- 18 Haziran 2017
- 55
- 11
- 1
- 33
Ben şahsen bısey diyemem sorun var diyorlar sağlıklı doğuyor sağlıklı diyorlar hasta doğuyor. İnşallah hidrosefali değildir. Hidrosefali bildiğim kadarıyla ventrıkullerın büyümesine bağlı kafanın su toplaması buna istinaden de başın gittikçe büyümesi.Rabbim korktugunuza uğratmasın. Bol bol dua edin. Rabbim herşeye kadirdirkızlar banada doktorum 24 haftalık gebeyim bebeğib beyninde ocacık 10 mm yaklaşmış takip dedi bu ciddi bişe mi netten baktım hidrosefali felan yazıyor
Anladım bence kontrollerınızı aksatmayın Allah korusun karnınızda bebegınız dilim varmıyor söylemeye ama ölürse size zarar vermesin. Ben ise korkularımı henüz yenemedım bu kış bı hamilelik yaşadım oda boş gebelıktı.kürtaj falan bı hayal kırıklığı daha anlayacağınız. nasip artik. hayırlısı neyse o olsun..bizde ikili test yaptırmamıştık 24.haftadan sonra gelişim geriliği başladı dediğim gibi sonra ellerini ayaklarını farkettiler ve görsel olarak bu tehisi koydular amniyosentez felan yaptırmadık benim bebeğime hiçbi şekilde yaşama şansı vermiyolar uan tüm vücudu su toplamaya başlamış doğumda ölür veya doğmadan karnında dediler . okadar zor günler yaşıyorumki beni sadece bunu yaşayan anlar.37.haftada saylırım bzim bebek şuan 1400 gram sezeryana almak istemiyolar ilk normal deniyeceğiz siz daha sonra hamile kaldınızmı nasıl şuanki durumunuz
Anladım bence kontrollerınızı aksatmayın Allah korusun karnınızda bebegınız dilim varmıyor söylemeye ama ölürse size zarar vermesin. Ben ise korkularımı henüz yenemedım bu kış bı hamilelik yaşadım oda boş gebelıktı.kürtaj falan bı hayal kırıklığı daha anlayacağınız. nasip artik. hayırlısı neyse o olsun..
senin bbeğn rahatsızlığı neydi
Merhaba arkadaşlar bakıyorum da çok eski tarihlerde yazılmış bu konular ama ben de 12 haftalıkken bebegimin ense kalınlığı farkedildi ve kistik higroma denildi ödem oluşmuş ölür dediler karnında 2li tarama testi yapıldı çok yuksek çıktı amniyosentez yapıldı sonuç down sendromu ona rağmen doguracam dedim kokusunu hissetmek istiyorum dedim amniyosentez sonucu 16 haftalıkken ulaştı elime doktor aldırmaniz lazim diyince aklım durdu aldırmam dedim başka bir dr a gittim ve malesef aci sonu duydum BEBEĞİNİZİN KALBİ DURMUŞ 1 ağustos 2017 normal doğumla bebegimle vedalastim çok aci bisey rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın
Basiniz saolsun Rabbim sabirlar versin
Bende 27 temmuzda 18 haftalik bebegime ayni sebeple veda etmek zorunda kaldim( cok aciydi hayatimda hic bu kadar canim yandigini hatirlamam ... hem fiziksel hem ruhsal
Bu acilarin hafiflemesinin tek yolu yeniden saglikli bebekler Rabbim isteyen herkese saglikla nasip eder insallah ...
