Tarama testlerinde hiçbir risk yoktu 30mayustaki kontrolünde hatasıyla uyumludur bu defa 1 hafta geriden geldiğini söyledibizimde ultrason bulgularından koydular canım ben amniyosentez de yaptırmadım eğer aldırmıycaksan gerek yok denildi tarama testlerini yaptırmışmıydınız siz gelişme geriliği v armı bebeğinizde
Tarama testlerinde hiçbir risk yoktu 30mayustaki kontrolünde hatasıyla uyumludur bu defa 1 hafta geriden geldiğini söyledi
Kafa yapısı içinde koroid pleksus kisti var dedi kalpte fazla damar görüyorum dedipeki size neye istinaden söylediler acaba?
Kafa yapısı içinde koroid pleksus kisti var dedi kalpte fazla damar görüyorum dedi
Hareketli bebeğim el ve ayağıyla ilgili bir bulgu söylemedi herhangi bir terslikten bahsetmedi.bugün sonucumun belli olması lazım salı demişlerdi bekliyorum sağol Allah herkesin evladını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşbebeğin ellerini açıyormu peki canım benim ellerini açıyordu birde ayağının teki içe dönük gibiydi bunlarda belirtiymiş inşallah senin bebeğin sağlıklıdır beni gelişmelerden haberdar et olurmu kontrolün nezaman ?
Hareketli bebeğim el ve ayağıyla ilgili bir bulgu söylemedi herhangi bir terslikten bahsetmedi.bugün sonucumun belli olması lazım salı demişlerdi bekliyorum sağol Allah herkesin evladını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş
hepimiz inşallah lütfen bana haber ver bugün
Daha öğrenemedim genetik merkezi aradım yarın sesi onlar da
Yen'i öğrendim ilk ayak fish ön sonuç temiz çıktı şimdi 3hafta sonra tamamı için bekliyorumcanım naptınn
Yen'i öğrendim ilk ayak fish ön sonuç temiz çıktı şimdi 3hafta sonra tamamı için bekliyorum
İnş peki sizde durum nedir rutin kontrollerinizde ne diyorlarhadi inşallah canım hayırlısıyla oda temiz gelicektir.
İnş peki sizde durum nedir rutin kontrollerinizde ne diyorlar
Canı veren allahım şifasını da verir inş meleklerimize allahım öyle bir karar vermeye mecbur bırakmasın kimseyi.nasıl geçti kontrolteşhisten sonra ilk defa yarın gideceğim bende iz sonlandırmayı düşünmediğimiz için sonuna kadar devam edeceğiz nasıl nezaman olur inan hiçbişey bilmiyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Canı veren allahım şifasını da verir inş meleklerimize allahım öyle bir karar vermeye mecbur bırakmasın kimseyi.nasıl geçti kontrol
Allah'ımın mucizeleri var herşeyi bu kadar kötü senaryolarla sunmalarına anlam veremiyorum üzülme denmiyor insanın içi acıyor ama bizim elimizden birşey gelmiyor.allah dermansız dert vermesin inş seninde mucizen olur.şifasıyla gelir yavrunbizim çok iyi değil canım ya karnında ölebilir dikkat et dedi bu bebeğin yaşama şansı yok dedi her gittiğimde duyuyorum ama hla her hastaneden çıktığımda ilk defa duyuyo gibi ağlıyorum rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın
Allah'ımın mucizeleri var herşeyi bu kadar kötü senaryolarla sunmalarına anlam veremiyorum üzülme denmiyor insanın içi acıyor ama bizim elimizden birşey gelmiyor.allah dermansız dert vermesin inş seninde mucizen olur.şifasıyla gelir yavrun
Çok şeyler söylüyorlar bebeğime benimde biri iyi diyor öteki başka birşey çıkarıyor Allah'a sığındım artık tek çare veren o kapalı kutu yavrularımız Allah hayırlısını versin herkeseaminn inşallah canım inşallah senin bebeğinde yoktur ama eminimki yok rabbim böyle bişeyle sınamasın kimseyi
Çok şeyler söylüyorlar bebeğime benimde biri iyi diyor öteki başka birşey çıkarıyor Allah'a sığındım artık tek çare veren o kapalı kutu yavrularımız Allah hayırlısını versin herkese
Beyinde bir yapıyı göremiyorum dedi bir Prof başkasına gittim 6kere baktım ben görüyorum dedi biri ventrikül genişlemesi var dedi öteki anormal derecede geniş değil dedi biri kalbinde fazla damar var dedi biri bu bir alternatiftir üç böbrek gbi düşün dedi bu arada tabi annenin psikolojisi hiçkimsenin umrunda değil Allah'ın mucizeleri bitmez tükenmez ne bizim ne onların dedikleri yiyecek ekmekleri varsa kurban olduğum Allah şifasını verir.amin güzelim ama eminimki sizde birşey çıkmayacak emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?