selam arkadaşlar tsh hormonum 8.52 çıktı ve ben bunu hamileliğimin 6 haftasında öğrendim dün medicana hastanesine gittim doktorum prof fulya tanyeri tezok hanımefendiydi bana euthyrox 50 mg verdi ama içimde hala çok sıkıntı var lütfen bana yardımcı olun bu durumda olupta bebişi dünyaya gelen var mı ?
selam arkadaşlar tsh hormonum 8.52 çıktı ve ben bunu hamileliğimin 6 haftasında öğrendim dün medicana hastanesine gittim doktorum prof fulya tanyeri tezok hanımefendiydi bana euthyrox 50 mg verdi ama içimde hala çok sıkıntı var lütfen bana yardımcı olun bu durumda olupta bebişi dünyaya gelen var mı ?
. Canım aynı durumdayız hemn bende bi yorum beklicem cok korkuyorumHamileliğimin 15 haftasında tsh hormonumun 4,47 oldugu ortaya çıktı ben şunu merak ediyorum hamilelikte 2,5 altında tutulması gerekn tsh hormonum 3,5 ay boyunca farkedilmedi ve bu bebegime bi zarar vermişmidir. Tsh hormonu yuksek olup ta doğum yapmış biri varmı ve doğumdan sonra çocugunda herhangi bi problem çıktımı korkuyorum ve çok endişeliyim
Hamilelikte tsh yüksekliği için levotiron kullanan var mı arkadaşlar?günde 50 mg? Herhangi bir zararı oluyor mu bilen kullananların yardımlarını bekliyorum...?
Arkadaşlar benimde 3. Hafta hamileyim TSH 3.92 çıktı. Ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.daha ilk gebeliğimde tsh a baktırmamıştım. Bu değer çok mu yüksek acaba ilk gebeliğimde düşük bu Yüzden olmuş olabilirmi.doktor ilaç verdi euthrox 25 mcg .kullanmasam bişey olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?