- 12 Ocak 2019
- 29
- 16
- 3
- 40
Kocaelinin neresinde oturuyosun?Bastan sona okudum sayfayi,sen de çok çekmişsin,dediğin gibi gözünün önünde evladının o durumda olmasi ve elden birsey gelmemesi cok zor..Bu arada ben de kocaelideyim..
Derince ,60 evlerKocaelinin neresinde oturuyosun?
Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama Rabbim seni cennetine almak için bir sebep kılmış diye düşünüyorum. Benim de gebelik boyunca hiçbir problem yoktu ben de doğduktan sonra öğrendim herşeyi. İlk bebeğimdi. Evladını kucağına alamadan toprağa verenlerdenim. Ama senin hikayeni okuyunca Rabbim kucağıma alamadığım için hamd ettim. Senin imtihanın benimkisinden de zormuş, eminin o 7 ay uyku bile uyuyamamışsındır. İnşallah karşılığındaki mükafatı hem bu dünyada hem ahirette kat kat alırsınMerhabalar, öncelikle bebegini kaybetmiş anneler basınız sağolsun,sizi çok iyi anlıyorum ,ben de 1 sene önce hasta doğan bebeğimi 7 bucuk aylıkken kaybettim.5 gebelik 1 sağlıklı oğlum var 7 yaşında çok Şükür.3 kürtajım var kalpleri durdugu için.hasta dogan bebeğimde çok nadir görülen bir sendrom vardı, Smith lemli opitz kısaca slo.kimse duymamıştir eminim dr.lar bile bilmiyor dogru duzgun..coklu anomalisi vardi,fazla parmak,ayak parmakları bitisik,yuksek damsk,dusuk kulak,isitme gorme yok,emme yutma refleksi yok, düşük meme baslari,kısa kollar,karaciger bozuk,gozler asagi çelik,burun küçük ve kalkik..biz bunlari dogunca öğrendik,hamileyken ense kalınlığı 2.6 çıkmıştı,burun kemiği vardı ama kucuktu,ikili testim riskli çıkmıştı ama down sendromu acisindan.detaylida kalp ekosunda ve diğer kontrollerimde sorun yoktu.anomalileri detaylida da kontrollerde de göremediler.25 gun yoğun bakımda 16 gün beraber üni hast.kaldik sonra eve ciktik,ağzından midesine gönderilen hortumla besliyorum, sürekli kusuyordu gittikçe kötüye gitti,zaten dr.lar çok yaşamaz demisti,bir de en önemlisi cinsiyeti kız biliyorduk genital yapısı bozuktu ne kız ne erkek ve DNA testinde erkek cikti,o da ayrı bir şok..ve 7 bucuk aylikken besiginde öldü, çok acı..biz de eşimle bütün testlerimizi yaptırmıştık temiz cikmisti,ikili test riskli cikinca nipt testi yaptırdık kandan yapılan sorun yoktu.kaderimizde varmış diyoruz.simdi ben tekrar istiyorum ama esim kesinlikle istemiyor,ayni seyleri yaşamaktan korktuğu için.aslinda ben de korkuyorum ama acimi bir nebze hafifletir diye istiyorum.yasim da geciyo,38 yaşındayım.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin çok zor.Rabbim sana da sabır versin, mükâfatını versin.Kucagini doldursun sağlıkli bir evlatla.Benim 3 tane de karnımda öldu onlar da cok zordu ama 10. Haftalardaydi..Hasta doğan bebegime hevesle alışveris yapip hic giydiremeden dağıtmak,onun icin hazirladigim magnetleri dagitamamak cok aci oldu.Hic gelişmemişti bebegim,oldugunde yenidoğan bebek kadardi,2 buçuk kiloydu 7 buçuk aylık.Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama Rabbim seni cennetine almak için bir sebep kılmış diye düşünüyorum. Benim de gebelik boyunca hiçbir problem yoktu ben de doğduktan sonra öğrendim herşeyi. İlk bebeğimdi. Evladını kucağına alamadan toprağa verenlerdenim. Ama senin hikayeni okuyunca Rabbim kucağıma alamadığım için hamd ettim. Senin imtihanın benimkisinden de zormuş, eminin o 7 ay uyku bile uyuyamamışsındır. İnşallah karşılığındaki mükafatı hem bu dünyada hem ahirette kat kat alırsın
