Trol olarak sormuyorum lütfen dalga geçiyorum sanmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yapmayın, kesin pişman olacaksınız. Hani birbirinizi çok sevseniz ne yaparsanız yapın diyeceğim de. Ortada bir ilişki yok, adam çapkın belli. Belli bir süre sizle takılıp hayatına devam eder. Buna değer diyorsanız siz bilirsiniz. Ona bir şey olmaz maalesef.

Kendini kullandirtmacilar basacak burayi
Vhalla bence sacma 30 gelip hala bisey yasamayanlar kendini bastiranlar var ...18-19 degilsin ki...bireysin artik
Vhalla seve seve de kullandirtirim da kullanirim da

haha bu iyiydi

Eğer aranızda yakınlaşma olduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edemeyeceksen, beklentiye gireceksen bunu yapma derim. Çünkü büyük ihtimalle adam senin yüklediğin anlamları yüklemiyor profesyonel sevişici yani

Merhaba:

Bugüne kadar sakladığın gençliğini belki ileride hiç birşeyin olmayacak birisi için feda edeceksin. İlginç senin dürtülerinin artmasının sebebi karşı tarafın seni tahrik edici, davranması ve peşinden koşmayan aslında seni çok isteyen bir profil çizmesi sen şuan adamın sana çizdiği profili düşünüyorsun. Belki sonra çok pişman olacağın birşey için bu kişiden ve bu düşüncelerden kendini uzak tutarsan kontrolü sağlarsın.

Yazdan beri aynı şeyler
Bu adam olsun ya da başkası biriyle birlikte olmak istiyorsun ama baskı gördüğünden korkuyorsun.
Evleneceğin zaman kızlık zarı dikimi diye burda konu açmayacaksan git istediğinle birlikte ol

Çok normal hissettiklerin.Yalnız bunu yaşayacaksan böyle biriyle değil,karşılıklı aşk yaşadığın biriyle olman gerek.Sonra ömür boyu ah vah edersin kullandı bıraktı diye.Bir de adama bu hislerden bahsetmeseydin iyiydi.Hazırolda bekliyordur.

Benim fikrimi sorarsan hissettikleein sağlıklı bir genç kadın için çok normal.
Aksini hissetsen anormal olurdu.
Erkekler cinsel isteklerini bastırmak zorunda değil tabi doyasıya herseyi yaşıyor ama kadın en güzel yaşlarını bomboş geçiriyor işte illa bastırmak zorunda
Bana kalırsa içinden geleni yaşa.ama sonra pişman olma.insanları dinleme herkes konuşur hem evleniceğin ne malum 40 yaşında bakire kafayı yemiş biri olabilirsin ilerde.
Evlenirsende evleniceğin adam bakir mi olucak yani .
Bıraksınlar bu işleri .25 yaşında genç bir kadın neden arzularını bastırmak zorunda?

Hislerin arzun gayet normal

Ama sevgilin değil ki bu adam ilişkisini yaşayıp işine bakacak bi tip. Senin zaafını anladığı için iyice tava getirmiş seni

Bence uzak dur
25 yaşındasın ve pişman olursun.

ya adama bu konuyu nasıl açtınız da size vücudun diri dedi onu anlamadım.

ben istediğiyle sevişebileceğini düşünüyorum bir kadının ama yine de sadece sevişmiş olmak için de birisine gitmezdim.

sizin için aşk ikinci plandaysa yani adamla iletişimimiz kesilse bile pişman olmam diyorsanız önünüzde engel yok. 25 yaşındasınız. istediğinizle istediğinizi yaşayabilirsiniz siz kararını verdikten sonra millet azmış dese ne olur kudurmuş dese ne olur. siz pişman olmayacağınızdan emin olun yeter.

Sen duygusal olarak baglancan herif senle sadece yatacak :) sende ayni seyi istiyosan olur ama sonrasinda aglayip zirliycaksan bence yapma

sevişesin varsa seviş bacım. boşver kimin ne dediğini. hayat senin...

Günah olduğunu bildiğin halde buradan icazet mi almak istiyorsun?
Hemde büyük günahlardan zina.Nasıl ki adam öldürmek büyük günah ise bu da öyle.
Rabbini düşün ömür boyu bu günahın tövbesine mahkum olacağını düşün.Peygamberimiz oruç tutmayı nasihat ediyor. Bu haramdan korunmak için ve tabi helalinden evlenmek esas seçenek.
Burada seviş diyen çok olur.
Sende cesaret almak için mi buraya konu açtın.

Aynen öyle. Kadın neden bastırmak zorunda? 30 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim ama şimdi düşünüyorum: Neden bastırıyorum ki? Ne için, kim için?

Aynen öyle. Kadın neden bastırmak zorunda? 30 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim ama şimdi düşünüyorum: Neden bastırıyorum ki? Ne için, kim için?
Genç yaşta evlenip düzenli seks hayatı olanlar yorum yapmasın bence .
Kız 20 yaşında evleniyor sonra buraya geliyor yapma etme günah vs.tamam saygı duyuyorum ama empati yapsın herkes ya biraz.
Canım gelmişsin 30 yaşına kimseye hesap vermek zorunda değilsin ya.içinden geleni yap.

Sonra vay efendim beni kullanip atti oluyor.
Sen boyle çakal bir adama bahsedersen isteginden arzundan , adam isini gorup hadi eyvallah diyecek sana.Bu cok net.Sevismek istiyosan sevis muhabbeti degil bu.Sonra bu kizcagiz bir ton gozyasi dokecek.Senin duygularin da var bu adama.Uzulecek gibi gorunuyosun ya hayirlisi.Uzak dur o çakaldan.

Bana katılan olur katılmayan olur ama bence romantik ilişkilerde olması gereken şeylerden biri de cinselliktir. Hissettikleriniz doğal ama bu adamla ilk birlikteliğiniz sizi üzer, hayal kırıklığına uğratır. İlk birliktelikler unutulmuyor, kötü bir deneyim olursa sonraki ilişkilerinize de yansır kolay atamazsınız. Sadece sevişmiş olmak için sevişmeyin kimseyle. Sonra buradakilerin dediği gibi "Ben bir hata yaptım kızlık zarı nerede diktirebilirim ühühü" demeyin. Ha illa bu adamla olacak diyorsanız da pişman olmayacağınızdan iyice emin olun.

Sorun bu kadinin cinsel arzularini bastirmasi degil, sorun bu herifin ciddiye alincak bi tip olmamasi... ve bu kiz tamamen duygusal olarak baglanacak ama herif elinin kiri gibi muamele edecek
Elinin kiri ne ya?
Cinsellik karşılıklıdır
Adam nasıl görürse görür bu kendi sorunu
Bu işi zorlaştıran yine kadınlar zaten
kız bağlanır terk edilirsede unutur gider
İlk erkeği diye aşkından ölmez .bu ilk erkek mevzusu çok abartılıyor.herkes ilk erkeğine aşık mı kalıyor ömür boyu?başka birine daha çok aşık olabilirsin bunun garantisi yok hayatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…