TSH hormon seviyesi yüksek olanlar yardım edebilir mi?

canım ultrasyonla guatr bakılmadı dr gerek olmadığını guatrda problem olunca kan tahlillerinde mutlaka çıkar diyor bende şaşırdım artık dr.güvenmekten başka çarem yok::sm_confused:
Doktor benden hem ultrason hemde kan tahlili istedi.
Yoktur bir problem o halde, sıkma canını.yerimseniben

Çook geçmiş olsun.
Bu tiroid için vücudun orkestra şefidir diyor Dehan Yazıcı.
Ben de bugün ilk defa içtim çeyrek, ilacımdan. Bakalım bir ay sonunda ne kadar inecek.

Benim gittiğim doktor Prof. Dr. Metin Özata, mua. Kalamış'ta. Gidebilirsen tavsiye edebileceğim bir doktor.

canım ultrasyonla guatr bakılmadı dr gerek olmadığını guatrda problem olunca kan tahlillerinde mutlaka çıkar diyor bende şaşırdım artık dr.güvenmekten başka çarem yok::sm_confused:

Benim kanda TSH'ım normaldi ilk gittiğimde ama Anti TPA ve TPO larım yüksekti. Yaniz haşhimato tiroittim.

Ablamda ise 3 tane nodül tespit edildi ama kan değerleri normal bir insanın ki gibi. Ultrason'da teşhisi yapıldı.

Benim gittiğim doktor Prof. Dr. Metin Özata, mua. Kalamış'ta. Gidebilirsen tavsiye edebileceğim bir doktor.

Hımm
İnternet sayfasındaki tüm makaleleri okudum Metin Özatanın.
Görümemde bana Dehan Yazıcıyı önerdi.
Ama ben tedavime başladım.
İlk bir hafta çeyrek, sonraki üç hafta yarım Levotiron içicem.

Merak etme 1 ayda inanılmaz iniyor değer ama ilaçlarını aksatma sakın.16,5 den 3,5 düştü 1 ayda benimki canım..hedef 2,5:) 1 ay sonra gene gidicem bakalım..

Sabah uyanır uyanmaz yedi yada yedi buçuk gibi ilacımı içiyorum. İki saat sonra kahvaltımı yapıyorum. İlaç içerken çok dikkat ederim böyle şeylere.:1rolleyes:

Kizlarr Benimdee O Kadar Yüksek çikmadi Sonuçlarima Ama Pazartesi Yinde Ultrason çektirecemm Bakalim Hayirlisi.. Tsh Normal çikmiştiii.. Sadece T3 Azcikk Fazla çiktiii 2,80 Mi Neydiii Hatirlamiyomm

Kizlarr Benimdee O Kadar Yüksek çikmadi Sonuçlarima Ama Pazartesi Yinde Ultrason çektirecemm Bakalim Hayirlisi.. Tsh Normal çikmiştiii.. Sadece T3 Azcikk Fazla çiktiii 2,80 Mi Neydiii Hatirlamiyomm
canım maşlh sonuçların güzel çıkmış hamişlikte zaten biraz farklı çıkabiliyo zaten drunda der hiç kafaya takma

r2d2 canım merak etme hemencik düzene girer düzenli iç ilacını khavalıdan en az yarım saat önce iç cnm

Daha çok başlardasın çeyrek ile başlıyorsan. Bende başlarda Levotiron içiyordum. Levotiron eksik geldi bana doktorum ilacımı değiştirdi. euthrox 50 mg'dan 1,5 içiyorum. Şuan herşey yolunda. Umarım seninde kan değerlerin düzene girer.

Benim çok yüksek olmadığı için sanırım.
Eczaneden alırken de sordum da, günde 6 tane içen var dedi korkma.. :1shok:

euthrox 50 mg dan bende 2,5 tane içiyorum canım...kahvaltıdan 45dk önce..3,5 oldu TSH değerim.

İlac ac karna alinacak. Kalsium ile birlikte alinmayacak. Sut vs. icecekseniz araya 2 saat koyun. Etkisini azaltiyomus kizlar. 1995 den beri guatr tedavisi goruyorum. 18 kusurlerden indik. simdi de normalin altinda. Dahiliyeye gitmeyin. Endokrinolojiye gidin. Cerrahpasa nukleer tip 1 numara bence. Ben orda tedavi gordum.SSK okmeydaninda da Ercan Bey var bildigim..

Teşekkürler bilgilerin için...
Zaten sabah kalkar kalkmaz alıyorum iacımı 2 saat sonra kahvaltımı yapıyorum. Doktor başucu ilacın olacak dediği için dikkatliyim. Benim çok fazla vaktim olmadığı için dahiliye doktoruna gittim. Gittiğim hastanede bunun uzmanı yoktu çünkü.

3,5 de yüksek canım maalesef..gebelerde 2,5 olmalıymış..ben ilaçlara devam ediyorum.kahvaltıdan 45dk önce alıyorum 125mg canım

Bende geçen pazar ölçtürdüm tekrar 1,9 iken 0,62'ye düşmüş TSH'ım. Doktoruma sordum birşey olmaz dedi ama ben gene de endişeliyim.... :1no2:

Bende geçen pazar ölçtürdüm tekrar 1,9 iken 0,62'ye düşmüş TSH'ım. Doktoruma sordum birşey olmaz dedi ama ben gene de endişeliyim.... :1no2:

Çok mu düşmüş yani şimdide?
Bunu sabit tutmanın bir yolu yok mu?
Bu şekilde kendimize daha çok vericez diye doğrusu.:1no2:

Çok mu düşmüş yani şimdide?
Bunu sabit tutmanın bir yolu yok mu?
Bu şekilde kendimize daha çok vericez diye doğrusu.:1no2:

Evet bence çok düşmüş. Bebek aldı sanırım hepsini :) Her ne kadar kadın doğumcum birşey olmaz dese de zamanında Prof. Dr. Metin Özata TSH'ını 1,5 larda tutmamız gerekiyor demişti. Metin Beyi ziyaret edicem sanırım çünkü endişe öldürecek beni :sm_confused:
Maalesef sabit tutulamıyor hele hamilelikte hiçten tutulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…