- 26 Aralık 2013
- 698
- 556
- 103
canım haşimatolusun benımde antı tpo 250 300 arasındaydı bu teshıs kondu şuan hamileyım tsh normaldi benımde yınede troit ilacı verdi drmerhaba arkadaşlar düzenli adet görüyorum ve testlere göre ovulasyonda oluyordu ki ultrason ile de doktorum teyid etti ama anti tpo diye bişey yüksek çıkıyor tsh vs normal sınırlarda sanırım benim bebeğime engel oluyor bu durum ayrıca prolaktinim de kendi kendine yükseldi kendi kendine düşüyor doktorum ilaca gerek yok demişti ama tsh 1.75 anti tpo 347 iken kesin haşimatodur demi bu tahlili yapan doktor ihtimal var dedi
ben de senin durumundayım şu an canım malesef.. bu haşimato nedir çok da bilmiyorum ama anti tpo benim de yüksek.. sanırım en kısa sürede bi endokrinoloji ye gitmemiz lazım.. benm de yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyo malesef..merhaba arkadaşlar düzenli adet görüyorum ve testlere göre ovulasyonda oluyordu ki ultrason ile de doktorum teyid etti ama anti tpo diye bişey yüksek çıkıyor tsh vs normal sınırlarda sanırım benim bebeğime engel oluyor bu durum ayrıca prolaktinim de kendi kendine yükseldi kendi kendine düşüyor doktorum ilaca gerek yok demişti ama tsh 1.75 anti tpo 347 iken kesin haşimatodur demi bu tahlili yapan doktor ihtimal var dedi
Benim de öyle Tiroide bi baktir dedi doktor gebeliği engeller mi deyince bu kadari engellemez zannetmiyorum dedi ben de üzerinde cok durmamistim 4 5 ay önce ama simdi kme danissam yani saglikci olarak hepsi engeller diyo randevu almaya calisiyorum endokrinden siz benden once cikarsaniz beni de bilgilendirir misinizben de senin durumundayım şu an canım malesef.. bu haşimato nedir çok da bilmiyorum ama anti tpo benim de yüksek.. sanırım en kısa sürede bi endokrinoloji ye gitmemiz lazım.. benm de yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyo malesef..
Gebeligi engelledi mi peki daha oncesinde yani ilacin etkisi oluyor mu kicanım haşimatolusun benımde antı tpo 250 300 arasındaydı bu teshıs kondu şuan hamileyım tsh normaldi benımde yınede troit ilacı verdi dr
canım bız yeni istemeye başlamıştık ilacı kullanmadan önce istemıyorduk denememiştik o zaman oluyor mu olmuyor mu bilemıyorum. bebek istediğimin 4 ay kımyasal gebelık 5 ayı gercek gebelik yaşamaya başladımGebeligi engelledi mi peki daha oncesinde yani ilacin etkisi oluyor mu ki
Peki kullanilan ilacin bebege zarari varmi yani tedavi sürecinde korunma gerekiyor mucanım bız yeni istemeye başlamıştık ilacı kullanmadan önce istemıyorduk denememiştik o zaman oluyor mu olmuyor mu bilemıyorum. bebek istediğimin 4 ay kımyasal gebelık 5 ayı gercek gebelik yaşamaya başladım
olur mu cocuga ıyı gelıyor tabıkıde zates tsh hamıleıkte 2.5 altında olmalıPeki kullanilan ilacin bebege zarari varmi yani tedavi sürecinde korunma gerekiyor mu
benim ki hic 2 bucuga cikmadi ki aklim almiyor neyi dusurecek bu ilac birde ben 45 kiloyum normalde kilo aldirirmos galiba bu hastalik öylemi kiolur mu cocuga ıyı gelıyor tabıkıde zates tsh hamıleıkte 2.5 altında olmalı
bizim anti tpomuz yuksek yani sanırım o iyice arttıkca troit bezımız kuculuyor en ıyısı bır endokrıne gıt o ilaç verip vermeyecegıne karar verir benım dr verdibenim ki hic 2 bucuga cikmadi ki aklim almiyor neyi dusurecek bu ilac birde ben 45 kiloyum normalde kilo aldirirmos galiba bu hastalik öylemi ki
canım cok teşekkür ederim ilgin için hayırlı bayramlarin olsun evladını da dertsiz tasasiz kucağına alasin inşallah ben de bayram sonu bi endokrine çıkayım iyice şaşırdı vucudumun dengesibizim anti tpomuz yuksek yani sanırım o iyice arttıkca troit bezımız kuculuyor en ıyısı bır endokrıne gıt o ilaç verip vermeyecegıne karar verir benım dr verdi
sağol canım amin darısı sana inşallah en kısa zamandacanım cok teşekkür ederim ilgin için hayırlı bayramlarin olsun evladını da dertsiz tasasiz kucağına alasin inşallah ben de bayram sonu bi endokrine çıkayım iyice şaşırdı vucudumun dengesi
canim ne yaptın ben az önce endokrine gittim ö tiroid sin yani benim gibi normalsin sorun yok dedi hasimato teshisi konulmaz bu degerle dedi istersen sen de bi cik endokrine bana ilaca bile gerek yok dedi prolaktinim de biraz yuksek yani 24 ona da ilaca gerek yok dedi şimdi beklicez artık Allah kerimben de senin durumundayım şu an canım malesef.. bu haşimato nedir çok da bilmiyorum ama anti tpo benim de yüksek.. sanırım en kısa sürede bi endokrinoloji ye gitmemiz lazım.. benm de yaklaşık 1 yıldır gebelik olmuyo malesef..
Canım sen gecikme git derim bir an önceTEDAVİSİ NASIL OLUYO ACABA.. KADIN DOĞUMCUM SELENYUM TABLET ALMAMI SÖYLEDİ AMA HENÜZ ENDOKRİNOLOJİ YE GİTMEDİM
Tsh 7 anti tpo 15 yardımcı olur musunuz? Troid ilacı kullanıyorum troid gebeliğe engel mi? 2,5 yıldır çocuğumuz olmuyorCanım şöyle gebelik için tsh normale dönmeli öncelikle... Tsh düzeyi normalken sorun olacagını sanmıyorum.. Bizdeki antikorlar tsh i.ilaç kullanmadıkça daha da ilerletir ve o zaman sorun yaratır.. Tsh normal düzeyde iken sorun olmaz.. Endokrine gitmeni bu yüzden tavsiye ediyorum..dahiliye drları anlayamayabiliyorlar bu durumu.. Endokrine bahsedersen yardımcı olur.. Umarım çocugunda olur tez vakitte..
Merhaba sizin anti tpo kaç çıkmıştı ?canim ne yaptın ben az önce endokrine gittim ö tiroid sin yani benim gibi normalsin sorun yok dedi hasimato teshisi konulmaz bu degerle dedi istersen sen de bi cik endokrine bana ilaca bile gerek yok dedi prolaktinim de biraz yuksek yani 24 ona da ilaca gerek yok dedi şimdi beklicez artık Allah kerim
Canm gecmıs olsunTsh 7 anti tpo 15 yardımcı olur musunuz? Troid ilacı kullanıyorum troid gebeliğe engel mi? 2,5 yıldır çocuğumuz olmuyor
ANTİ TPOCanm gecmıs olsun
Normal.degerleri kac acaba yani tahlıldeki referans aralığın nedir.
İlaçla düzene giriyor merak etme
Endokrine gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?