trol

Birçok konuda kandırılıp duygularımız inançlarımız sönürülüyor dalga geçiliyor
Banun en basit örneği
Dini hassasiyeti olan bir ülkeyiz ve bu hassasiyetleri kullanarak başa gelen insanlardan biri olan adı lazım değil atın oraya bir bakara makara demedimi
Bundan daha büyük bir kandırma haysiyetsizlik var mı
Hani dine inancın yoktur bir nebze saygı duymam ama anlarım yahu sen bu argumanlarla ordasın be adam
Yani uzak değil yakın zamanda bunlar yaşandı
Bu hassasiyeti kulanan ülkenin koskoca bakanını görüpte zekası ortalamanın altında olan birini yadırgamanız inanın garibime gitti
Tabi genede kırdımsa af ola

Sende trolcü bi erkeksin zaar!

Yav beş dakikam boşa gitti bu konuyu okucam diye :) acaba sonradan bi atraksiyon çıkar da kaçırırım diye her sayfayı tek tek okudum

Üyeler hakkında konu açmak yasak keşke konu açmadan evvel forum kurallarını okusaydınız .
Ayrıca veda etmek istiyorsanız mune Hanım'a da özelden yazmanız yeterliydi .

: 465816"]A.. olanın imanı olmaz yazan tip, küfürden rahatsız olmuş. Bi git işine ya, senin de belli ne olduğun.[/QUOTE]

Bunu kim yazmış?
Konu sahibi mi?

Ozel mesaj olarak atacaktiniz da son anda "dur ula onca yazdim bari konu acayim da herkes gorsun"mu dediniz?

Ay anam o neydi gıı [/QUOT

Bunu kim yazmış?
Konu sahibi mi?
Evet konu sahibi geçenlerde bir konuda yazmıştı. Ben de tepki göstermiştim. Şimdi de böyle sanki küfürden rahatsız olmuş gibi davranıyor. Erkek belli ki. Bu kadın neden öyle bir laf eder yoksa

sende ayrı trolsün sanırım

Merhaba Yogurtcu bayram,
sizin nezdinizde yazayım, trolllere ne oluyor, ne yapılıyor merak edenler vardır mutlaka, herkesin kafasındaki soru işaretleri gider.
troll üyelikleri dün gece de şahit olunduğu üzere ifşa ediyoruz, üyeliklerini iptal ediyor, farklı üyeliklerle siteye girerlerse yine atıyoruz, sizlere gerçek dışı şeyler yazıp küfür etmesinler diye bazı sorunlu üyelikleri bizzat takibe aldığımız oluyor, bu sebeple daha hiç yorum yazmasına müsade etmeden sizler farkına bile varmadan attığımız çok üyelik mevcut.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yer alan ve suç kapsamına giren herşey İnternet ortamında işlenen suçlar kapsamında da yer almaktadır, yani sosyal medya hesaplarından buna Forum üyelikleri de dahildir, suç kapsamında olup suç duyurusu yapılması halinde devletin ilgili mercilerince gereken yapılmaktadır.

Site yönetimi aile içi şiddet, cinsel istismar, uyuşturucu bulundurma, temin ve satışı gibi 3. şahısların suç duyurusunda bulunabileceği durumlarda şikayetçi olabilir ama direkt birinize veya birkaçınıza hakaret, küfür, onur ve şerefinize, kişilik haklarınıza saldırı, itibarınızı zedeleyici iftiralarda bizzat sizlerin suç duyurusu yapmanız gerekiyor.

Yani TC kanunlarındaki prosedür internet ortamında işlenen suçlarda da geçerlidir.

Talebiniz üzerine üyeliğinizi iptal edeceğim ama trolller için değecek mi bilmiyorum :))
Şunu da belirteyim dün gece ki troll kesin kadındı, ergen olma ihtimali de çok yüksek, bulunamayız sanıp yapıyorlar ama tespit edilmeleri çok kolay aslında, şanslarını zorlamaya bakar herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…