en sonunda c.tesi doktoruma gittim. herşey yolunda görünüyor dedi. bu ay çok umutluydum ama sabah pembemsi kanama gibi bişiler geldi sanırım hasta olyorum çünkü 30 - 31 arasında olmam gerekiyordu. güne hayal kırıklığıyla başladım anlıyacağın.... sen napıyorsun varmı bi gelişme....
merhabalar hanımlar , nasılsınız,
genetik sonuçlarımız çıktı. ikimizde de bozukluk çıkmadı. yani neden 2 kere trizomi 18 üstüste bilinmiyor. şans kader. sadece Allah 'ın imtihanı. genetik uzmanı bir kaç ihtimal saydı sadece. tüp bebek+ pgt tedavisine başladım dün. bana dua edin. inşallah her şey yolunda gider. siz neler yaptınız. herkes tatilde mi yoksa.
selam canım ben hayat koşuşturması iş güç çalışıyorum herşeyin yolunda olduğuna sevindim herşeyin hayırlısı geç olsun sonu güzel olsun ben de 29unda hastalandım bilmiyorum doktor bana eylül ekim gibi denemeye başla demişti ama ben bu ay denemek istiyorum ama bi yandan da bekliyeyim diyorum anlıycağın kararsızlık yaşıyorum belki önumüzde ki ay beraber hamile kalırız canım))))
aynen canım bende öyle diyorum geç olsun temiz güzel olsun diye... ama yine de insan üzülüyor. valla ilk ikisi de aynı anda olmuş buda beraber olur inşAllah :) Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin kararsızlık yaşama canım zaten hemen olmuyor. gerçi umarım bu sefer hemen olur. çok dua ediyorum buaralar bide sürekli ağlama modundayım beraber hamile kaldığımız arkadaşımın bebeği oldu benim de eylül başında kızım dünyaya gelicekti yaşasaydı sanırım o tarih yaklaştıkca daha kötü olmaya başlıyorum... diycek yapıcak bişi yok dua etmekten başka Rabbim herkezin yüzünü güldürsün en yakın zamanda hayırlı bir şekilde inşAllah...
canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim... inşAllah rabbim bu güzel ayda yüzüne güler. neden tüb bebek tedavisine başladın onu anlamadım 3. riske atmamak için mi? yoksa tekrar trizomi 18 riskimi varmış.
ah canım ya ben anladım mı ki... 3. de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. genetik temiz çıktı ama dr. yumurta yada spermde bir bozukluk olabilir ama o zaman farklı kromozomlarda olmalıydı dedi. neden hep 18. bir ihtimel daha var 25 milyonda bir görülen tesadüf. başka bir genetikçi yumurta sayın az tüp bebek ve pgt ile şansın %15 en iyisi sağlıklıyı bulana kadar doğal yollarla dene dedi. kolay sanki.
sanırım kimse girmk istemiyo topiğe artık...
slm napıyorsun uzun zamandır görünmüyorsun.... güzel haberlerini bekliyoruz
slm canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim güzel haberlerini bekliyorum canım
iiyim canım ne yazık ki bu ayda hüsranla sonuçlandıbu ay daha fazla yılıkdım çünkü çevremde en yakın iki kişinin de hamile olduğunu öğrendim bende çok umutluydum ama malesef.... sen naypıyorsun var mı bir gelişme...[/QUOT
canım bende aynı olmadı ilk denememizdi bende çok heveslendim bu ay psikolojikti benimki bide bir gün gec oldum daha heveslenmiştim bu ara hamile kalanlar doğuranlar bir görmelisin canım kardeşim doğurdu yanına giderken ağlıyarak gittim bebeği nasıl tutucam diye hala severken bir tuaf oluyorum bide benim meleğime benziyor sanki suratı anlatılmaz duygular içindeyim canım bu yüzden işallah biran önce hamile kalırım diyorum canım allah yardım etsin hepimize
merhabalar hanımlar , nasılsınız,
genetik sonuçlarımız çıktı. ikimizde de bozukluk çıkmadı. yani neden 2 kere trizomi 18 üstüste bilinmiyor. şans kader. sadece Allah 'ın imtihanı. genetik uzmanı bir kaç ihtimal saydı sadece. tüp bebek+ pgt tedavisine başladım dün. bana dua edin. inşallah her şey yolunda gider. siz neler yaptınız. herkes tatilde mi yoksa.
