Beyinde bir yapıyı göremiyorum dedi bir Prof başkasına gittim 6kere baktım ben görüyorum dedi biri ventrikül genişlemesi var dedi öteki anormal derecede geniş değil dedi biri kalbinde fazla damar var dedi biri bu bir alternatiftir üç böbrek gbi düşün dedi bu arada tabi annenin psikolojisi hiçkimsenin umrunda değil Allah'ın mucizeleri bitmez tükenmez ne bizim ne onların dedikleri yiyecek ekmekleri varsa kurban olduğum Allah şifasını verir.
Hiç kötü düşünmek istemiyorum beklemek de zor Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş devamında da güç kuvvet versin çok Zor kararlarah bana neler dediler diyolar bir bilsen en son gittiğim doktor bu çocuktan beklentiniz olmasın doğmaz doğsada yaşamaz dedi onlarında işi bu ama çok olağan olmuş onlar için böyle bir çocuğu doğrumayı bile hata görüyorlar inanki
Hiç kötü düşünmek istemiyorum beklemek de zor Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş devamında da güç kuvvet versin çok Zor kararlar
Hayır daha mr sonucunu öğrencezcanım sen ne yaptın varmı bir sonuç
Hayır daha mr sonucunu öğrencez
Bu defa da çocuk nöroloğu da görsün mr ı dedi perinatolog kadın Doğum nörolog radyolog konsültasyon sonucu size ne olup biçtiğini anlatsın dedi Çarşamba gidicem nöroloğa tekrar ventrikülde genişleme var biterse kanama olmuş olabilir. Tıkarsa biyere beyinde su toplayabilir dedi.yani hiçbirşeyde olmayabilir önemli bir durumda çıkabilir diyo artık perinatoloğa sinirleniyorum bana ne olduğunu söylese diye kendi doktoruma açıkça sordum bu çocuk doğacakmış doğarsa sağlıklı olacakmı ne olacak diye sakat olur diye bir durum sözkonusu değil fakat uzman görüşü almak istiyor o da inş temiz çıkacak diyor yine beklemedeyim çarşambayı ne bileyim allahım bizlere sabır güç kuvvet yavrularımıza da şifa sıhhat versin yeterki iyi olsunlar ne yapalım ne gerekiyorsa yapılacakbeni haberdar et olurmu canım allahın izniyle bişey çıkmıycak inşallah
Bu defa da çocuk nöroloğu da görsün mr ı dedi perinatolog kadın Doğum nörolog radyolog konsültasyon sonucu size ne olup biçtiğini anlatsın dedi Çarşamba gidicem nöroloğa tekrar ventrikülde genişleme var biterse kanama olmuş olabilir. Tıkarsa biyere beyinde su toplayabilir dedi.yani hiçbirşeyde olmayabilir önemli bir durumda çıkabilir diyo artık perinatoloğa sinirleniyorum bana ne olduğunu söylese diye kendi doktoruma açıkça sordum bu çocuk doğacakmış doğarsa sağlıklı olacakmı ne olacak diye sakat olur diye bir durum sözkonusu değil fakat uzman görüşü almak istiyor o da inş temiz çıkacak diyor yine beklemedeyim çarşambayı ne bileyim allahım bizlere sabır güç kuvvet yavrularımıza da şifa sıhhat versin yeterki iyi olsunlar ne yapalım ne gerekiyorsa yapılacak
Allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla kolayca doğumunu yaparsın ve bebeğin senin mucizen olur inşallahım bu darlıklardan çıkarsın bizi tez vakitte ben artık son noktalardayım çok bunaldım artık rabbim isyandan korusun çok zor durumdayım son bir ayım kaldı ama psikolojim bitti artık
Allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla kolayca doğumunu yaparsın ve bebeğin senin mucizen olur inş
