Merhaba kızlar Bursa Acı Badem Hastanesinde ilk tüp bebek denememizi yaptık 20 dakika transferden sonra masadan hiç kalkmadan yatağıma alıp odama götürdüler ayak kısmını dikerek yatağın en az iki saat dinlenmemi önerdiler akşama kadarda oda bize aitti sabah 9:30 oldu tranferim ama ben dayanamayıp yarım saat sonra tuvalete gittim iki saat dinledip çıktım evimize gittik hemen yatmadım 5 gün işe gitmedim ama süreklide yatmadımda yavaş hareketlerle dolaştım şuan hamileyim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Allah bağışlasın ceyda.darısı başımıza hepimizin inşallah.
slm acıbademden memnun kaldınmı?
ben de acıbadem düşünüyorum
canım hayırlısı olsun tedavinslm kızlar, doktorlar asıl tutunmanın ilk 2 saat içinde olduğunu söylerler ama her merkezin tranferden sonraki yöntemi çok farklıdır. burda hangi merkez nasıl bir sistem uyguluyor ve sonucu bu etkiliyormu onları paylasalım ve bilgi sahibi olalım istedim.Umarım hepimiz için faydalı olur.
canım hayırlısı olsun tedavin
ben merkezde transfer sonrası 2 saat yatanlardanım.. o 2 saat boyunca hayatım boyunca hic yapmadıgım kadar idrarim geldi zavalli esim devamli süngü koymaktan baygınlık gecirecekti:)
hic bu kadar afedersin çişim geldigini hatırlamıyorum..
doktor bundan sonra ne yaparsan yap dedi, normal bir hamilelikte anne nasıl bilmeden hayatına devam ediyorsa sen de devam et dedi..
benim transferim pazar gunu oldu ben salı aksamı dügüne gittim :)
persembe gunu sehir dısına cıktım gezdim tozdum hatta bir ara pembe akıntım geldi diye negatif diye bir gun bir yere yetismek icin bildigin merdivenlerden aşagı kostum..
hatta regl oldum bildigin 5-6 gun suren cinsten..
ama istanbul'a donunce doktor kontrolunde bir baktık bir adet gebelik kesesi.. hatta ikinnci hafta 2. si bile belirdi (tek embriyodan tek yumurta ikizi)
ammavelakin boş gebelikle sonuclandı yani tamamen dna ile ilgili bir sey..
sonuç olarak benim sonum genetik acıdan kotuydu ama o keselerin tutunuş hikayesine doktorum bile inanamadı..
Tutacagı varsa tutuyor.. hoş sonrası Allah'a kalmış..
Allah hepimizin yuzlerini guldursun isteyenlerin kucagını boş bırakmasın
sagol canım duyguların icin .. napalım kısmet degilmis.. en azından kalp atışı falan duymadım.. kendimi boyle teselli ediyorum.. umutlarım bu mart ayına kaldı. Allah isteyen kimsenin kollarını bos bırakmasın.. ve gercekten yatmayla kalkmayla hic alakası yok.. yani ben zıpladım kostum merdivenden asagı..canim yaa...hikayeni okurken cok sevindim basta..hemde ikiz diye..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin....yatmayla kalkmayla alaksi olduguna hicc inanmiyorum..2 hafta yatip negatif alan bir suru kici var; ama hic yatmayip hemen isinin basina donen bir surude kisi var..Rabbim old edikten sonra hersey bahane..
canım tebrik ederim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatlımyatmayla hiç alrakası yok zaten hastaneden verdikleri bilgi notunda da yazıyor bende transferden sonra 20 dk sonda tuvalete kalktım birbuçuk saat sonrada 4 saat sürecek yorucu bir yolculuğa çıktım transfer cumaertesiydi pazartesi işe başladım sonuç pozitif çıktı ama bakalım gelişimi nasıl olacak inşallah bir sorun çıkmaz.Allah herkesin gönlüne göre versin.
canım tebrikler.. Allah kollarinda gormeyi nasip etsin bebisinitransfer den sonra hastanede beni yarım saat yatırdılar yarım saat yeterliymiş yarım saatten sonra tuvalete de gittim sonra eve geldik evde de 3 gün sürekli yattım yemeğe ve lavaboya kalktım sadece 3 günden 10. güne kadar da yarı yattım yarı oturdum kendimi yormadım hiç . 10 günden sonra da iş başladım işim masabaşı çok şükür hamileyim :) çok kasmadım kendimi rahat sayılırdım hareketlerimde çok kısıtlamadım kendimi
ilk ben yazayım ank. üni. Masada 20 dk,sonra ayağa kalkıp yan odaya geçerek 1 saat yatarak dinlenme,sonra 2 kat yukarı çıkıp hastanede yatma.
Gen-art 1-2 saat masada dinlenme sonra eve geçme.
Etlik hast masadan hemen sedyeye geçme ve kalkmadan odaya geçme 1 gün kalma şeklinde ama bende hiçbiri işe yaramadı
Sizce bunlar sonucu etkileyecek faktörler mi?ben her seferinde acaba ayağa kaldıracaklarmı kalkarsam bişey olurmu yada sedyeye gecerken zorlandımmı ondanmı olmadı gibi tedirginlikler yaşıyorum ama sitede hiç bu kanuda bilgi bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?