Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soylemis ama bir kadin dili vardir. Ona her ne sekil soylense de , kadinin aktarimi baskadir. Bilmem anlatabildim mi?
Iyi de her kadin kibar şekilde aktarmaz ki bunu. Bakiniz bu konuda bile cinsel iliskiye girmeyi "vermek" olarak tanimlayan kadinlar var. Bu eril dili kullanan cok kadin var sasirmamak lazim o yuzden

Iyi de her kadin kibar şekilde aktarmaz ki bunu. Bakiniz bu konuda bile cinsel iliskiye girmeyi "vermek" olarak tanimlayan kadinlar var. Bu eril dili kullanan cok kadin var sasirmamak lazim o yuzden

Simdi benim dedigimle ne alakasi var bunun. Normal olan bunu yapmamaktir zaten siz anormal olani savunuyorsaniz o sizin sorununuz.

Konu sahibinin bir suru konusunu biliyorum coguna da cevap yazmisimdir. Kendisinde hic ama hic bir degisiklik yok. Yani konularini acmak icin aciyor ve ayrica troll demeyin demis ama sanki deneniyoruz gibi.

25 yaşındaki genç kız neden sevişip sevişemeyeceği için buraya konu açar anlamış değilim.
İcazet mi lazım ???
Canım seviyorsan git seviş bence diyim o vakit
Kamaoyu araştırması yapıyor
Dur sevişme denilse sevişmeyecek kız
Cinselliği keşfedememiş vücudunu tanımayan bir kız .
Yazdıkları o kadar ütopikki
İnanasım gelmiyor gerçekse çok şaşırdım doğrusu..

Denenmis olabiliriz bu dogru da sizin buna urettiginiz arguman cok sacma. Neymis bir kadin "vucudun diri" ifadesini kullanmazmis. Esas bu ne alaka? Ben de diyorum ki bal gibi kadinlar da bu tarz kelimeler kullanir. Bakin bu baslikta bile "vermek" yazan kac kisi var. Onlar da erkek o halde sizin mantiktan bakarsak. (Bunu asla savunmuyorum bu arada)
Neyse uzatmak istemiyorum gayet iyi niyetli bir sey aciklamaya calistim olmadi.

Ben kullanmam bana garip geliyor. Boyle kadinlarin oldugunu savunmak bir yana dursun dusunmek bile istemiyorum. Evet vucudun diri lafini kullanmam. O zaman kullananlarla konusacaksin benimle degil. Konudan sapmayacaksin...

Herkese erkek demiyorum ki erkek kafasinda olmak bambaskadir ama konu sahibi hakkindaki dusuncem budur.

Bir sey yaziyorum bakiyorum uc bes sacma sapan alinti. Gormezden gelemiyorsunuz yazimi. Ne oluyor begeni mi topluyorsunuz. Hayrola?

Artik yorumumun altina tercume yapacagim . Hos o zaman da anlamayanlar cok olacaktir.

Ben birlikte olacagım yada seks yapacağım.demedim bu histen kurtulma yolumu sordum. Bazı kişiler bize mi soruyorsun demiş yaptim mi diye öle birşey sormadım ki.. Neyse mastürbasyon yapmak şartmış anladım. Ayrıca bilmek zorunda mı herkes bu yaşa kadar yapmadım evt

Bu hislerden kurtulmak icin hicbir erkekle gorusmeyeceksin. Bunu yapabilir misin? Actigin konulardan cok fazla hata yapmaya meyilli bir profil ciziyorsun. Biraz kafani baska seylere ver ve erkeklerle bir sure gorusmeyi kes bence.

Bende pek gerçekçi bulmadım zaten

Onu bilmiyoki ablası aaaa özelden yazın bide nasıl olduğunu diyor konu Sahibi
ya tam da o postu okudum şimdi gördüm
herkes mastürbasyon yapacak diye bir kanun yok ama 25 yaşına gelmişsin ve mastürbasyonu bilmiyorsan konu sahibi ya cahilsin genel kültürün eksilerde ya da dalga geçiyorsun

şaka gibisin
Bu yaşa kadar yapmaman yada bilmemen
Bende pek gerçekçi bulmadım zaten
Gerçekten ilginç
Daha bunu keşfedememiş bir kadın zaten cinsel istekli olmaz ki
Bu öğrenilen birsey değil ki
Çocukken keşfediyorsun bunu
Yemek tarifi istiyor sanki
Özelden yaz diyor

ya tam da o postu okudum şimdi gördüm
herkes mastürbasyon yapacak diye bir kanun yok ama 25 yaşına gelmişsin ve mastürbasyonu bilmiyorsan konu sahibi ya cahilsin genel kültürün eksilerde ya da dalga geçiyorsun
Ahhh konu Sahibi bence kültürle alakası yok konu sahibinin ya çok cahil yada dalga geçiyor bizimle

Anlamak mümkün değil zaten konu sahibini töbe estagfurullah bide açıklama bekliyor

Ahhh konu Sahibi bence kültürle alakası yok konu sahibinin ya çok cahil yada dalga geçiyor bizimle
nörolojik bir sorunu olabilir küçücük bebekler 6ay 7 ay hatta 1 aylık bebekler bile mastürbasyonu "kendileri" keşfedip bacaklarını sıkarak mastürbasyon yapabiliyorlar 25 yaşındaki bir insanın bunu akıl edememesi gerçekten hayret verici
eğer cahil değilsen ve dalga geçmiyorsan doktora git nörolojiye görün konu sahibi

Konu Sahibi konusunu açtı ama ilgilendiği yok

Hadi bakalım kolay gelsin

Cehaletlede ilgisi yok
Bu dürtü ki
Kendilipinden keşfediyorsun
Çok küçük yaşlarda

Genel gözlemime göre kadınların mastürbasyon olayını anlamlandıramayıp soran sadece erkekler. Kendi bildikleri malum, kadına uyarlamak istiyor kafada uyarlayamıyor olmuyor. Yani bir kadın bu soruyu soramaz ki "Nasıl yapıyorsunuz?" falan, bir erkeğin başka bir erkeğe "Nasıl yapıyorsun?" diye sormasıyla eşdeğer.

Baştan beri tahmin ettiğim gibi konu Sahibi erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…