Taze zencefil suyu anti tpo tsh ve tum degerleri duzenler. Hamile kalan hasimato hastasi var elbette. Endisesiz kullanin... iyilesme gerceklesince neden bebek sahibi olunmasin ki....zaten farkefeceksiniz ne muhtesem bir dizayn ile sifa kaynagi zencefil suyunun bu donem icin buyuk nimet oldugunu bugune kadar tedavisi yok denilen hasimato vs vs vs herseyin tedavisinin var oldugunu... Allah herseye kadir
Arkadaşım merhaba ben de haşimatoluyum ve haşimatoda önemli olan sadece tsh düzeyleri değil tabi ki, anti tpo değeri 1000 civarı ve önemli olan bu değeri düşürmek aslında bu kısmının bi tedavisi yok. zencefil suyu buna etkili mi? siz de haşimato mu vardı değerleriniz kaçken kaç oldu?
verdiğiniz bilgi çoook önemli ama şunu merak ediyorum ki bunun kaynağı nedir acaba çünkü ben de çok araştırdım ve hiçbirşey bulamadım.
hamilelikle ilgili bi arkadaş daha sormuş şuan bu hastalık anti tpo değerleri yüzünden hamile kalmamızı engelliyor, bunu kullanıp hamile kalan bir haşimatolu oldu mu çevrenizde? bilgi verirseniz sevinirim. paylaşım için teşekkürler.
arkadaşım merak etme bebeğin olur ben haşimato hastasıyım tsh değerim 34 lerdeydi anti tpo lar 1000 üzerinde gözüküyordu ben hiç gebelik düşünmediğimden o dönem bebek deneme girişimim olmadı tesadüfen rahatsızlığımı öğrendim çok kısa sürede tsh değerimi 1 lere düşürdüm bu düştükten sonra gebelik çalışmasına başladık anti tpolar halen 1000 üzeriydi ve ben 3. ay denememde gebe kaldım allah sağlık versin 11 aylık bebeğim var... olmayacak diye sakın kafaya takmayın..
ayy çok teşekkür ederim. inan artık o kadar bunaldım ki, bende çikolata kisti vardı o sırada haşimatoda çıktı, sonra kisti aldırdık tam artık rahatladım bebeğim olur derken haşimatonunda engellediğini duuydum ve yıkım oldu bana çoook üzüldüm. boşuna mı ameliyat oldum dedim. dediğin gibi benimde anti tpo 990 larda doktora soruyorum anti tpo önemli değil tsh önemli diyo tsh benim kontrol ltında zaten 1 civarı o yüzden acaba anti tpo lar mı etkiliyo diye düşünüyordum açıkçası. ama sen bunun aksini yaşamışsın Allah sana bağışlasın bebeğini. Allah bize de nasip eder inşallah. Rahatlartan cevabın için teşekkür ederim. bir de bir şey soracağım beslenmene dikkat ettin mi? doktoruma soruyorum beslenmeyle alakası yok diyor da merak ediyorum.
olur cnm tsh düşükse merak etme benim anti tpolar halen yüksek çıkıyor zaten yeme içmemede dikkat etmedim özel bişey yapmana gerek yok ilaçları düzenli kullan yeter.. bebek çalışmasınıda şu şekilde yap gün aşırı ilişki ben o şekil kaldım yumurtlama dönemini kaçırma fırsatın yok :)
kurtulmak istiyorum bu hastaliktan
Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...
Bizzat kullanmis ve 1ay gibi bir sürede (ben 1ayda sonuc aldim duruma göre daha uzun surede olumlu yanit alinabiliyor) sonuclar almis kisiler olarak konuyu paylastik. Hicbir yan etkisi yoktur. Diger rahatsizliklari da beraberinde tedavi eder. Her devirde ilmin sahipleri mevcuttur. Konuya ait sahis bilgisi isim olarak su an icin belirtilemez... Yuzlerce kisi bu tedavinin sonucunu olumlu almistir. Hekimlerimiz ile de bilgi paylasiminda bulunulmustur. Hasimato troidi ve damar tikanikliklari tedavisindeki mucizevi sonuclar raporlarla ellerinde mevcuttur... Hicbir yan etki olmayisi da sagliga kavuşmak icin harekete gecmek icin yeterli sebepler arasindadir... Zencefil suyu hasimato troidinde tek ve kesin tedavidir... Bu bir öneri ve ya tavsiye degildir bizzat kesin tedavi niteliginde bilgidir. Kullanima karar vermek ve uygulamak herhangi bir tavsiyeye uyma cesaretini göstermek degil tedaviye başlamaktir. Sadece hasimato degil bu devre ait bircok hastalik icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?