slm arkadaşlar giremedim bayadır size güzel haberlerim var 7 haftalık hamileyim p.tesi günü kalp atışlarını duymaya gidicez ama benim içim çok rahatsız çok korkuyorum size bişi sorucaktım ben bazen rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum. sizde benimle aynı kaderi paylaştığınız için sizede sorayım dedim sizede oluyormu mu? umarım p.tesi güzel hbrler alırım...
slm arkadaşlar giremedim bayadır size güzel haberlerim var 7 haftalık hamileyim p.tesi günü kalp atışlarını duymaya gidicez ama benim içim çok rahatsız çok korkuyorum size bişi sorucaktım ben bazen rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum. sizde benimle aynı kaderi paylaştığınız için sizede sorayım dedim sizede oluyormu mu? umarım p.tesi güzel hbrler alırım...
merhaba canım sağol iyiyim çalışıyorum hayat koşuşturması işte bende daha bişey yok bu ay olur işallah diye dua ediyorum canım amin canım yüce rabbim dualarımızı kabul etsin senin hamilelik nasıl gidiyorelemli yeniumut sizler nasılsınız? inşallah iyisinizdir..rabbim hepimizin yüzünü güldürsn inşallah..
canım çook sevindim yaa..allahım gönlüne göre versin inşallah hepimiz için iyi olur sonu..sanırım yarın gidiceksin doktora..inşallah güzel haberlerle gelirsin ve bize de yazarsın burdan..ben de kalp atışını duyduğum halde evhamlıyım..sürekli lekelenme yaşşıyorum..hemen hemen her gün diyebilirm..devamlı düşük mü yapıcam bebeğin kalbi mi durdu diye diye 9+3 olduk çok şükür..benm de bu cuma kontrolüm var.inşallah sorun yoktur..ben de çok çok acayip rüyalar görüyorum bu arada korkma canım..rüya işte..iyi haberlerini bekliyorum inş..
merhaba canım sağol iyiyim çalışıyorum hayat koşuşturması işte bende daha bişey yok bu ay olur işallah diye dua ediyorum canım amin canım yüce rabbim dualarımızı kabul etsin senin hamilelik nasıl gidiyor
canım çok çok sağol..eminim bizim kadr mutlu olduğuna..çünkü biz kader arkadaşları anlarız birbirmizi ancak..beni annemden ablamdan daha iyi anladığını biliyorum..sana da yavrunla güzel sağlıklı bir ömür diliyorum canım..bol bol öp kokla onu bizim için..allahım büyüdüğünü hayırlı bi evlat olduğunu da görmeyi nasip etsin size..çok öpüyorum..hamile olan arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza, güzel haberlerinizi almak ne kadar da mutlu ediyor beni , yaşadıklarım aklıma geliyor inşallah sizler de benim gibi sağlıkla evladınıza kavuşursunuz, bekleyen bütün arkadaşlarımın bu mutluluğu yaşamasını istiyorum Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu, kendinize çok iyi bakın ,
canım dün gittim doktora çok şükür kalp atışını duyduk çok rahatladım vallabende de sürekli sarı kokusuz akıntı geliyor doktoruma sordum normal dedi ama yinede beni korkutuyor işte. yaşadıklarımız kolay şeyler değil oyüzden hep pozitif olamıyorum şimdilik düşük için iğne verdi doktorum onu kullanıyorum bizde 7+5 olduk Allahın izniyle inşAllah bu sefer kavuşuruz bebeklerimize
canım iyi olmana sevindim..allahım inşallah en güzel en hayırlı zamanda yüzünü güldürsn..inşallah cümlemiz tadalım annelik nası bi duygudur..hep dua ediyorum hiçbirimizin kucağını boş bırakma allahım die..ben evhamlarım ve lekelenmelerim dışında iyiyim canım..yine düşük tehlikem var ama idare ediypruz..devamlı içimde bebeğin kalbi durduğunu düşünüyorum..yapma diceksin biliyorum ama engel olamıyorum..kendimi motive etmek için bulduğum şeyler sabun köpüğü gbi..bikaç saate dağılıp gidiyo..allahım yardımcımız olsun inşallah arkadaşım..
canım çok çok sağol..eminim bizim kadr mutlu olduğuna..çünkü biz kader arkadaşları anlarız birbirmizi ancak..beni annemden ablamdan daha iyi anladığını biliyorum..sana da yavrunla güzel sağlıklı bir ömür diliyorum canım..bol bol öp kokla onu bizim için..allahım büyüdüğünü hayırlı bi evlat olduğunu da görmeyi nasip etsin size..çok öpüyorum..
canım çok sevindim ya..inşallah darısı tüm isteyenlere olsun..ben de kalp atışını duyunca rahatlamıştım..sonra yine aşladım evhama..şimdi cuma kontrolüm var..bi görsem meleğimi içime su serpilicek..içim içimi yiyor haftalardr..akıntını takip et canım..değişirse doktoruna söylersn..ben de düşük için iğne kullandım..bunlara alıştık artk..bebeklerimiz sağ salim doğsun da gerisi hiç önemli değil..biz de 9+5 olduk canım :) 2 hafta var aramızda o zaman :) inşallah devam ederiz beraber 9 aya kadar..