Uyku uyumadım,onun o halini gördukce ağladim..9 ay boyunca hergun igne oldum kan sulandirici,heryerim mosmordu,dr.lar gerek yok demesine rağmen karnimda ölmesin diye canim yana yana oldum o iğneleri..vicdanimiz rahat,elimizden gelen herseyi yaptık ama olmadı,9 ay boyunca bir teyze okudu beni,onun o dik merdivenlerini ciktim hamile hamile, olmadı.Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın ama Rabbim seni cennetine almak için bir sebep kılmış diye düşünüyorum. Benim de gebelik boyunca hiçbir problem yoktu ben de doğduktan sonra öğrendim herşeyi. İlk bebeğimdi. Evladını kucağına alamadan toprağa verenlerdenim. Ama senin hikayeni okuyunca Rabbim kucağıma alamadığım için hamd ettim. Senin imtihanın benimkisinden de zormuş, eminin o 7 ay uyku bile uyuyamamışsındır. İnşallah karşılığındaki mükafatı hem bu dünyada hem ahirette kat kat alırsın
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep böyle devam etsin sorunsuz..Merhaba bayanlar, bugün zeynep kamil kadin hastaliklari hastanesine gittik perinatoloji bölümüne doktor oya demirci bakti, bebegimde bi sıkıntı görmedi cok şükür .15 martta bi daha gel bebege fetal eko cekelim dedi önlem amacli.o kadar mutlu oldumki anlatamam. Odasina girerken öyle korkuyodumki anlatamam ya yine bisey çıkarsa ben napcam diye ama saolsun doktor ve asistanlari beni cok rahatlattilar "korkma trizomilerde tekrarlama ihtimali % 1 " dediler.su anda bir kuş gibi hafiflemis durumdayim aylardir yasadigim korkular bi anda ucup gitti.sevincimi sizinlede paylasmak istedim.
Gözün aydın, sağlıkla gelsin bebisin.Merhaba bayanlar, bugün zeynep kamil kadin hastaliklari hastanesine gittik perinatoloji bölümüne doktor oya demirci bakti, bebegimde bi sıkıntı görmedi cok şükür .15 martta bi daha gel bebege fetal eko cekelim dedi önlem amacli.o kadar mutlu oldumki anlatamam. Odasina girerken öyle korkuyodumki anlatamam ya yine bisey çıkarsa ben napcam diye ama saolsun doktor ve asistanlari beni cok rahatlattilar "korkma trizomilerde tekrarlama ihtimali % 1 " dediler.su anda bir kuş gibi hafiflemis durumdayim aylardir yasadigim korkular bi anda ucup gitti.sevincimi sizinlede paylasmak istedim.
Çok şükür :)Merhaba bayanlar, bugün zeynep kamil kadin hastaliklari hastanesine gittik perinatoloji bölümüne doktor oya demirci bakti, bebegimde bi sıkıntı görmedi cok şükür .15 martta bi daha gel bebege fetal eko cekelim dedi önlem amacli.o kadar mutlu oldumki anlatamam. Odasina girerken öyle korkuyodumki anlatamam ya yine bisey çıkarsa ben napcam diye ama saolsun doktor ve asistanlari beni cok rahatlattilar "korkma trizomilerde tekrarlama ihtimali % 1 " dediler.su anda bir kuş gibi hafiflemis durumdayim aylardir yasadigim korkular bi anda ucup gitti.sevincimi sizinlede paylasmak istedim.
