troid sorunu

IRMAK09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
678
0
96
42
İstanbul
hocam merhaba acil bir yardım ve cevap bekliyorum
yaklaşık 7haftalık gebeliğim var

troid değerim 3,061 doktorum 2,50 tan sonrası iyi değil dedi ay sonunda tekrarlayalım dedi testleri troid t3 ve 4 'ü bu değerlerde bebeğe zarar gelme ihtimali kaçtır.

lütfen yanıtlarsanız çok sevinicem. teşekkürler.

tiroit hormonu başlanacak ve bebeğiniz zarar görmeyecek. sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...

teşekkürler hocam. peki ay sonunda tekrarlıcam. mayıs 5 gibi doktora gidicem. o zamana kadar herhangibir zarar görürmü acaba??

Teşekkürler hocam. Takdir edersinizki her doktor çok ilgi ve alakalı davranmıyor. O yüzden malesef bu ülkede gerçekten 10 kişi bir kişi yapıyor. Eğer yakın olsaydım sizin kliniğinize gelmek isterdim. Ama malesef umarım bende iyi bir doktor bulabilirim kendime sizce doktorumu değiştirmelimiyim ay sonunda yaptır dedi tahlil o zaman kadar geçmi kalırım. Başka bir doktoramı gitmeliyim

Bulunduğnuz yerde Dahiliye uzmanı veya Endokrin uzmanı varsa ona danışabilirsiniz...

merhaba doktor bey.ben 9 aylık evliyim ve artık gebelik düşünüyorum.öncesinde kontrol amaçlı doktora gittim.rahimde bir sorun yok hormon testimde ise tsh hormonum yüksek çıktı.yani 5.63 çıktı.dahiliye ye yönlendirildim ve tsh düşürücü ilaç levotiron kullanmaya başladım.bu esnada gebe kalırsam ilaçın zararı olur mu??
birde ortalama 40-45 günde bir adet oluyorum.yumurtlama günümü nasıl hesaplarım ve gebe kalma olasılığım düşük mü??

Aksine gebe kalma ihtimaliniz artar ve bebeğiniz de bu tedaviden fayda görür. 40-45 günde bir adet görüyorsanız doktor kontrolünde gebe klamnız daha kolay olacaktır. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…