- Konu Sahibi Yogurtcu bayram
-
Birçok konuda kandırılıp duygularımız inançlarımız sönürülüyor dalga geçiliyornick im o zaman popüler olan yoğurtçu bayram olması ve bacım lı falan konuşmamdan,üyeler erkek olabileceğimden şüphe duymuş o yüzden şikayet gitmiş...ben 50 yaşında kadınım ...bu yaşta bazı konulara ciddi yorum yapınca konu sahibininde dalgacı olup küfür ve alay edince bu yaşta gücüme gitti..
Agzına sağlık.okurken düşündüğümü yazmışsın.hatta erkek bile olabilir bu şahısZatrn uyeliginiz iptal edilecek , siz bunun icin bile kurallara uymayip konu aciyorsunuz , siz de troll oldugunuzu belli etmissiniz bu konunuzla
Komiksiniz gercekten
Sende trolcü bi erkeksin zaar!selamun aleykum Mune bacım,iyi misiniz inşallah?iyisinizdir inşallah..
dün minikkelebeeek adlı üyenin küfürleri neydi öyle?...bacım buralar hiç tekin değil..erkekmiydi o üye?..bir de değil birkaç üyeliği varmış...saftirik çoğunlukla dalga geçmiş açtığı konulara gelen yorumlara kahkahalarla gülmüştür bu...birde salak olduk birde bizden gıcık almış...bak hele...bildiklerimizin dışında kimbilir kaç tane böyle işletmeci var burada..işletme fakültesinden mi mezun bunlar nedir..
birşey sorucam böylelerine ne gibi bir ceza veriliyor resmen küfür etti...sadece banlandığıylamı kalıyor?yoksa hukuk yoluna gidiliyormu?
benim hesabımı sonsuza dek kapatın buralar bana çok itici gelmeye başladı artık.
yeni öğrendim...trolün anlamı efsanevi yaratık demekmişçoook korktuuum
Size katilmiyorum. Siber zorbaligin bi yaptırımı olmalı.Siz nerede yaşıyorsunuz
Sanki hiç kötü bir şey duymamış görmemiş okumamış gibisiniz
Bana samimiyetsiz geldi bu tavrınız
Ay anam o neydi gııA.. olanın imanı olmaz yazan tip, küfürden rahatsız olmuş. Bi git işine ya, senin de belli ne olduğun.
Evet konu sahibi geçenlerde bir konuda yazmıştı. Ben de tepki göstermiştim. Şimdi de böyle sanki küfürden rahatsız olmuş gibi davranıyor. Erkek belli ki. Bu kadın neden öyle bir laf eder yoksaAy anam o neydi gıı[/QUOT
Bunu kim yazmış?
Konu sahibi mi?
sende ayrı trolsün sanırımselamun aleykum Mune bacım,iyi misiniz inşallah?iyisinizdir inşallah..
dün minikkelebeeek adlı üyenin küfürleri neydi öyle?...bacım buralar hiç tekin değil..erkekmiydi o üye?..bir de değil birkaç üyeliği varmış...saftirik çoğunlukla dalga geçmiş açtığı konulara gelen yorumlara kahkahalarla gülmüştür bu...birde salak olduk birde bizden gıcık almış...bak hele...bildiklerimizin dışında kimbilir kaç tane böyle işletmeci var burada..işletme fakültesinden mi mezun bunlar nedir..
birşey sorucam böylelerine ne gibi bir ceza veriliyor resmen küfür etti...sadece banlandığıylamı kalıyor?yoksa hukuk yoluna gidiliyormu?
benim hesabımı sonsuza dek kapatın buralar bana çok itici gelmeye başladı artık.
selamun aleykum Mune bacım,iyi misiniz inşallah?iyisinizdir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?