Bebeğim beyin kanaması geçirmiş ve durmuş nörolog ile görüştük %100 sağlıklı olur diyemem bunu kimse diyemez dedi. Ama ben %75-80saglıklı olacağına inanıyorum deri.gerielyrceğini düşünüyorum dedi.konsey gerektirecek bu çocuğu kürtaj ile aldırmalısınız diyecekmbir durum görmüyorum bir anne ve kadın olarak ben devam etmenizi öneriyorum karar size ait sesi ve tabiki kararımız başından beri ona kavuşmak umarım allahım onlara sağlıklı sıhhatli yaşamlar nasip eder allahtan gelen hiçbirşeye itirazımız olamaz .artık stres yapmanın da bir manası Yokaminnn hepimiz inşallah canım inşallahhh
Bebeğim beyin kanaması geçirmiş ve durmuş nörolog ile görüştük %100 sağlıklı olur diyemem bunu kimse diyemez dedi. Ama ben %75-80saglıklı olacağına inanıyorum deri.gerielyrceğini düşünüyorum dedi.konsey gerektirecek bu çocuğu kürtaj ile aldırmalısınız diyecekmbir durum görmüyorum bir anne ve kadın olarak ben devam etmenizi öneriyorum karar size ait sesi ve tabiki kararımız başından beri ona kavuşmak umarım allahım onlara sağlıklı sıhhatli yaşamlar nasip eder allahtan gelen hiçbirşeye itirazımız olamaz .artık stres yapmanın da bir manası Yok
Hepimiz için inş allahım yarabbim meleklerimize şifa versin dirayetli olmaktan başka bir çaremiz yok onlar bizim parçamız herşekilde sabır ve dua başka yapacak birşeyimiz yok üzülme lütfen az zamanın kalmış lütfen kimseyi duyma.allahım güç kuvvet versin inş biZlerehamileliğinize devam edeceksiniz anladığım kadarıyla rabbim evladınıza size sağlık versin inşallah dua ediyorum benim yaşadğım acıları yaşamazsınız
Merhabalar bende yaklaşık iki yıl öncesinde trizomi 18 den bebegimi kaybettim. 9 aylik gebelik surecinde ne yazıkki gitmiş oldugum o kadar özel dr.hicbirsey anlamadı.dogumdan sonrada 8 ay yasabildi.melegim bu 8 aylık süreçte çok acılar çekti. Cok sıkıntılı çok zor bir süreçti.Rabbim bir daha yasatmasin.simdi tekrar düşünüyorum ve haliyle korkuyorum. .trizomi 18 den sonra tekrar bebek sahibi olanlar lütfen bilgi verir misiniz
Şimdi okudum geç oldu kusura bakmâyın. Şunu söyleyebilirim ki inşallah Rabbim korktugunuza ugratmaz ve bebeğimiz trızomı 18degıldır. Eğer öyleyse de zorlu bir süreç sızı bekliyorbunları size anlatıp canınızı sıkmak ıstemem.. Yoksa hamılelıgınızın kalan kısmını çok stresli gecırırsınız. Eğer yinede isterseniz anlatırım. Rabbime emanet olunmerhabalar girerseniz bana cevap yazarmısınız lütfen bende şuan 36 haftalık hamileyim trizomi 18 var bebeğimde siz nasıl süreç geçirdiniz bebeğiniz doğduğunda neler oldu ne yaşadınız çok ihtiyacım var
Şimdi okudum geç oldu kusura bakmâyın. Şunu söyleyebilirim ki inşallah Rabbim korktugunuza ugratmaz ve bebeğimiz trızomı 18degıldır. Eğer öyleyse de zorlu bir süreç sızı bekliyorbunları size anlatıp canınızı sıkmak ıstemem.. Yoksa hamılelıgınızın kalan kısmını çok stresli gecırırsınız. Eğer yinede isterseniz anlatırım. Rabbime emanet olun
Anladım. Cok uzuldum. Sezaryenle doğum yapmıstım ben ve ıyıkıde öyle olmuştu. Çünkü bağırsakları hep dısardaydı. Hemen kuveze alınıp yoğun bakım surecı başladı. Ciğerleri böbrekler kalp anlayacağınız her anlamıyla bütün hücreleri sorunluydu.bir haftalıkken fıtık ameliyatı oldu ilk basta teşhisi koyamadılar zaten iki veya uç aylıkken genetik testle anlaşıldı trızomı 18 olduğu. Bir yaşına kadar yaşayabilir ancak dediler. Yasadıgı 7 ay zaten hep hastanede solunum makinasına bağlı sürekli yüksek ateş sürekli enfeksiyon geçiriyordu. O ınlemelerı hala kulaklarımda. Beslenmesi hortumla burnundan veya ağızdan mideye indirilerek oluyordu. Dıger sağlıklı