Yaaa canım çok sevindimmmMerhaba bayanlar nasilsiniz, ben doğum yaptim cok sükür bebeğim cok sağlıklı bugün 18 günlük olduk sizlerin hamilelikleri nasil gidiyor?esrbhr Sekerpare87
Çok şükürHic korkma Allahin izni ile bisey cikmiycak ins.bende hep o korku ile gecirdim hamileligimi dogumdan ciktigimda ilk sordugum bebegimin gozleri goruyormu olmus herkese sorup durmusum trizomili bebegimin gozleri gormuyordu cunku bilincaltima yerlesmis hep ama cok sukur biseyi yok simdi kucagimda o biblo gibi suratiyla bana bakiyo cok mutluyum.
Aa hayırlı olsun Rabbim huzurla sağlıkla büyümesini nasip etsin kuzununMerhaba bayanlar nasilsiniz, ben doğum yaptim cok sükür bebeğim cok sağlıklı bugün 18 günlük olduk sizlerin hamilelikleri nasil gidiyor?esrbhr Sekerpare87
Aa hayırlı olsun Rabbim huzurla sağlıkla büyümesini nasip etsin kuzununismini ne koydunuz Benim hamilelikler zor geçiyor başlarda, Allahtan öğretmenim de tatil zamanındayız, o yüzden bir nebze daha rahatim.
Ben de nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum senin duaların şu an çok kıymetli nolur dualarında bizi de unutma. Bir yandan herşeyin yolunda olduğunu düşünüp huzur bulurken bir yandan tedirginlik yaşıyorum. İnşallah Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin kucağımızı boşta bırakmasın
Inan hep aklimdasiniz hic bisey cikmiycak insallah. bizde nifty testi yaptirmistik 13 gunde cikti sonuclar ama neler yasadim o yuzden seni cok iyi anliyorum.amin rabbim kimsenin kucagini bosta birakmasin.kizimin adini asya koyduk esim cok istedi al yazmalim filminden cok sevdigi icin:))))Aa hayırlı olsun Rabbim huzurla sağlıkla büyümesini nasip etsin kuzununismini ne koydunuz Benim hamilelikler zor geçiyor başlarda, Allahtan öğretmenim de tatil zamanındayız, o yüzden bir nebze daha rahatim.
Ben de nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum senin duaların şu an çok kıymetli nolur dualarında bizi de unutma. Bir yandan herşeyin yolunda olduğunu düşünüp huzur bulurken bir yandan tedirginlik yaşıyorum. İnşallah Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin kucağımızı boşta bırakmasın
İsmi çok güzelmiş, huzurla sağlıkla büyüsün kzuucukInan hep aklimdasiniz hic bisey cikmiycak insallah. bizde nifty testi yaptirmistik 13 gunde cikti sonuclar ama neler yasadim o yuzden seni cok iyi anliyorum.amin rabbim kimsenin kucagini bosta birakmasin.kizimin adini asya koyduk esim cok istedi al yazmalim filminden cok sevdigi icin:))))
Canim benim cok sevindim nasil mutlu oldum anlatamam, zaten ben temiz cikicagini biliyodum bir kere oldu diye bi daha olacak diye bisey yok guzel gunler cok yakinda az kaldi.rabbim kimseyi sinamasin evlat hasreti ile kendine iyi bak ve tabi bebisinedeİsmi çok güzelmiş, huzurla sağlıkla büyüsün kzuucukyiyen, uyuyan, gazsız ve uslu bir bebek olsun inşallah
Benim de perşembe günü çıktı sonuçlarım, elhamdulillah temiz geldi, inan dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum, Rabbim bir daha sınamasın, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin
Cok sevindim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin inşallahMerhaba kızlar nasılsınızdün detaylı ultrasona girdim, o 1 saat bana 1 asır gibi geldi hatim indirdim resmen çok şükür ki herşey yolunda. İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürürz bu arada yazmamışım buraya, yine oğlumuz olacakmış
Canım çok sevindim yaa darısı bizeeMerhaba kızlar nasılsınızdün detaylı ultrasona girdim, o 1 saat bana 1 asır gibi geldi hatim indirdim resmen çok şükür ki herşey yolunda. İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürürz bu arada yazmamışım buraya, yine oğlumuz olacakmış
Başınız sagolsun benim bebegimde 8 ay yasadi hic eve getiremedik neler hissettiginizi cok iyi anliyorum bizim bebegimizde 6 parmakliydi gözleri görmüyordu ve kalbinde 4 delik vardi benimde hastaligini kabullenmem cok zor oldu, çok zorlu günlerdi rabbim kimseye yaşatmasin, onlar bu dünyaya melek olarak geldiler ve bir gün orda kavuşacağız ınsallah.Allah sizede ve hepimize sabır versin.Merhaba. Bebeğini kaybeden annelerimizin başı sağolsun. Ben de 3 ay önce 7 aylık trizomi 13 lü bebeğimi kaybettim. Kızım yaklaşık 7 ay boyunca yoğun bakımda kaldı. Her gün hastaneye gittik. Evde de ikizi vardı. Hastaneye gidince ağlıyordum eve gelince de diğer kızıma gülmeye çabalıyordum. Kızımın trizomi 13 lü olduğunu sonradan öğrendik. Ayrıca yarık damak ve 6 parmak da vardı. Çok zorlu bir 7 ay geçirdik. Her gün ağlamalı. Kızımın hasta olduğunu kabullenmek çok zor oldu. Çünkü hastalığı araştırıp görsellere baktığım zaman benim kızımda dış görünüş olarak hiç bir anormallik yoktu. Yoğun bakım sürecinde bir kaç defa kalbi durdu. Sürekli kasılmaları morarmaları oluyordu. Çok uzun süre entübe halde kaldı. Uyutuldu. Çok acı çekti. Vefatından 2 hafta önce düzelmeleri başladı. Kendi başına kısa süreliğine de olsa nefes alıp vermeye başladı. Her şey düzeliyor diye sevinmeye başlamıştık. Ama yavrum aslında eve gelebilmek için kısa süreliğine iyi olmuş. Rabbim kimseye bõyle bir durumu yaşatmasın. 7 ay da olsa kızım bizimle birlikte oldu. Rabbime binlerce şükür ki sayılı da olsa kucağımıza alabildik. Kısa da olsa evimize getirebildik. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. O dönemde çok fazla kendimde olmadığım için burası gözümden kaçmış.
