trol

Yogurtcu bayram

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
608
488
23
selamun aleykum Mune bacım,iyi misiniz inşallah?iyisinizdir inşallah..
dün minikkelebeeek adlı üyenin küfürleri neydi öyle?...bacım buralar hiç tekin değil..erkekmiydi o üye?..bir de değil birkaç üyeliği varmış...saftirik çoğunlukla dalga geçmiş açtığı konulara gelen yorumlara kahkahalarla gülmüştür bu...birde salak olduk birde bizden gıcık almış...bak hele...bildiklerimizin dışında kimbilir kaç tane böyle işletmeci var burada..işletme fakültesinden mi mezun bunlar nedir..
birşey sorucam böylelerine ne gibi bir ceza veriliyor resmen küfür etti...sadece banlandığıylamı kalıyor?yoksa hukuk yoluna gidiliyormu?
benim hesabımı sonsuza dek kapatın buralar bana çok itici gelmeye başladı artık.

yeni öğrendim...trolün anlamı efsanevi yaratık demekmişçoook korktuuum

Artık siber zorbalık için cok ciddi yaptırımlar var.. öyle işkembeden sallamalar bitti artık
Kadinlar klubunde fake konu acmak siber zorbalik degil yanliz :) ne diye dava acacagiz , kandirildik hakim bey/hanim
Kufurler icin soylemiyorum ama sahsi hedef almayan ortaya sallanan kufurlerden de bir sonuc alinacagini sanmiyorum

Başka üyeler hakkında konu açmak yasaktır. Neden dava açılsın ki internette her yerde trol dolu zaten dalga geçmiş aklınca banlandı gitti yanii bunun için konu açıp kimdi neydi diye sormaya ne gerek var derdin varsa yazarsın sizde bir alemsiniz yani. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…