Bendede aynısı olmuştu,12 haftada ense kalınlığı, kistik higroma ve vücudunda ödem. Cvs trizomi 18 cikti, karninda ölür dediler, doğsada yaşamaz dediler, aldırmadım şu an 28 haftanın içindeyim, bebeğimde gelişme geriliği var şuan, suyumda biraz fazlalaşmış, bu teşhiste görülen şeylermiş bunlar, Rabbimin takdiri. Çook üzgünüm ama elden bişey gelmiyor, canınada kıyamadım, bekliyorum.Merhaba arkadaşlar bakıyorum da çok eski tarihlerde yazılmış bu konular ama ben de 12 haftalıkken bebegimin ense kalınlığı farkedildi ve kistik higroma denildi ödem oluşmuş ölür dediler karnında 2li tarama testi yapıldı çok yuksek çıktı amniyosentez yapıldı sonuç down sendromu ona rağmen doguracam dedim kokusunu hissetmek istiyorum dedim amniyosentez sonucu 16 haftalıkken ulaştı elime doktor aldırmaniz lazim diyince aklım durdu aldırmam dedim başka bir dr a gittim ve malesef aci sonu duydum BEBEĞİNİZİN KALBİ DURMUŞ 1 ağustos 2017 normal doğumla bebegimle vedalastim çok aci bisey rabbim kimseyi evlat acisiyla sınamasın
Rabbim acısını vermesinBendede aynısı olmuştu,12 haftada ense kalınlığı, kistik higroma ve vücudunda ödem. Cvs trizomi 18 cikti, karninda ölür dediler, doğsada yaşamaz dediler, aldırmadım şu an 28 haftanın içindeyim, bebeğimde gelişme geriliği var şuan, suyumda biraz fazlalaşmış, bu teşhiste görülen şeylermiş bunlar, Rabbimin takdiri. Çook üzgünüm ama elden bişey gelmiyor, canınada kıyamadım, bekliyorum.
Bendede aynısı olmuştu,12 haftada ense kalınlığı, kistik higroma ve vücudunda ödem. Cvs trizomi 18 cikti, karninda ölür dediler, doğsada yaşamaz dediler, aldırmadım şu an 28 haftanın içindeyim, bebeğimde gelişme geriliği var şuan, suyumda biraz fazlalaşmış, bu teşhiste görülen şeylermiş bunlar, Rabbimin takdiri. Çook üzgünüm ama elden bişey gelmiyor, canınada kıyamadım, bekliyorum.
Bendede aynısı olmuştu,12 haftada ense kalınlığı, kistik higroma ve vücudunda ödem. Cvs trizomi 18 cikti, karninda ölür dediler, doğsada yaşamaz dediler, aldırmadım şu an 28 haftanın içindeyim, bebeğimde gelişme geriliği var şuan, suyumda biraz fazlalaşmış, bu teşhiste görülen şeylermiş bunlar, Rabbimin takdiri. Çook üzgünüm ama elden bişey gelmiyor, canınada kıyamadım, bekliyorum.
Merhaba.Merhaba,
Ben de 12 haftalık oldum ve bugün doktora gittim ikili test için. Doktor daha ultrasonda ense kalınlığı ve sırtında ödem olduğunu söyledi ve cvs yaptırın dedi. Resmen kulaklarım çınladı, beynimde yankılandı söyledikleri, duvarlar etrafımda dönüyor gibi oldu. Gözyaşlarım süzüldü durdu yanaklarımdan. Büyük ihtimalle down sendromu ya da ileri derece kalp rahatsızlığı belirtisi dedi.
Sabahtan beri ağlıyorum, yeni kendime geldim bi araştırayım dedim. Sizin buradaki mesajınıza denk geldim. Yarın cvs yaptırıcam bilmiyorum ne çıkar, kötü çıkarsa sizin gibi cesur davranabilir miyim ya da kıyabilir miyim kalbi atan bebeğime... Çok kötüyüm kafam da karışık gözlerim şiş... İlk hamileliğim ve 1 yıldır bekliyorduk hamile kalmamı. Hamile olduğumu öğrenince bile çok sevinemedim kimseye de söylemedik, erken olmasın biraz daha zaman geçsin sağlıklı olduğunu bileyim diye bekledim hep ama sakınan göze de çöp mü batıyor ne? Rabbimin bir sınavı diyorum. Hepimizin sınavını kolay eylesin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?