- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Yogurtcu bayram
-
Kızın konusu sahteymiş, anneninkini bilmiyorum.Anne-kız mevzusu trol muydu?
Fasa fiso mu çıktı?
Artık siber zorbalık için cok ciddi yaptırımlar var.. öyle işkembeden sallamalar bitti artık
Verilen linke tıklayınca mune yazmış bu hesabından özür dileyim diye baktım konu anne kız bekaret konusu.Anne-kız mevzusu trol muydu?
Fasa fiso mu çıktı?
Yok girmiyorumBence polemiğe girme
Teşekkürler cevap için...Verilen linke tıklayınca mune yazmış bu hesabından özür dileyim diye baktım konu anne kız bekaret konusu.
Hatta prensesin annesi ilk açtığı konuda sürekli kk bu konularda yapılan yorumları söylüyordu orda bir iki yazıyım dedim sonra amannnnn bana ne dedimçünkü hemen başlıyorlar laf atmaya.hatta bir konu daha var ona da pek inanmadım görünce gelin
Teşekkürler cevap için:))Kızın konusu sahteymiş, anneninkini bilmiyorum.
Normal diyemem tabi aman aman şaşıracak bir durumda değilyani böyle şeyler burada normal diyorsunuz??
Herkes gibi kazen de yanılabilirYalniz ilk uye oldugunda cok sikayet gelip kazen konu sahibiyle bizzat konusmus.Sanirim konu sahibi cidden bu islerden biraz uzak ve meraktan konu aciyor.
nick im o zaman popüler olan yoğurtçu bayram olması ve bacım lı falan konuşmamdan,üyeler erkek olabileceğimden şüphe duymuş o yüzden şikayet gitmiş...ben 50 yaşında kadınım ...bu yaşta bazı konulara ciddi yorum yapınca konu sahibininde dalgacı olup küfür ve alay edince bu yaşta gücüme gitti..Herkes gibi kazen de yapılabilir
Ki böyle bir konuda değil nick konusunda açıklamada bulunmuş kazen
Minimum ölçüde internet kullanan az çok haber takip eden biri için çokta şaşılacak birşey değil
Ya konu sahibi ultra güvenli korumalı bir şekilde yaşıyor
Yada tepkileri abartılı
Abla sen böyle çok üzülürsün bak girme bir daha internetesize iyi eğlenceler hanımlar...bana göre yer değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?