trizomi 18 nedeniyle bebeğini kaybedenler

kızlar banada doktorum 24 haftalık gebeyim bebeğib beyninde ocacık 10 mm yaklaşmış takip dedi bu ciddi bişe mi netten baktım hidrosefali felan yazıyor

kızlar banada doktorum 24 haftalık gebeyim bebeğib beyninde ocacık 10 mm yaklaşmış takip dedi bu ciddi bişe mi netten baktım hidrosefali felan yazıyor
Ben şahsen bısey diyemem sorun var diyorlar sağlıklı doğuyor sağlıklı diyorlar hasta doğuyor. İnşallah hidrosefali değildir. Hidrosefali bildiğim kadarıyla ventrıkullerın büyümesine bağlı kafanın su toplaması buna istinaden de başın gittikçe büyümesi.Rabbim korktugunuza uğratmasın. Bol bol dua edin. Rabbim herşeye kadirdir

Anladım bence kontrollerınızı aksatmayın Allah korusun karnınızda bebegınız dilim varmıyor söylemeye ama ölürse size zarar vermesin. Ben ise korkularımı henüz yenemedım bu kış bı hamilelik yaşadım oda boş gebelıktı.kürtaj falan bı hayal kırıklığı daha anlayacağınız. nasip artik. hayırlısı neyse o olsun..

evet canım o ihtimalde var çok sık kontrollere gidiyorum zaten doktorlarda ölebilir dedi mevlam ne verirse kabul bu saatten sonra onun rızası için herşey.umarım herşey istediğin gibi olur yaşadığın acıları çok iyi anlıyorum rabbim yüzümüzü güldürsün artık inşallah.

Merhaba arkadaşlar bakıyorum da çok eski tarihlerde yazılmış bu konular ama ben de 12 haftalıkken bebegimin ense kalınlığı farkedildi ve kistik higroma denildi ödem oluşmuş ölür dediler karnında 2li tarama testi yapıldı çok yuksek çıktı amniyosentez yapıldı sonuç down sendromu ona rağmen doguracam dedim kokusunu hissetmek istiyorum dedim amniyosentez sonucu 16 haftalıkken ulaştı elime doktor aldırmaniz lazim diyince aklım durdu aldırmam dedim başka bir dr a gittim ve malesef aci sonu duydum BEBEĞİNİZİN KALBİ DURMUŞ 1 ağustos 2017 normal doğumla bebegimle vedalastim çok aci bisey rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın

Basiniz saolsun Rabbim sabirlar versin
Bende 27 temmuzda 18 haftalik bebegime ayni sebeple veda etmek zorunda kaldim ( cok aciydi hayatimda hic bu kadar canim yandigini hatirlamam ... hem fiziksel hem ruhsal

Bu acilarin hafiflemesinin tek yolu yeniden saglikli bebekler Rabbim isteyen herkese saglikla nasip eder insallah ...

Aynen canım ilk defa

Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin benim 4.çocuğumdu fiziksel ve ruhsal çok kötüyüm

Benim hic cocugum yok gecen sene de bir kaybin oldu bu sene de aci buyuk tarifsiz Rabbim buyuk umut her zaman var

Oyyy kıyamam rabbim sana o duyguyu en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yaşatır inşallah

Bendede aynısı olmuştu,12 haftada ense kalınlığı, kistik higroma ve vücudunda ödem. Cvs trizomi 18 cikti, karninda ölür dediler, doğsada yaşamaz dediler, aldırmadım şu an 28 haftanın içindeyim, bebeğimde gelişme geriliği var şuan, suyumda biraz fazlalaşmış, bu teşhiste görülen şeylermiş bunlar, Rabbimin takdiri. Çook üzgünüm ama elden bişey gelmiyor, canınada kıyamadım, bekliyorum.

Rabbim acısını vermesin

Mrh nasılsınız? Durumunuz nasıl oldu ? Bebegın durumu nasıl ?

Merhaba,
Ben de 12 haftalık oldum ve bugün doktora gittim ikili test için. Doktor daha ultrasonda ense kalınlığı ve sırtında ödem olduğunu söyledi ve cvs yaptırın dedi. Resmen kulaklarım çınladı, beynimde yankılandı söyledikleri, duvarlar etrafımda dönüyor gibi oldu. Gözyaşlarım süzüldü durdu yanaklarımdan. Büyük ihtimalle down sendromu ya da ileri derece kalp rahatsızlığı belirtisi dedi.

Sabahtan beri ağlıyorum, yeni kendime geldim bi araştırayım dedim. Sizin buradaki mesajınıza denk geldim. Yarın cvs yaptırıcam bilmiyorum ne çıkar, kötü çıkarsa sizin gibi cesur davranabilir miyim ya da kıyabilir miyim kalbi atan bebeğime... Çok kötüyüm kafam da karışık gözlerim şiş... İlk hamileliğim ve 1 yıldır bekliyorduk hamile kalmamı. Hamile olduğumu öğrenince bile çok sevinemedim kimseye de söylemedik, erken olmasın biraz daha zaman geçsin sağlıklı olduğunu bileyim diye bekledim hep ama sakınan göze de çöp mü batıyor ne? Rabbimin bir sınavı diyorum. Hepimizin sınavını kolay eylesin rabbim.

Merhaba.
%30 bebeğinizde bişey olmayabilirde, bana cvs yaptırmadan önce böyle söylenmişti. İnşallah bişey yoktur bebeğinizde. Benim bebeğimi aldırmamam benim cesurluğum değil, tamıyle Allah korkumdur şuanki sabrım da Allahın lütfudur, Rabbim büyük diyorum. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…