- 5 Mart 2015
- 806
- 372
- 73
Canım bana da mesaj atabilir misin genetik danışmanın bilgisini? Şimdiden teşekkür ederim.Olsun ogrenmeniz daha iyi Sizde aslında tasiyicilik var degil mi bence ne yapin biliyor musunuz bir genetik danismandan tavsiye almaniz gorusmeniz yani bu olasilik belki sizin bildiginiz kadar yuksek degil belki daha az bende bir genetik danismanin numarasi var size verebilirim isterseniz benim okudugum yazilarda da eger tasiyici olsaniz dahi trizomi13 yuzde 2 oraninda tekrarlar yaziyordu insallah tekrarlamaz hersey Allahtan B Bitter cikolataa
Başın sağolsun canımBende Aralık annesi olacaktım ama 27 haftalık bebeğimi kaybettim Eylül ayında .. test yaptırmadık kromozomal anomali olabilir dediler .. tekrar hamilelik düşünüyorum hatta bu ay 2 gün geçti adetim derken bu gün adet oldum .. genetik test yaptırdık kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı bende
Telefonda bilgi veriyorlar mı yani, durumu anlatınca? Eğer öyleyse çok iyiCanim kim verdi telefonu diye soruyorlar isim soy isim falan o yuzden genoks ankarayi ararsan daha iyi yardimci olurlaresrbhr
Merhaba 13haftalık hamileyim, ikili kan testi sonuçlarım geçen hafta kötü çıktığı için bebeğimin eşinden doku alındı ve bugün trizomi 13 olduğunu öğrendik. Yarın sabah hastaneye gideceğizve muhtemelen hamileliği sonlandırmanın en iyi şey olacağını söyleyecekler. Çok üzgünüm. 41 yaşındayım. Yaşımın etkisi olduğunu biliyorum şu an kafam karmakarışık bir daha deneme diyorum. Sonra denersem aynı şey başımıza gelir mi diye korkuyorum. Allah kimseye göstertmesin bu durumu. Bebeğimi hissetmeye başlamıştım şimdi veda edeceğim :-(Merhaba arkadaşlar.. Uzunca bir süre yoktum buralarda. 2017 Aralık anneleri grubundaki arkadaşlar beni bilir. Bebeğimi maalesef 25 haftalikken agustos sonu kaybettim. Normal doğumla alindi. Aylardır ilk kez bu ay yeniden düşünmeye başladık ama yolumuz hiç net degil. Profesörler dahil herkes "sans" olarak nitelendiriyor, normal yolla deneyin diyor. Bu konuda umarım burada da paylaşım yapabiliriz...
Geçmiş olsun bazılarımız için hayat gerçekten zor sınavımiz büyük üzmeyın kendinizi üzüldüm aynı şeyi bende yaşadım çünküMerhaba 13haftalık hamileyim, ikili kan testi sonuçlarım geçen hafta kötü çıktığı için bebeğimin eşinden doku alındı ve bugün trizomi 13 olduğunu öğrendik. Yarın sabah hastaneye gideceğizve muhtemelen hamileliği sonlandırmanın en iyi şey olacağını söyleyecekler. Çok üzgünüm. 41 yaşındayım. Yaşımın etkisi olduğunu biliyorum şu an kafam karmakarışık bir daha deneme diyorum. Sonra denersem aynı şey başımıza gelir mi diye korkuyorum. Allah kimseye göstertmesin bu durumu. Bebeğimi hissetmeye başlamıştım şimdi veda edeceğim :-(
Ne kadar zor olduğunu biliyorum.. Allah'ım sabrını veriyor ama. Ben 6 aylık, 500 gram haliyle defnettim ama büyüğü küçüğü yok bunun, acısı bir. Ağustos ta bir yıl olacak benim hala cesaretim yok. İnşallah genetik test normal çıkarsa doğal deneyeceğim benMerhaba 13haftalık hamileyim, ikili kan testi sonuçlarım geçen hafta kötü çıktığı için bebeğimin eşinden doku alındı ve bugün trizomi 13 olduğunu öğrendik. Yarın sabah hastaneye gideceğizve muhtemelen hamileliği sonlandırmanın en iyi şey olacağını söyleyecekler. Çok üzgünüm. 41 yaşındayım. Yaşımın etkisi olduğunu biliyorum şu an kafam karmakarışık bir daha deneme diyorum. Sonra denersem aynı şey başımıza gelir mi diye korkuyorum. Allah kimseye göstertmesin bu durumu. Bebeğimi hissetmeye başlamıştım şimdi veda edeceğim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?