Benim bebeğim doğdu, çok da sağlıklı çok şükür. Benim sürecimde Fetal DNA Trizomi 18 çıktı, ultrason bulgusu yoktu. Amniyosentez de temiz geldi ve doğum yaptım. Ancak süreçle ilgili çok kötü deneyimler geçirdim, bu nedenle benimle benzer şeyleri yaşayan kişileri merak ediyorum açıkçası. Sizin için de çok üzüldüm, umarım bundan sonrası için güzelliklerle dolu olur hayatınız...
Merhaba, benimde fetal dna da trizomi 18 çıktı 11. haftamda ama 12. haftamda ultrason bulgusu yok en ufak bile amniyosentez için 16.haftamı bekliyorum Allahım nolur temiz çıksın diye dua ediyorum sürekli çok yıpratıcı bir süreç.
Çok üzgümüm allah size güç kuvvet versin benim bebeğimin enseisndeki ödem hergeçn gün büyüyor elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef rabbim yardımcımız olsun umarım bugünlerimiz geçmişte kalır daha güzel günler bizim olur
Çok üzgümüm allah size güç kuvvet versin benim bebeğimin enseisndeki ödem hergeçn gün büyüyor elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef rabbim yardımcımız olsun umarım bugünlerimiz geçmişte kalır daha güzel günler bizim olur