Aynen öyle. Kadın neden bastırmak zorunda? 30 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim ama şimdi düşünüyorum: Neden bastırıyorum ki? Ne için, kim için?
Ilk erkek olayi degil bana gore.. herif kiza et parcasi gibi bakarken bu kiz goz yasi dokecek gibi.. zaten soyledim sonrasinda pisman olmiycaksan yap diye.. ama yazdiklarindan cok pisman olacak gibi.. ayrica her kadin farklidir. Biri duygulariylada sevisurken baskasi sadece bedeniyle zevk alirElinin kiri ne ya?
Cinsellik karşılıklıdır
Adam nasıl görürse görür bu kendi sorunu
Bu işi zorlaştıran yine kadınlar zaten
kız bağlanır terk edilirsede unutur gider
İlk erkeği diye aşkından ölmez .bu ilk erkek mevzusu çok abartılıyor.herkes ilk erkeğine aşık mı kalıyor ömür boyu?başka birine daha çok aşık olabilirsin bunun garantisi yok hayatta
Hepimizin duyguları var emin olabilirsinIlk erkek olayi degil bana gore.. herif kiza et parcasi gibi bakarken bu kiz goz yasi dokecek gibi.. zaten soyledim sonrasinda pisman olmiycaksan yap diye.. ama yazdiklarindan cok pisman olacak gibi.. ayrica her kadin farklidir. Biri duygulariylada sevisurken baskasi sadece bedeniyle zevk alir
Sana sacma geliyor dedigin gibi.. herkes farklidir saygi duymak lazim. Ben bu adamla beraber olursa pisman olacagini dusunuyorum cunku herif yalama olmus resmen :) olay duygusallik degil sadece sex onun icin. Bu kiz icin boyle birsey degil, bu yuzden zaten cok uzulecegini dusunuyorum. Herif gibi olsaydi uzulmez derdimHepimizin duyguları var emin olabilirsin
Ama bunu ölüm kalım meselesi haline getirmedik
Bu devirde bekaret bana saçma geliyor belli bir yaştan sonra diyeyeyim en azından
Kırılcam üzülcem diye kuruyup gitmekte var bu hayatta..
O zaman yapmasınSana sacma geliyor dedigin gibi.. herkes farklidir saygi duymak lazim. Ben bu adamla beraber olursa pisman olacagini dusunuyorum cunku herif yalama olmus resmen :) olay duygusallik degil sadece sex onun icin. Bu kiz icin boyle birsey degil, bu yuzden zaten cok uzulecegini dusunuyorum. Herif gibi olsaydi uzulmez derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?