Amin İnşallah.Başınız sagolsun benim bebegimde 8 ay yasadi hic eve getiremedik neler hissettiginizi cok iyi anliyorum bizim bebegimizde 6 parmakliydi gözleri görmüyordu ve kalbinde 4 delik vardi benimde hastaligini kabullenmem cok zor oldu, çok zorlu günlerdi rabbim kimseye yaşatmasin, onlar bu dünyaya melek olarak geldiler ve bir gün orda kavuşacağız ınsallah.Allah sizede ve hepimize sabır versin.
Yeni gördüm başınız sağolsun, Evlat dünyanın en büyük imtihanı, inşallah bizler bu imtihanı hakkıyla veren kullardan olmuşuzdur. İkizlerden biri sanırım trizomi 13 lüydü. Rabbim diğer evladınıza sağlık ve uzun ömür versin inşallah. Bir daha evlattan yana imtihan etmesin RabbimMerhaba. Bebeğini kaybeden annelerimizin başı sağolsun. Ben de 3 ay önce 7 aylık trizomi 13 lü bebeğimi kaybettim. Kızım yaklaşık 7 ay boyunca yoğun bakımda kaldı. Her gün hastaneye gittik. Evde de ikizi vardı. Hastaneye gidince ağlıyordum eve gelince de diğer kızıma gülmeye çabalıyordum. Kızımın trizomi 13 lü olduğunu sonradan öğrendik. Ayrıca yarık damak ve 6 parmak da vardı. Çok zorlu bir 7 ay geçirdik. Her gün ağlamalı. Kızımın hasta olduğunu kabullenmek çok zor oldu. Çünkü hastalığı araştırıp görsellere baktığım zaman benim kızımda dış görünüş olarak hiç bir anormallik yoktu. Yoğun bakım sürecinde bir kaç defa kalbi durdu. Sürekli kasılmaları morarmaları oluyordu. Çok uzun süre entübe halde kaldı. Uyutuldu. Çok acı çekti. Vefatından 2 hafta önce düzelmeleri başladı. Kendi başına kısa süreliğine de olsa nefes alıp vermeye başladı. Her şey düzeliyor diye sevinmeye başlamıştık. Ama yavrum aslında eve gelebilmek için kısa süreliğine iyi olmuş. Rabbim kimseye bõyle bir durumu yaşatmasın. 7 ay da olsa kızım bizimle birlikte oldu. Rabbime binlerce şükür ki sayılı da olsa kucağımıza alabildik. Kısa da olsa evimize getirebildik. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. O dönemde çok fazla kendimde olmadığım için burası gözümden kaçmış.
Seni çok iyi anlıyorum, o niftynin sonucunu aldığım an dün gibi aklımda. Sonucun Temiz geldiğini görünce nasıl şükrettim bilemezsin. Sonra sıra detaylıya geldi. Doktor bakarken bildiğim hatim indirdim bi sıkıntı olmasın diyr. Elhamdulillah herşey yolunda gitti. İnşallah dilerim ki sen de sağlıkla hayırla kucağına alısın bebeğini. Rabbim kimsenin kucağını boşta bırakmasın...Benimde eşimde dengeli inversiyon var. 2.kromozomu kendi içinde kopup ters dönüp yapışıyor. Doktor sagliklida olabilir, düşük de eşin gibi tasyici da, engellide olabilir dedi. 2, düşük yasadim. Biri kimyasal onu çok önemsemedim 5.haftada kendigiligindsn sustu. Diğeri 8.haftada kürtaj oldum. Şimdi 15 haftalık hamileyim, hemen Panaroma testi yaptırdık 10. haftada sonuçlar temiz çıktı ama ben hala elim kalbimde bekliyorum. Panaroma da nifty gibi kandan yapılan genetik test bebeğe. 20.haftamda ultrasonda detaylı iç organlarina bakilacak bebeğin. Valla birşey çıkacak diye ödüm kopuyor
Adınıza çok sevindim. Darısı başıma. Bir cocugumuz olsun istiyoruz sağlıklı. Daha da fazla birşey beklemiyoruz. Hayırlısı olsun.Seni çok iyi anlıyorum, o niftynin sonucunu aldığım an dün gibi aklımda. Sonucun Temiz geldiğini görünce nasıl şükrettim bilemezsin. Sonra sıra detaylıya geldi. Doktor bakarken bildiğim hatim indirdim bi sıkıntı olmasın diyr. Elhamdulillah herşey yolunda gitti. İnşallah dilerim ki sen de sağlıkla hayırla kucağına alısın bebeğini. Rabbim kimsenin kucağını boşta bırakmasın...
Merhabalar öncelikle Rabbim size sabır versin gerçekten çok zor bir süreçMerhabalar, ne yaptınız acaba çocuk denediniz mi? Ben de malesef 2 hafta önce 27+1 de gebeligimi sonlandırmak durumunda kaldım.trizomi 13cikti.soktayim çok zor bir süreçten geciyorum.sonrski gebelik için yine tekrarlıyor mu acabal çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?