Trizomi 13(Patau Sendromu) nedeniyle bebeğini kaybedenler ve sonrası...

Bebeğim gece vefat etti çok acı çekti o kadar üzgünüm ki boğazım düğüm dügüm
Bir gelişme var mıdır diye girdim msjını gördüm. Rabbim sana sabır versin. O yavrum zaten melek ve emin ol şu an bizim bulunduğumuz yerden çok daha güzel bir yerde, Hz. Sare ve Hz. İbrahim’in kucaklarında bizi bekliyorlar. İnşAllah Rabbimize layık kullar olup onların bulunduğu o güzel yere gitmek nasip olsun bizlere ki eminin şu an en az o melek kadar temizsin sen de. Herkesin kaldırabileceği bir imtihan değil çünkü yaşadıkların. Rabbim bir daha kimseye göstermesin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah. Üzülme desem de çok boş gelecek biliyorum çünkü ben bile günün her dakikasını oğlumla geçiriyorum hala... o yüzden Rabbim dayanma gücü ve sabır versin inşAllah bir daha evlatla imtihan etmesin evlat acısı yaşatmasın

Merhaba bayanlar ben@urazuraz şifremi kaybettiğim için yeni üyelik aldım nasilsiniz?uzun zamandir yazamadim

Merhabalar Beren123beren ben de ne zamandır girmiyordum sizlerden bir haber var mı diye geldim. İyiyim elhamdulillah, sanırım kendimi anca toparladım. Sen nasılsın daha iyi misin? Diğer kızlar sizlerde var mı güzel haberler

Merhaba ben hamileyim 17 h
Merhaba bende iyiyim cok sükür yeniden hamileyim 17 haftalik nasipse bi kizimiz olucak insallah

Yoksa sendedemi guzel haberler var:)))
Çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin henüz yok ama biz de artık düşünmeye başladık, hastane ve doktor arayışı içimdeyim. Yanılmıyorsam tuzla tarafında oturuyordun gittiğin doktordan memnun musun ? Pendikte Medical park açılmış hastanenin iyi olduğunu söylüyorlar ama doktor da önemli tabi

Tesekkur ederim insallah sag salim alirim bu defa kucagima.henüz detayliya girmedim ama iyi bi hastane arastirmasi icindeyiz.ben gebze de oturuyorum ve burdaki medical park a gidiyorum doktorumun adi Amanullah cağatay kendisi yardimci docent cok memnunum sorularima kesin ve net cevaplar veriyo.ben cok korkuyodum acaba bu defa yine trizomi 13 olurmu diye bize harmony test önerdi 14 haftalikken yaptirdik ve cok sükür temiz cikti.insallah detaylidada bi problem cikmazda bende artik bebegime kavusurum.rabbim isteyen herkese versin.

Elhamdulillah çok sevindim senin adına. İnşallah evlattan yana imtihanımız sona ermiştir ve sağlıkla hayırla kucağına alırsın prensesibana da bol dua et inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

Tabiki ederim inan hep aklimdasiniz sen B Bitter cikolataa ve esrbhr rabbim isteyen butun herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu.evlattan yana bizimde yüzümüz gülsün.
Canımm Benim yaa anca yazabildim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun bi sıkıntılar uzak olsun senden.. ben de tüp bebek aşamasındayım bi dahaki ay transfer olacam inşallah bana dua eder misin hamilelerin sualtı kabul olurmuş

Tabiki ederim inan hep aklimdasiniz sen B Bitter cikolataa ve esrbhr rabbim isteyen butun herkese nasip etsin insallah bu guzel duyguyu.evlattan yana bizimde yüzümüz gülsün.
Canım çok çok teşekkür ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Biz de 1 yıldır deniyoruz olmuyor eşimin hareketliliği çok düşük. Bu ay yeni bir ilaca başlıyoruz Rabbim nasip eder umarım

Hep dua ediyorum canim emin ol,güzel haberlerini bekliyoruz insallah.

Insallah canim rabbim yüzünüzü güldürsün hıc bi zaman umutsuzluga düsme sakın rabbim isterse hersey olur.

Merhabalar, öncelikle bebegini kaybetmiş anneler basınız sağolsun,sizi çok iyi anlıyorum ,ben de 1 sene önce hasta doğan bebeğimi 7 bucuk aylıkken kaybettim.5 gebelik 1 sağlıklı oğlum var 7 yaşında çok Şükür.3 kürtajım var kalpleri durdugu için.hasta dogan bebeğimde çok nadir görülen bir sendrom vardı, Smith lemli opitz kısaca slo.kimse duymamıştir eminim dr.lar bile bilmiyor dogru duzgun..coklu anomalisi vardi,fazla parmak,ayak parmakları bitisik,yuksek damsk,dusuk kulak,isitme gorme yok,emme yutma refleksi yok, düşük meme baslari,kısa kollar,karaciger bozuk,gozler asagi çelik,burun küçük ve kalkik..biz bunlari dogunca öğrendik,hamileyken ense kalınlığı 2.6 çıkmıştı,burun kemiği vardı ama kucuktu,ikili testim riskli çıkmıştı ama down sendromu acisindan.detaylida kalp ekosunda ve diğer kontrollerimde sorun yoktu.anomalileri detaylida da kontrollerde de göremediler.25 gun yoğun bakımda 16 gün beraber üni hast.kaldik sonra eve ciktik,ağzından midesine gönderilen hortumla besliyorum, sürekli kusuyordu gittikçe kötüye gitti,zaten dr.lar çok yaşamaz demisti,bir de en önemlisi cinsiyeti kız biliyorduk genital yapısı bozuktu ne kız ne erkek ve DNA testinde erkek cikti,o da ayrı bir şok..ve 7 bucuk aylikken besiginde öldü, çok acı..biz de eşimle bütün testlerimizi yaptırmıştık temiz cikmisti,ikili test riskli cikinca nipt testi yaptırdık kandan yapılan sorun yoktu.kaderimizde varmış diyoruz.simdi ben tekrar istiyorum ama esim kesinlikle istemiyor,ayni seyleri yaşamaktan korktuğu için.aslinda ben de korkuyorum ama acimi bir nebze hafifletir diye istiyorum.yasim da geciyo,38 yaşındayım.

Merhaba canim,seninde başın sağolsun cok iyi anliyorum seni ama seninde dediğin gibi kader elden hicbisey gelmiyo eşinin bebek istememesi cok normal benimde eşim istemiyodu ama oglum kardessiz kalmasin diye ve benim birazda olsa hayata dönmem için istedi.bakalim bundan sonra hayat bize nasil bi yol çizicek nasipde ne varsa onu yaşayaceğız.

Sağol canım,Allah sana cektigin sikintilarin mükâfatını verir insallah,saglikla kucağına al bebişini.Benim oğlum da istiyor,ben de kardessiz kalmasin diyorum ama esimi ikna etmek imkansız,ben de vazgeçmek zorunda kaldım.

Bastan sona okudum sayfayi,sen de çok çekmişsin,dediğin gibi gözünün önünde evladının o durumda olmasi ve elden birsey gelmemesi cok zor..Bu arada ben de kocaelideyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…