- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
cok sagol canmmm amin hepimiz saglikli sihhatli alalim kucagimiza bebeklerimiziarkadaşım inan çok çok sevindim ya..rabbim sonuna dek iyi devam ettirsin inşallah..bir daha üzülmeyin inş..hiçbirimiz üzülmeyelim..benm de ikili testim 4 kasımda ama son kontrolde doktor içimi rahatlattı..ense kalınlığı gayet normal görünüyo dedi.inşallah içim sıkıla sıkıla gitmiycem pazartesi günü..tabi rabbim başka kötülüklerden de korusun bizi inşallah..yüzümüz gülecek inanıyorum..
canmmm test yapmadilar zaten amniyosentez oldum testimiz temiz derken onu kastetmistim aslında öncesinde yazmıştım evet :)) .2li test haftasi zaten 11-13 haftalar.bende 11+4te 2li test yaptırdım ama sonuçları 2 ayrı doktor gördü bsy demedi. Zaten bizim bebeğimizde sorun 28.haftada çıktı. O da sadece gelişim geriliği. Doguma kadar 12 doktor gördü kimse gelişim geriliğinden başka sorun söylemedi. Demek ki diyorum yasamamiz lazımmış. Cok şükür şimdiki bebegimizde böyle bir sikintimiz yok. Allah sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsinaramıza hoş geldin arkadaşım. geçmiş olsun Allah yaşadıklarını unuttursun. inşallah bu bebişinde problem çıkmaz. ama senin test değil de cvs yada amniyosentez yaptırman gerekmiyor mu.bir önceki gebeliğinde 11-13. haftalarda doktora gitmiş miydin.çünkü ense kalınlığı o haftalarda ortaya çıkıyor sonra kayboluyor. ultrasonda gözükmüyor diye biliyorum.
daha önceki cevaplarını pek dikkatli okumadım kusura bakma belki yazdın ben kaçırdım. her şey gönlünce olsun.......
hanımlar ben siteye girmeyeli güzel gelişmeler olmuş çok şükür. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah'ım sonunu hayırlı kılsın.. darısı da bize inşallah...
ben hala yaşadıklarımdan sonra cesaret edemiyorum. bu ay doğal yollarla bir kez daha deneyeceğim bakalım. DUA edin kızlar.
elemli nasılsın canım?neler yaptın?inşallah gönlüne göre olur herşey canım ya..
balarcin, yeniumut, sevgi...sizler nasılsınız kızlar? nası gidio hayat?
elemli nasılsın canım?neler yaptın?inşallah gönlüne göre olur herşey canım ya..
balarcin, yeniumut, sevgi...sizler nasılsınız kızlar? nası gidio hayat?
Canmm çok şükür şimdilik her şey yolunda 28. Haftamdayim. Doğumu bekliyorum sabırsızlıkla :))
canım en hayrlı zamanda olucak inanıyorum buraya yazıcaksın ve sevinicez beraber..umutsuzluk yok..güçlü insanalrız biz..ben de iyiyim allah a şükür..günlerimi yatarak geçirmek zor ama allahıma binlerce kez şükürler olsun şikayetim yok..sonuna kadr gerekse sonuna kadr yatarm..merhaba canım çok şükür iyiyim sen nasılsın bayadır giremiyordum nete ben de hala bişey yok çalışıyoruz ama 5 ay oldu yaklaşık daha bişey yok allahtan hayırlısı canım
sevindim canım..allahım hayırla tamamına erdirsin inşallahh
canım en hayrlı zamanda olucak inanıyorum buraya yazıcaksın ve sevinicez beraber..umutsuzluk yok..güçlü insanalrız biz..ben de iyiyim allah a şükür..günlerimi yatarak geçirmek zor ama allahıma binlerce kez şükürler olsun şikayetim yok..sonuna kadr gerekse sonuna kadr yatarm..
arada bi ses verin siz de ya..diğerlerinden hala ses yok..ben yazalı ne kadr olmuş..ben sizi hep merak ediyorum ya. bu sitede yazıştığım herkesi..hepimiz sonunda iyi olalım inşallah..allah a emanet olun
kızlar merhaba çocuğumun ikisinde de trizomi 18 oldu . üçüncüyü deneyecektim ama çocuğum olmadı diye eşim beni boşuyor.
kızlar merhaba çocuğumun ikisinde de trizomi 18 oldu . üçüncüyü deneyecektim ama çocuğum olmadı diye eşim beni boşuyor.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, resmi olarak ta boşandık. Allaha a havale ediyorum onu. bana çok dua edin ne olur.
merhaba herkese. bütün sayfaları okudum. ben de daha önce 1 düşük, 1 boş gebelik yaşadım. şu anda 17 haftalık gbeyim ama down sendromu riski var. pazartesi günü amniyosentez yapılacak. bebeğin ense kalınlığı 2.5 mm çıktı bu yüzden içim hiç rahat değil. yine de allahtan ümit kesilmez...
elemli senin adına çok üzüldümzaten zor şeyler yaşamışsın bir de eşinle ayrılık noktasına gelmen... ayrılma sebebiniz sahiden bebek mi? eğer öyleyse hiç ümitsiz değilsin ki. çok şükür gebe kalabiliyorsun.
benim bir akrabam yaşı da oldukça büyükken(40 ın üzerinde) eşiyle boşanacaktı çocuk yüzünden. adam sorunun kadının yumurtalarının kalitesizliğinden kaynaklandığını, kendisinin çocuk sahibi olabileceğini öğrenince kadını boşamak istedi. bunlar okumuş, kültürlü insanlar değiller. kadın araştırdı etti, kıbrısta bir hastanede, başka bir kadının yumurtalarını kullanarak hamile kaldı. diğer kadını hiç tanımıyorlar. eşi ile gitti yaptı. kendi kanıyla canıyla besledi 9 ay sonra ikiz bebekleri oldu.
bilmiyorum bu konuda nasıl karar verirsiniz, herkesin kabulleneceği bir şey de değil ama benim akrabam yaptırdı. hiç kimseden de gizlemedi. çocuklar şimdi okula gidiyor. siz eğer eşinizle anlaşırsanız bunu kimseye söylemek zorunda da değilsiniz.
allahtan her şeyin hayırlısı canım. evliliğinizi sırf bu yüzden bitirmenize gerek yok. zaman kime ne gösterir belli olmaz. günlerini üzülerek geçirme, kendine iyi bak.
Merhaba
Down sendromu riskiniZ olduğunu yazmıştınız amniyosentez sonuclarınız nasıl çıktı merak ettim
Benimde 2li test riskim 1/45
Ultrasonda ense kalınlığı 4.5 çıktı
Burun kemiği gözükmüyor
Yuksek down sendromu riski diyor doktor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sevindim hayırlı olsunn, Allah sağlıklı uzun ömürle rversin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?