım. Arkadaşımla gıdecegım.

Evli degilim ama trip atarak ima ederek iletişim kurmak da hos değil bir de kendi kendinize planlar yapmissiniz aslinda acik iletisim kursaniz sorunlar daha kolay çözülür
Mesela "madem haftasonu gitmek istemiyorsun o zaman ben de bundan sonra planlarimi ona gore yaparim arkadaşla giderim " diyeceksiniz yok izin vermiyorum muhabbetine girerse de birinden birini seç diyin. Annesine gidileceginde benim şu planım var artık ben her x günü gitmek istemiyorum diyeceksiniz
Yani böyle karsilikli tavır triple ömür mu gecer yaa

Evli degilim ama trip atarak ima ederek iletişim kurmak da hos değil bir de kendi kendinize planlar yapmissiniz aslinda acik iletisim kursaniz sorunlar daha kolay çözülür
Mesela "madem haftasonu gitmek istemiyorsun o zaman ben de bundan sonra planlarimi ona gore yaparim arkadaşla giderim " diyeceksiniz yok izin vermiyorum muhabbetine girerse de birinden birini seç diyin. Annesine gidileceginde benim şu planım var artık ben her x günü gitmek istemiyorum diyeceksiniz
Yani böyle karsilikli tavır triple ömür mu gecer yaa
Haklısınız. Para muabbeti yapınca ben sinir oldum, surat astım ve odaya gittim.Zaten eşim denıze gıdelım dese de arkadaşımla da gıtmeyı dusunuyorum.Arkadaşımla da eglencelı gecıyor çünkü..Trip atmayı huy edındım.Herseyde surat yapıyorum.İstedıgım olmayınca dırek küsüyorum.

Zaten evde hazırlarım ben bırseyde. Arabanın deposu da full dolu. Altınları pek ellemek ıstemıyorum ama haklısınız gercekten. Bakalım aksam eve gelsınde. Dün küs uyuduk. Ben küstüm gercı
Valla bende ellemek istemiyordum arabanın lastikleri kötü oldu onu değiştirdik bi kredi vardı onu kapattık baktım öyle böyle gidiyor dedim kendim de faydalanayım en azından
Evli de olsan kendini düşüneceksin eş bi yere kadar düşünüyor, büyük bölümü kendinsin. Harca gitsin yoksa başkaları harcar 🤓

Haklısınız. Para muabbeti yapınca ben sinir oldum, surat astım ve odaya gittim.Zaten eşim denıze gıdelım dese de arkadaşımla da gıtmeyı dusunuyorum.Arkadaşımla da eglencelı gecıyor çünkü..Trip atmayı huy edındım.Herseyde surat yapıyorum.İstedıgım olmayınca dırek küsüyorum.
trip atarak haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz. net olmak önemli. isteklerinizi açıkça söyleyin, ona da seçenekler sunun. hem o denize gitmek istemesin hem de arkadaşınızla gitmenize karışsın öyle bir dünya olmadığını göstermeniz lazım.

trip atarak haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz. net olmak önemli. isteklerinizi açıkça söyleyin, ona da seçenekler sunun. hem o denize gitmek istemesin hem de arkadaşınızla gitmenize karışsın öyle bir dünya olmadığını göstermeniz lazım.
Mesela dün otururken haftaya denize gıdelım dedim. Prim alacak bu ay. Bayram mesaisi falan fazla alacak. O da para yok bak kasko falan yaptıracagız dedi. Bu durumda bende bozuldum kalktım odaya gıttım. Ama o da hayır dedıgınde hemen modum düşüyor, ıstemsız surat asıyorum. Keske o an deseydım. Tamam ben arkadaşımla gıdeyım o zaman dıye

Evleneli 8 ay oldu. Avm dışında bir gezmemiz oldu. Anca gezmemiz eşimin annesine benim anneme gitmek. Ya da kardeşiyle balkonda nargile yapmak.Kenara atmaya yeni yeni başladık. Bende iş arıyorum. Normalde izin günümüz denk gelsin diye dikkat ederdim ama artık dikkat etmiycem. Eşime bugün dedim ki haftaya denize gidelim cumartesiden. Çadırda alırız dedim. Maksimum 1buçuk saatlik yol.O da yok arabanın sigortası var, para yok falan dedi.Çok sinir oldum ona.Tamam o da haklı ama ne kadar para gidebilir ki. 😑
arabanın sigortasını karta 9 taksite bölüyorlar bil istedim...

Back
X