Tripte haksız mıyım?

Evet sakince konuşacağım. Bundan sonra kardeşinle yaptıgın nargıle keyıflerıne benı dahıl etme sıkıyor dıycem. Anne baba zıyaretıne 2saat oturur kalkarım. Nargıle ısın ıcıne gırınce gece 2ye kadar oturuyoruz. Ben cadırda cok para gıdecegını dusunmuyorum. Cumartesi cıkıp pazar dönerız demıstım yalan oldu. Keske heves etmeseydım

Bence esinin cani istemiyor bahane ariyor
Kisaca..olay
Masraf olayi degil kesinlikle onu anladim
Arabanın deposu full. Bence gıdıse gelıse yeter gaz.Ee ben cok bırseyde yıyıp ıcen bırı degılım. Alkol sıgaramızda yok. Cok aşırı para gıdecegını sanmıyorum. Hevesle bikini almıstım bı de

Arkadaslarin yok mu onlarla gitsen? 1,5 saat gidis diosun depodaki benzin cok cok yeterli

Zaten evde hazırlarım ben bırseyde. Arabanın deposu da full dolu. Altınları pek ellemek ıstemıyorum ama haklısınız gercekten. Bakalım aksam eve gelsınde. Dün küs uyuduk. Ben küstüm gercı

Arkadaslarin yok mu onlarla gitsen? 1,5 saat gidis diosun depodaki benzin cok cok yeterli
Ya gecen yakın arkadaşım dedı gıdelım dıye. Eşim bırlıkte gıderız dedı öyle kaldı. Arkadaşın annesı gelıyor memleketten. Dün kız sanki hissetmiş gıbı mesaj attı.Anneme cocukları bırakalım denıze gıdelım dıyor. Bende tamam dedım. Eşime ses etmeyı dusunmuyorum. Tamam araba ıle gıtmeyelım. Ben arkadaşımla gıtmeyı dusunuyorum. Bi günde bisiklet kıralayacagız.

Oh mis gibi valla.. esinde kardesiyle nargilesini hoppurdetsin

Oh mis gibi valla.. esinde kardesiyle nargilesini hoppurdetsin
İşte arkadaşımla denızı ıstemıyor. Ama gidecegim. Bi günde haftaya düşünüyorum. Annemi alcam yanıma kadına da degişiklik olur. Onunla gıdecegım.Ne kadar para gıdecek sanki.Alışmışlar sürekli cafede oturmaya da. Ben evde oturmaktan artık oturmaktan nefret ettim

Esin mi istemiyor arkadasinla denize girmeni? Valla o zaman karisinin elinden tutup gitsin yaninda.. valla
Bu erkekleride anlamiyorum evlilik nedir bilmiyolar.. ormanda yuruyus acik havada bi piknik cok daha eglenceli bencede.. oyle 1-2 kahve alip saatlerde cafede oturmak bana gorede degil. Hersey yerine gore tabii ama her ayni seyden zevk duyulmaz

Günü birlik sezlong kirası ortalama 50 tl
100-150 de yeme icme gitse ortalama 200 tl gider.
Ama konu para değil gibi gözüküyr,adam gezmeyi sevmiyor herhlde.
O büyük sıkıntı eger siz seviyorsanız.

Ayda yılda bir kafeye giderim bende. Ama fırsat varken neden evde oturuyorum. Geçen deniz muabbeti oldugunda yüzü asıldı. Bende bunu anlamıyorum. Artı kardeşim nişanlısı ve bir arkadaşı gıttı denıze. Eşim sen gıtme bosver bırlıkte gıderız dedı. Sahilde yürüyüş falan bana bunlarla gelsin.Kıç kadar balkonda oturup nargile yapmak keyf vermıyor. Bu arada ben ıcmıyorum

Günü birlik sezlong kirası ortalama 50 tl
100-150 de yeme icme gitse ortalama 200 tl gider.
Ama konu para değil gibi gözüküyr,adam gezmeyi sevmiyor herhlde.
O büyük sıkıntı eger siz seviyorsanız.
Öyle çok parada gıtmeyecek.Bu ay prim falanda alacak. Ama bahane işte. Neyse baskı yapmayacagım. Arkadaşımla gıdecegım.

Evli degilim ama trip atarak ima ederek iletişim kurmak da hos değil bir de kendi kendinize planlar yapmissiniz aslinda acik iletisim kursaniz sorunlar daha kolay çözülür
Mesela "madem haftasonu gitmek istemiyorsun o zaman ben de bundan sonra planlarimi ona gore yaparim arkadaşla giderim " diyeceksiniz yok izin vermiyorum muhabbetine girerse de birinden birini seç diyin. Annesine gidileceginde benim şu planım var artık ben her x günü gitmek istemiyorum diyeceksiniz
Yani böyle karsilikli tavır triple ömür mu gecer yaa

Haklısınız. Para muabbeti yapınca ben sinir oldum, surat astım ve odaya gittim.Zaten eşim denıze gıdelım dese de arkadaşımla da gıtmeyı dusunuyorum.Arkadaşımla da eglencelı gecıyor çünkü..Trip atmayı huy edındım.Herseyde surat yapıyorum.İstedıgım olmayınca dırek küsüyorum.

Zaten evde hazırlarım ben bırseyde. Arabanın deposu da full dolu. Altınları pek ellemek ıstemıyorum ama haklısınız gercekten. Bakalım aksam eve gelsınde. Dün küs uyuduk. Ben küstüm gercı
Valla bende ellemek istemiyordum arabanın lastikleri kötü oldu onu değiştirdik bi kredi vardı onu kapattık baktım öyle böyle gidiyor dedim kendim de faydalanayım en azından
Evli de olsan kendini düşüneceksin eş bi yere kadar düşünüyor, büyük bölümü kendinsin. Harca gitsin yoksa başkaları harcar

trip atarak haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz. net olmak önemli. isteklerinizi açıkça söyleyin, ona da seçenekler sunun. hem o denize gitmek istemesin hem de arkadaşınızla gitmenize karışsın öyle bir dünya olmadığını göstermeniz lazım.

Mesela dün otururken haftaya denize gıdelım dedim. Prim alacak bu ay. Bayram mesaisi falan fazla alacak. O da para yok bak kasko falan yaptıracagız dedi. Bu durumda bende bozuldum kalktım odaya gıttım. Ama o da hayır dedıgınde hemen modum düşüyor, ıstemsız surat asıyorum. Keske o an deseydım. Tamam ben arkadaşımla gıdeyım o zaman dıye

arabanın sigortasını karta 9 taksite bölüyorlar bil istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…