Ahh inan o güzel haberi doktor bana vermişçesine sevindimMerhaba bayanlar, bugün zeynep kamil kadin hastaliklari hastanesine gittik perinatoloji bölümüne doktor oya demirci bakti, bebegimde bi sıkıntı görmedi cok şükür .15 martta bi daha gel bebege fetal eko cekelim dedi önlem amacli.o kadar mutlu oldumki anlatamam. Odasina girerken öyle korkuyodumki anlatamam ya yine bisey çıkarsa ben napcam diye ama saolsun doktor ve asistanlari beni cok rahatlattilar "korkma trizomilerde tekrarlama ihtimali % 1 " dediler.su anda bir kuş gibi hafiflemis durumdayim aylardir yasadigim korkular bi anda ucup gitti.sevincimi sizinlede paylasmak istedim.
Bugun kalp ekosuda cektirdik bebegim gayet saglikli cok sukur oda temiz cikti doktorlar buraya gelmene gerek yok normal kendi doktorunda kontrollerine devam edebilirsin dedi.ben halâ bu olanlara inanamiyorum o kadar kötü seyden sonra bunlari yasayan benmiyim diyorum cok sükür.sanada dua ediyorum emin ol hep aklimdasin.Ahh inan o güzel haberi doktor bana vermişçesine sevindimRabbim huzurla sağlıkla mutlukukla kucağına versin prensesi bize de bol bol dua et ismen, malum senin duaların bizim için çok kıymetli şu an bu arada adım Rabia :))
Evet canim medicalpark a gidiyorum.perinatolojiyide cok arastirdik harmony testi yaptirdigimiz firmada bize zeynep kamilde oya demirci yi tavsiye ettiler bu iste en iyilerden biridir dediler ve bizde ona gittik.Allah razı olsun, çok sevindim inanmedicalparka gidiyordun değil mi, detaylı için kime gitmiştin, aklımda bulunsun. Bize yakın medipol çamlıca var sanırım bebek olursa ben de oraya başlayacağım inşallah ama detaylı ultrason önemli, onun için iyi bir perinotoloğa gitmek istiyorum Beren123beren
Çok teşekkürler bilgi için , Allah evlat nasip ederse ben de ona giderim, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canim medicalpark a gidiyorum.perinatolojiyide cok arastirdik harmony testi yaptirdigimiz firmada bize zeynep kamilde oya demirci yi tavsiye ettiler bu iste en iyilerden biridir dediler ve bizde ona gittik.
Masaallah cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ins.bende 16 temmuzda dogum yapicam o zamana gün aldik, cok heyecanliyim son günler hic gecmiyo.Ne zamandır yazışamadıkBeren123beren nasılsın doğum oldu mu esrbhr sanırım sende de güzel haberler var, ben de 7+5 oldum Rabbim inşallah bu sefer hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Canım evet, ağustosta korunmayı bırakmıştık. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık, rahim filmi ve polip alındı, doktor bir ay sonra ihtimal artar dedi, ama bu aydan tuttuMasaallah cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ins.bende 16 temmuzda dogum yapicam o zamana gün aldik, cok heyecanliyim son günler hic gecmiyo.
Masaallah cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ins.bende 16 temmuzda dogum yapicam o zamana gün aldik, cok heyecanliyim son günler hic gecmiyo.
Canım evet, ağustosta korunmayı bırakmıştık. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık, rahim filmi ve polip alındı, doktor bir ay sonra ihtimal artar dedi, ama bu aydan tuttuİnşallah keseyi görmek, bebeği görmek, kalp atışını duymak nasip olur Ama en önemlisi o kötü şansın bir daha kapımızı çalmaması Bu arada ikiniz adına da çook sevindimmm Beren123beren
Sekerpare87 ♥
Amin canım benimSon günler çok uzun geliyor insana, geçmek bilmiyor ama tüm tetkikler yapıldığından için daha rahat bekliyorsundur muhtemelenbekleyişlerin en güzeli, inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla gelir miniğimiz
Evet rahim filminden sonraki ay gebelik ihtimali artıyormuş, arkadaşım da uzun süre hamile kalamamıştı rahim filminden sonraki ay hamile kaldı şu an 25. Haftadadarısı başımıza ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Rabbim bir daha evlatla sınamasın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?