sanırım kimse girmk istemiyo topiğe artık...
sanırım kimse girmk istemiyo topiğe artık...
selam canım nasılsın bende arada bakıyom ama kimseden ses seda yok herkes kendi aleminde canım ben eylül ayını bekliyom bu arada folik aside başladım doktor verdi bide genel tahliller yaptırıyorum yrın sonuçları alıcam simir istedi doktor onuda yaptım işallah onda da bişey çıkmaz bende böyle yavaştan bir hazırlık var yüce rabbim sevindirsin hepimizi
ooo canım güzel gelişmeler bunlar yani bu demek oluyorki yavaş yavaş korkularını atıyorsun üzerinden. Bende folikaside başladım doktora gidicem de bir türlü randevu alamıyorum adam ful çekiyor. çok heyecanlıyım ama ne diycek acaba diye. bütün tahlillerin güzel çıkar inş. kandil gecesinde bol bol dua ettim Rabbim hepimizin kucağını tez zamada sağlıklı bebişlerle doldursun.
evet canım atmaya çalışıyorum eşim de bi yandan istiyor o cesaret veriyor bana geçen tahlilleri aldım bi sorun yok genel tahlillerdi canım genetik yaptırmadı şimdi sırada eylülü beklemek kaldı inşallah sende bir an önce randevu alırsın ve güzel haberler verirsin bana canım ben de çok dua ettim rabbim sevindirsin aynı acıları tekrardan yaşatmasın diye[/QU
of yaa ben yine enfeksiyon geçiriyorum çok sıkıldım bu durumdan üstelik tamda korunmayı bıraktığımız ay kronikleşti nerdeyse her ay bi enfeksyon geçiriyorum. doktorumdan hala randevu alamadım bugün bi telefonla görüştüm okadar çok aşırı yoğun yaz gelince insanlar akın ediyor heralde :) korkma canım herşey olucağına varır Rabbim bizim kaderimize anne olmayı yazmıştır inşAllah :)
of yaa ben yine enfeksiyon geçiriyorum çok sıkıldım bu durumdan üstelik tamda korunmayı bıraktığımız ay kronikleşti nerdeyse her ay bi enfeksyon geçiriyorum. doktorumdan hala randevu alamadım bugün bi telefonla görüştüm okadar çok aşırı yoğun yaz gelince insanlar akın ediyor heralde :) korkma canım herşey olucağına varır Rabbim bizim kaderimize anne olmayı yazmıştır inşAllah :)
bu ayda umutlar suya düştü canımne yazık ki hastalandım artık bidahaki aya kaldı umutlar... buarada sen nasılsın?
ben iyiyim canım beklemedeyim bildiğin gibi olur canım ya sıkma canını doktora ulaştın mı konuştun mu ben hala tam net değilim sanki bir cesaret geliyor bir gidiyor sanırım hamile kalana kadar böyle gidicek şu ramazan ayında yüce rabbim sesimizi duysun ve bizi sevindirsin en büyük duam bu canım
canım sakın korkma olucakların önüne geçilmiyor. bunu en iyi biz biliriz eğer bundan sonra bu kaderimize yazıldıysa şimdide yaşarız 3-5 ay sonrada İnşAllah bidaha yaşamayız tabi. ben hala doktoruma ulaşamadım ramazanda girdi zaten artık biara gidicem bakalımşimdilik enfeksyonum geçti ama önlem amaçlı günde bi tane tetradox içiyorum.
bende kullandım o ilacı canım doktor da bana vermişti iyi geldi şuan iyiyim aslında dediğin doğru geçilmiyor neler yapmıştım kalsın alınmasın diye ama önune geçemedim kader diyorum da içim sızlıyor be canım geçer diyorum hafiflemesi gerek diyorum ama olmuyor ya biz çok düşünüyoruz yada kimileri gamsız oluyor bilmiyorum artık sıradan geliyor kimilerine neyse canım inşallah rabbim en yakın zamanda sevindirir hepimizi)))))))
sızlamazmı canım onlar bizim meleklerimiz Rabbim onları bizden daha çok sevdiği için yanına aldı. hafiflemiyor kesinlikle sadece arada bir umut doluyor içim ama sonra yaşadıklarım, kızım geliyor aklıma yine kötü oluyorum ramazanda bol bol dua edelim canım hep aklımdasın senin içinde dua ediyorum Rabbim hepimize hayırlısını verir inşAllah bu mubarek cuma günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder. ben korkularımı yavaş yavaş atıyorum ama tabi kalbimin bi yanı yine kötübu duygu ancak bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda geçicek ama yinede içimizin bi yanı hep sızlıyacak kaybettiğimiz meleklerimiz için...
canım aslında bazı şeyleri aştım ben bebek görmek istemiyordum içim bi acayip oluyordu ama yavaş yavaş alışıyorum aslında kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü kardeşim de hamile ve allah nasip ederse eylül gibi teyze olucam bu bana biraz cesaret veriyor bazende diyorum korkularla yaşanmaz artık bunları yazarken bile benimde aklım hep kızımda ne güzeldi meleğim benim sevmiştim onu keşke daha çok baksaymışım hafızamda daha çok hayalı olsaymışrabbim sevindirsin hepimizi sende hep aklımdasın ve dualarımdasın canım en yakın zamanda iyi ve güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim
aynen dediğin gibi korkularla yaşıyamayız canım. bizde geçen ay taşındık eşyaları toplarken tv ünitesinin altından son ultrosyon resmi çıktı eğilip alamadım resmi eşimi çağırdım o aldı sonra elime aldım içim burkuldu ben bütün acılarımı o evde bıraktım yanıma sadece meleğimi aldım o nereye gitsem benimle gelecek gerçi :) şimdi umutlarım daha farklı korkuyorum ama bebeğim olsun çok istiyorum Rabbim hayırlı zamanda bebek sevincini bize dolu dolu yaşatsın inşAllah...[/QUOTE
sorma canım o iç burukluğunu benimda yaşadığım oluyor ben atmadım resimleri hala saklarım arada alıp elime su zamanda gitmiştim öyle yapmıştık diye düşünüp ağladığım çok oluyor hala hayaliyle yaşıyom doğsaydı şu kadar olucaktı böyle olucaktı diyorumonlar hep bizle kalbimizin bir köşesinde duruyor inşallah canım rabbim hepimizi sevindirsin
merhabalar hanımlar , nasılsınız,
genetik sonuçlarımız çıktı. ikimizde de bozukluk çıkmadı. yani neden 2 kere trizomi 18 üstüste bilinmiyor. şans kader. sadece Allah 'ın imtihanı. genetik uzmanı bir kaç ihtimal saydı sadece. tüp bebek+ pgt tedavisine başladım dün. bana dua edin. inşallah her şey yolunda gider. siz neler yaptınız. herkes tatilde mi yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?