slm napıyorsun uzun zamandır görünmüyorsun.... güzel haberlerini bekliyoruz
canım allah yardımcın olsun..yine sıkıntılar yaşamışsın ama sabır ve duadan başka yol yok...bebeğim yok bebeğim yok die ağlarken 2.5 ay önce aniden babamı kaybettim.yazarken bile inanamıyorum..beterin beteri her zaman varmış..bebek yine olur derken kızıyodum insanlara..şimdi anlıyorum ne demek istdiklerini..allah nasip edrse bebek yine olur ama benm bi daha babam olmıycak...ne acılar varmış dünyada...allahım beterinden korusun yine de ne diyelim..
iyi dielim canım adettendir...iyi dielim iyi olalım.bebeğimin acısına 3 ay olmamıştı ki babamı kaybettim büyük bi şokla..acı acı üstüne...son 3 senedir başımıza gelenleri anlatsan yok artık der inanmazlar..takdir allahın..elbet bahar gelecek bize de..biz de gülücez elbet..şu an daha yeni korunmayı bıraktık..kısme nasip..biraz umursamaz oldum artk..ilkinde ölücektim stresten heyecandan araştırmalardan...şimdi bıraktım akışına..mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin babana. Evet insanın başında bir derdi varsa herşeyi unutuyor. Halimize şükretmemiz lazım her zaman. Kendini çok üzme.
canım diğer topikten öğrendim babanı kaybettiğini başın saoğolsun biliyorum çok acı ama Allah kimseye kaldıramıyacağı yük vermiyor. her fırtınalı günün ardından güzel güneşli günler doğar derler bekleyip görücez canım güzel günleri bizim evlerimizede güneş doğucaktır elbet. aynen bende son bir senedir yaşadıklarıma inanamıyorum ama takdir Allah'dan. 02 eylül benim doğum günümdü ve eğer bebeğim yaşamış olsaydı 02 eylülde bebeğimi kucağıma alacaktım ama ne yazıkki o günü ağlamakla geçirdim. senin durumun şuan için bizden daha ağır ama bende bebeğimi kybettiğim aydan 1 ay sonra babamda böbrek yetmezliği olduğunu ve artık diyalize bağlı yaşıyacağını öğrendim. belki şimdi dersin keşke yaşasaydıda diyalize bağlı olsaydı diye çokda haklısın ama bu durum bile beni inanılmaz yıkıma uğrattı... sabır ve dua etmekden başka çaremiz yok. ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu ama hala birşey yok daha önceki 2 hamileliğimde hep istediğim ay hamile kalmıştım.şimdi neden olmadığına anlam veremiyorum. kürtaj olanlarkolay hamile kalamıyor diye duydum nekadar doğru bilmiyorum ama çok korkuyorum... normal doğumla bebeğimi benden aldılar ama sonrasında beni bayılttıkları için ne yaptıklarını bilmiyorum. görüşmek üzere...
yorgunbulutlar ,balarcin kendinize gelin.... her zaman daha kötü durumda olanları düşünün.... o anda insan yapamıyor ama.. beni düşünün. ben bile kendimi toparladım.
balarcin kendine sıkıntı yapma hamile kalamıyorum diye. kesin psikolojiktir senin durumun. ama tıkanıklık olup olmadığına bir baktır. sana yapılan işlemleri ben iki kere yaşadım. bizimkiler normal kürtaj değil. kazımıyorlar. sadece plasentayı alıyorlar. o yüzden korkma....
yorgunbulutlar biraz sabırlı ol. hayatın boyunca başına gelen sıkıntılardan nasıl kurtulduysan Allah yine yardım edecektir.sabırlı olmamız lazım....
benim yaş faktörümde var. artık bu yaştan sonra hamile kalabilir miyim, sağlıklı olur mu Allah bilir. doktorlar çok ümitsiz. yaptırdığım tüp bebekte de embriyo sağlıksız çıktı. transfer edilmedi. keşke sizin yaşlarınızda olsaydım. her yolu denemek için çok fazla şansım vardı. zaman sıkıntısı yoktu.........şimdi "Allahım hayırlısını ver, ama böyle takdir ettiysen gönlümü razı et." diye dua ediyorum sadece.
kızlar ben inanıyorum ikinizinde Allahın izniyle sağlıklı bebişleri olacak. sonrada bu yazdıklarınıza bakıp vayyy be neler yaşamışım diyeceksiniz...................
slm hanımlar ne zamandır giremiyorum nete hatırınızı sormak istedim neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı bende yok bu ayda olmadı kısmet diyorum yüce rabbim en uygun zamanda en güzel şekilde sevindirsin işallah sizdeki durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?