- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
- Konu Sahibi Yogurtcu bayram
-
yani böyle şeyler burada normal diyorsunuz??Siz nerede yaşıyorsunuz
Sanki hiç kötü bir şey duymamış görmemiş okumamış gibisiniz
Bana samimiyetsiz geldi bu tavrınız
neden gerçek dışı konu açıyor?...birde hepiniz doktor pisikolog vs oldunuz diyor...bizim gibi saflarda derdine yorum yapıyoruzAlt tarafı sanal ortamda nick ile başka nicklere küfür etmiş ne mahkemesi ne davası, o kadar üstünüze alınmayın bence
Artık siber zorbalık için cok ciddi yaptırımlar var.. öyle işkembeden sallamalar bitti artıkAlt tarafı sanal ortamda nick ile başka nicklere küfür etmiş ne mahkemesi ne davası, o kadar üstünüze alınmayın bence
Kadinlar klubunde fake konu acmak siber zorbalik degil yanliz :) ne diye dava acacagiz , kandirildik hakim bey/hanimArtık siber zorbalık için cok ciddi yaptırımlar var.. öyle işkembeden sallamalar bitti artık
ne yaptımki ben..millet neler yazıyor bak https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ustu-nolur-yardim-edin.1071618/#post-55926976Böyle konular yaaasssaaakk.
Üyelik iptali yaptıracaksan muneye özelden yazabılırdın .
Yogurtcu bayram
yok ben trol değilim sadece çoook safım..Zatrn uyeliginiz iptal edilecek , siz bunun icin bile kurallara uymayip konu aciyorsunuz , siz de troll oldugunuzu belli etmissiniz bu konunuzla
Komiksiniz gercekten
Üyeler hakkında konu açmak yasak .ne yaptımki ben..millet neler yazıyor bak https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ustu-nolur-yardim-edin.1071618/#post-55926976
Vah vah vahyok ben trol değilim sadece çoook safım..
yöneticiler bu konumu silsin o zaman..Üyeler hakkında konu açmak yasak .
Lütfen kuralları oku .
Yapan cezasını almıştır. İçine sinmeyen durum varsa özelden yönetıcılerle konusursun.
Konu silmek yasak .yöneticiler bu konumu silsin o zaman..
Keske takip ettiginiz forumun kurallarini okusanizyöneticiler bu konumu silsin o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?