Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tartısmayın lütfen sizin yüzünüzden konum kapanmasın.

ayrıca mastürbasyon nasıl yapıcam biri bana özelden yazsın of saçma geliyor mastürbasyon bana
25 yaşına gelmiş Biri olarak masturbasyon nasıl yapılır bilmiyomusun şimdi ciddi olamazsin yada şaka yapıyorsun herhalde

N
Konu sahibi düşünememişti zaten evlenmeyi
Evlenin ya dimi ne basit
Zoraki yapulan bir evlilik sizi sevmeyen adamla sevişmekten daha kötüdür emin ol ..
Ne diyorsunuz Allah aşkına ben ciddi ciddi yazmadım ki o mesajıNe zorrakisi hemen film senaryonuzuda yazmışsınız

Bu konu hala nasıl kapanmamış hayret!
Anlatışına göre bekaret senin için önemli.
Ama sadece sevişip zara dokundurmayınca hala bakire olmuş olmuyorsun bilgin olsun.

Seviş ya da sevişme. Yaptığının arkasında durabil ilerde yeter.
Sevgiler.

Yaşlı kurt ceylan yavrusunu ağına düşürmek üzerebirlikte olursun olmazsın bilemem ama bu adamla olma bence.uzulursun gibime geliyor.

bitter64 mesajlarina baktim da bence sen seviş o adamla yaa gercekten!! Baska türlü akillanmayacaksin kafaya da koymussun zaten,biri bana yazsin ozelden mas.nasil yapılır diye soru mu olur?bence sen nasil yapıldığını cok iyi biliyorsun,burda bizi yiyorsun gibi geliyor.neyse sen 40 lik sevgilinle birlikte ol gercekten.eninde sonunda olacaksin zaten belli

Evet canım azmışsın. Sakin biriyle ilişkiye filan girme. Kendine yazık etme. Adam tabi bulmuş senin gibi tazeyi kullanmak istiyor. Kanma sakın. Bak sakın. İnan bana sevişince o cinsel ilişkiye gider kesin. Çünkü azmışsın zaten. Kendini bu konulardan uzak tut yani bu tarz seyler düşünme. Çok düşündüğün için kendini azdırıyorsun ve engel olamıyorsun. İlk baş o adamı çıkar hayatından mesaj atma. He ben beceremiyorum mesaj atıyorum sürekli diyorsan da bütün gücünü topla adama say söv nefret ettir kendinden sonra sen mesaj atsam bile cevap vermesin. Gerçi verir kesin ama tut kendini. Gençliğine yazık etme

Azmak ne ya?

Mune gerçekten çok çirkinleşti üsluplar. İlgilenebilir misin?

Mune gerçekten bu konu hiç iyi yerlere varmıyor konu sahibi de bizimle dalga geçiyor kafa buluyor galiba bi el atsannn

Ilk ilişkini hayatımin aşkı dediğin gönül bağı kurduğun biriyle yasa. Ilerde pişman olursun. Cinsel çekim ilişki için yeterli değil bence. Gerçekten birlikteliğiniz olmalı. sadece cinsellik olursa f*ck buddy olursunuz.

Mastürbasyon da tarif edilecek bir şey değil. Sen kendi vücuna dokun o seni yönlendirecektir. Bu yasa kadar nasıl keşfetmedin diyenler için de burasi Türkiye zaten kadınların cinsel duyguları o kadar bastırılıyor ki . Çoğu evlenince bile orgazmın ne olduğunu bilmiyor. 25 yaşında bekar genç kadınların büyük kısmı mastürbasyon yapmıyordur zaten.

Canım sen kaç yaşındasın azmanın ne oldugunu mu soruyorsun. Gir Google amcaya cevaplar sana

O anlamda sormamış, bu kadar argo ve çirkin bir kelimeyi nasıl kullanabiliyorsun anlamında sormuş yav ciddi ciddi cevaplıyorsunuz bir de sjsjsj

Avam mı canım benim bildiğim cümle bu bende bunu kullandım sonuçta ikisi de aynı kelime ve anlamları da aynı bence niye bu kadar takılıyorsunuz ki (gülücüklü emojiyle koyucam ama açmıyordu ya sen anla :) )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…