Merhaba arkadaşlar bende 2012 de 6 eylül de 37+5te doğum yaptim bebegimde sadece gelisim geriliği var saniyorduk. 16 gun yaşadı, kaybettik sonra. Genetiğe gitti kanı trizomi 18 miş. Şimdi tekrar hamileyim. 20+4 üm. 30 eylülde amniyosentez oldum. Trizomi 18 olacak diye ödüm kopuyor. Haftaya çıkıyor sonuçlar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Allah sag salim kavuştursun bebeklerimize
çok teşekkürler canım iyi dileklerin için, dediğin gibi ancak bizler birbirimizi çok iyi anlarız el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış başına gelmeyen anlayamıyor malesef, inşallah sizlerde o hastane kapılarından kucağınızda yavrularınızla sağlıkla çıkacaksınız Allahın izniyle..
arkadaşım öncelikle başın sağolsun..neyse ki rabbim yeniden göndermiş meleğini sana..inşallah onu sağ salim alırsın kucağına..yalnız ben şunu anlamadım..ilk bebeğinde ultrason görüntüsünde bi anormallik yok muydu da sadce gelişim geriliği sanıldı..benm trizomi teşhisinden önce daha 10.haftada ense kalınlığı görülmüştü kontrolde..ondan sonra sıvı alındı vs. ve trizomi 18 olduğu ortaya çıktı..bu 37. haftaya kadar farkedilmedi mi yoksa her trizomide ense kalınlığı olmuyor mu anlayamadım..şu anda 20 haftalık hamileymişsn..20.haftaya kadar yine sana gelişim geriliğinden falan mı bahsettiler yoksa ister istemez tedirgin mi oluyosun? ben ikinci hamileliğimde böyle bi sorunla karşılaşmadım canım..2. bebeğimi de kaybettim ama suyu erken geldiği için..genetiğe de gitti 2. bebeğim..sapasağlamdı..hiçbi sorunu yoktu..için rahat olsun dicem ama işte annelik öyle bi duygu ki için hiç bi zaman rahat olamıyo biliyorum..ben bişe çıkmayacağına inanıyorum ama bunu canı yürekten söylüyorum seni rahatlatmak için değil inan..inşallah sonucun da olumlu şekilde eline gelir de için rahatlar bir an önce..
Hiç bir problem yoktu tatlim hatta sonra saydim doguma kadar 12 ayrı doktor gördü. Ne ense kalinligi ne baska birsey. Gelisim geriligi de 28. Haftada cikti. Onun disinda ölçümleri hep tam günü gününeydi.sadce 2li testim trizomi 18 riski 1/280 çıkmıştı 2 doktora gittim amniyosentez onermedi her sey yolunda gözüküyor dediler. Zaten bebegim dogunca da oyle gariplik yoktu. Hemen anlamadilar. Bi kac belrti vardi. Çenenin normalden küçük olması, kulakların cok az asagida olmasi ve ayak kucuk parmaginin perdeli olmasi. Biz hic bisey anlamadik zaten oyle görünürde anlaşilacak birsy yoktu. Kismet dedik napalim. Zaten doguma kadar nasil geldigini pek anlayamadilar düşük ihtimal dediler. Hayrlisi böyleymis. Şimdi yavrum karnimda kipirtilarini hissediyorum. Ama beklemek gerçekten çok zor. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
anladım canım..gerçekten sen de büyük bi sınav atlatmışsın ama gerçekten her işte bi hayır vardır bu muhakkak..bu sitede bebeğinin kendi kendine ölmesi için dua eden insanlar tanıdım ben..kendisi aldırma kararı vermek zorunda kalmasın die...yani rabbimin takdiri her zman daha güzeldr bizim için..allahım o günlerin mükafatını versn inşallah sana canım ne diyelm..allahım bu yavrunu sana bağışlasın hayırla sağlıkla inşallah..dedğin gbi beklemek zor..benm 3. gebeliğim..ikisini kaybettim..beklemek ne demek iyi bilirim..kafandaki senaryoları atmaya çalış canım..yoksa gün geçmiyor..sana da yavruna da sağlık sıhhat diliyorum..
Sen de çok zor günler geçirmişsin canım allah bebeklerimizi sağsalim kucagimiza almayi nasip etsin güzelim. Benim son 1 haftam kaldi test sonucumu almak için inşallah buraya testim temiz çıktı diye dönerim. İyi dileklerin için çok sağol. Allah yavrunu sana, seni yavruna bağişlasin.
canım dün gittim doktora çok şükür kalp atışını duyduk çok rahatladım vallabende de sürekli sarı kokusuz akıntı geliyor doktoruma sordum normal dedi ama yinede beni korkutuyor işte. yaşadıklarımız kolay şeyler değil oyüzden hep pozitif olamıyorum şimdilik düşük için iğne verdi doktorum onu kullanıyorum bizde 7+5 olduk Allahın izniyle inşAllah bu sefer kavuşuruz bebeklerimize
Arkadaşlar sonucumuz çıktı bgn. Aradılar hastaneden değerlerimiz normalmiş testimiz temiz çıktı yani. Allahima binlerce şükür. Bekleyen herkese umut olsun. İkinci de ayni şeyi yasamayacagiz allahin izniyle. Allahim herkesin bebeğini sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin.
Arkadaşlar sonucumuz çıktı bgn. Aradılar hastaneden değerlerimiz normalmiş testimiz temiz çıktı yani. Allahima binlerce şükür. Bekleyen herkese umut olsun. İkinci de ayni şeyi yasamayacagiz allahin izniyle. Allahim herkesin bebeğini sağlıklı sihhatli kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?