bebeklerden tamamıyle farklı oluyorlar. YouTube dan da baktıysanız eğer yüzleri el anamolısı ayak anamolısı kulak sekil bozukluğu bunları görürsünüz ve yüzleride o kadar birbirlerine çok benziyorlar ki. Aynılar sanki. Benim birde evde beni bekleyen oğlum vardı o ayrı bir zorladı beni. Size diyebileceğim tek şey tevekkül etmenız ve çok güçlü olmanız. Bu yanınızdaki insanlara da bağlı. Umarım sizde benim gibi bu konuda şanslı olursunuz. Ewet çok ama çok zor bir süreç ama geçiyor unutmuyorsunuz ama alısıyorsunuz çünkü acısı herşeyden zor. Cennette bize Şefaatçi olur inşallah inşallah ona hakkıyla bakabılmısızdır.. Bu hastalığın sebebiyle ilgili bilgi almak isterseniz de anlata bilirim.. Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsuncanım benim bizim durum şimdiden çok kötü dün hastanedeydim bebeğin durumu çok köüymüş yaşama şansı vermiyolar zaten son günlerim sanırım sancılarm başladı sezeryan yapmak istemiyolar ilk bebeğim olucaktı eğer seni üzmezsem anlatmanı isterim çok kötü durumdayım
Anladım. Cok uzuldum. Sezaryenle doğum yapmıstım ben ve ıyıkıde öyle olmuştu. Çünkü bağırsakları hep dısardaydı. Hemen kuveze alınıp yoğun bakım surecı başladı. Ciğerleri böbrekler kalp anlayacağınız her anlamıyla bütün hücreleri sorunluydu.bir haftalıkken fıtık ameliyatı oldu ilk basta teşhisi koyamadılar zaten iki veya uç aylıkken genetik testle anlaşıldı trızomı 18 olduğu. Bir yaşına kadar yaşayabilir ancak dediler. Yasadıgı 7 ay zaten hep hastanede solunum makinasına bağlı sürekli yüksek ateş sürekli enfeksiyon geçiriyordu. O ınlemelerı hala kulaklarımda. Beslenmesi hortumla burnundan veya ağızdan mideye indirilerek oluyordu. Dıger sağlıklı bebeklerden tamamıyle farklı oluyorlar. YouTube dan da baktıysanız eğer yüzleri el anamolısı ayak anamolısı kulak sekil bozukluğu bunları görürsünüz ve yüzleride o kadar birbirlerine çok benziyorlar ki. Aynılar sanki. Benim birde evde beni bekleyen oğlum vardı o ayrı bir zorladı beni. Size diyebileceğim tek şey tevekkül etmenız ve çok güçlü olmanız. Bu yanınızdaki insanlara da bağlı. Umarım sizde benim gibi bu konuda şanslı olursunuz. Ewet çok ama çok zor bir süreç ama geçiyor unutmuyorsunuz ama alısıyorsunuz çünkü acısı herşeyden zor. Cennette bize Şefaatçi olur inşallah inşallah ona hakkıyla bakabılmısızdır.. Bu hastalığın sebebiyle ilgili bilgi almak isterseniz de anlata bilirim.. Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun
canm benim rabbim çektiğin acıları bidaha yaşatmasın başka mutluluklarına kefaret etsin inşallah.benimde bebeğimin durumu şuan çok kötüymüş vücudu su toplamış beslenmesi sıkıntılıymış artık normal doğumu bekliyoruz sezeryana almak istemiyolar en son çare yaparız dediler ben ikili testlerimi yaptırmamıştım gelişim geriliğinden şüphelenmeye başladılar sonra ellerini açmadığını farkettik ayağının birinde problem var dediler amniyosentezde istemedik hamileliği sonlandırmayacağımız için tavsiye etmediler son 15 günüm kaldı artık normal doğumu bekliyorum sizin hamilelk sürecinde anlamadılarmı bebeğinizin kilosu felan nasıldı doğduğunda bu bebekler genelde çok küçük doğuyolar evet çok araştırdım dediğiniz gibi bizde nerdeyse her anamoli mevcut bize bu hastalığın bir sebebi yok dediler neden olurmuş lüten bana yardımcı olun çok zor durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?