Trnsferden Hemen Sonra Ne Kadar Yattınız?

bende bursa acıbademde yaptırdım ve aynı ceyda arkadaşım gibi oldu benimde..
transfer olan yatakta 20 dakika kadar dinlendim sonra hafifce kalakarak kendi sedyeme gectim ve odama götürdüler ayaklarımı yukarı kaldırıp 2 saat kadar yattım..biz birde bursa dışından gelmiştik otele gidip 4 gün orda dinlendim ama yemek için günde 3 kez 3 kat merdiven indim cıktım 4 gün sonrada yola cıktım...
evdede ağır olmamak şartıyla normal hayatıma devam ettim cok şükürki minnakım tutuntu..

allahım dileyen isteyen bütün anne adaylarına nasip etsin..

birde bir arkadaş günde 1 dilim ananas ve 1 tane kivi,badem,kabak cekirdeği birer avuc yememi önerdi ve bende yedim belki bunlar birer vesile rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor demekki..

ben hep yattım ilk 12 gün sadece wc ve yemek için kalktım evden dışarı çıkmadım hiç
hala da öyleyim
bende ananas kivi kabak çekirdeği yedim
tabi bunlar vesile benim 3.denememdi şükür bebeğim benmle
sanada bol şans dilerim herkese ınş

transferden 3-5 dakika sonra sedyeye aldılar odaya götürdürler ve orda da sedyeden hiç kalkmadan 3 saate yakın yattım hiç hareket etmeden sonrada merkezden çıktık eşimle birlikte yemeğe gittik eve geldikten sonra 7 gün kadar yattım ama yemek wc ihtiyacı için kalktım ve arada da evin içinde yavaş hareketlerle gezindim....
Allah çok şükür bebişim benimleee

bende 2-3 gün yattım daha sonra işe gitmeye devam ettim ama kendimi yormadım çok şükür 7 haftalık hamileyim aslında yatarak geçirmek de çok iyi değil bence inşallah rabbim size ve tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırır..bende belirti olarak kasıklarımda batma tarzında ağrılar oldu darısı başınıza inşallah...

mrb arkadaşllar benimde transferimin 3 günübende arada bi yatıyom kalkıyom oturuyom öyle işte benim transferde şöyle oldu masaya yattım 10 dakka falan sürdü işlem sonra kalktım masadan tuvaletimi yaptım ondan sonra yarım saat yattım hastanede sonra eve geldim böyle işte inşallah tutunur bebegim

aaaamiiinnnnnnnn inşallah

aslında ilk 60 dakika çok önemliymiş bebeğin tutunması ilk bir saat içindeymiş. daha sonraki günler yani tutunduktan sonra bölünmeye devam ediyor, gün gün bölünüyor ve gelişiyor ve hcg salgılamaya başlıyor.
sürekli yatmak kesinlikle iyi değil. çünkü hareketsizlikten rahme kan gidişi duruyor, rahmin damarlarına kan gitmemesi rahim içinde damarlanmanın azalması demek buda rahim kalınlığında azalmaya sebep oluyor ve bbeğin tutunduğu yerde durmasını zorlaştırıyor. bunun için kan sulandırıcı ilaçlar (asprin vs ) veriyorlar.
o nedenle en azından evin içinde günlük işlere dönmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…