Teşekkürler.İnşallah dediğin gibi olur.Canım endişelenme ilaçla hallediyorlar
ne güzelki erkenden yaptırmıssın testleri hemen önlemi alınır onun
Sen canını sıkma bunun için,hamileliğinin tadını çıkar:1hug:
canım korkma benim 8 e yakındı ilaçla normal seviyelerde şuan samiranında dedği gibi iyiki hemen farkedilmiş ilaçla hemen normalleşiyo merak etme belki sana ilaç bile vermez çok yüksek değil
bi sorun çıkmaz için rahat olsun
Tek tavsiyem Dahiliye uzmanına değil iyi bir Endokrinoloji ve Metabolizma uzmanına başvurman. Sana gerçek anlamda yardımcı olabilecek kişi budur. Güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
Arkadaşlar,
Ben 4-5 haftalık gebeyim. Dün kan tahlillerim yapıldı.
TSH hormonu 4,91 FREE T4 'de 13,20 çıktı.
TSH'nin gebelikte 2,50 nin altında olması gerekiyormuş.
Haftaya dahiliye uzmanıyla randevum var. Sonuçlarımı göstericem.
Bu durumu yaşayanlar varsa aranızda bana bilgi verir misiniz?
Değerleriniz kaç çıktı?İlaç kullandınız mı?
Çok endişeleniyorum.:çok üzgünüm:
Teşekkürler.İnşallah dediğin gibi olur.
Senin gebeliğinde mi çıkmıştı yoksa gebelik öncesi mi? Ne kullandın ve ne kadar zamanda kaça düştü? Yazar mısın?:uhm:
Kadın doğum doktorum beni dahiliyeye yönlendirdiğine göre ilaç verirler. Çünkü söylediği gebelikte 2,50 nin altında olması gerekiyormuş.benneyaptımki
Çok teşekkür ederim fakat bu dediğin uzmanlar o kadar az ki.:uhm:
Bütün hastanelerde yok. Yakında gidebileceğim biri olsa ben de düşündüm.
Olmayınca dahiliye uzmanına gitmek zorundayım.
Yeriniz nerde? Ben size önerebilirim. Ama özel mua. veyahut Haydarpaşa Gata doktoru oraya da gidebilirsin İstanbul'da isen.
Ben evliliğimden itibaren doktorlarla bir haşır neşirim. Temmuz'da 2 senelik evli olacağım. Haşhimato tiroit hastasıyım. Başlarda Levotiron kullandım. Ama bir faydası olmadı. Şuan euthyrox 50 mg günde 1,5 olarak kullanıyorum. Gebeliğimin 10'nun haftasındayım. Gebelik testi yaptırırken TSH'ıma da baktırdım. 1,9 çıktı. Doktorum normal olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay tekrar yaptıracağım. Sakın ihmal etme. Senin tiroidin demek bebeğin tiroiti gelişene kadar beyin gelişimi zeka düzeyi demek..
arkadaşlar ben 2 tane düşük yaşadım tsh değerlerime bakıldı dr guatr yok dedi ben bundan 6 yıl önce hariciye dr gitmiştim elle yaptığı muayenede sende nodüler guatr var demişti eğer bende nodüler guatr varsa tahlillerde çıkmazmı kafam iyice karıştı bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?