- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Merhaba
Benimde tiroitim 3.17
Levotiron kullaniyorum.
Gebelige etkisi varmis. Duzene sokup planliyoruz ileride Allah in izniyle...
Ben sunu sormak istiyorum
Devlet hastanesinden direk endokrine randevu alamiyor muyuz?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Hyr cnm. Olmuyo eger internetten almaya calusirsan gorursun. Ben dahiliyeden aldim 21 ine. Ondan sevk etmesini istiycem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bekarkende yüksekmiydi TSHınız yoksa gebelikten mi kaynaklanan bi durum mu?
Merhabalar bende yeni hamileyim 8. Haftam bitti..kadın doğum bölümünde kan ve idrar testi yaptırdım .doktor tsh 7 çıktı hemen hastaneye gelin diye beni çok korkuttu.sabahı zor ettim gittim..iç hastalıklarına yönlendirdi ordada tesler yapıldı ve doktor herşey normal dedi..neden yüksek olduğunu sorduğumda düzgün cevap bile veremedi ki çok iyi bi hastaneye gidiyorum göyaa ..açıkçası hala korkuyorum bende..ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benmde yüksekti ki o bebeğin yaptığı bi durum senden kaynaklanmıor . Brnm doktor sürekli bakıor ona göre ilaç dozu vrrio okadar meraklancak bişi yok benmde 5idi 2.60 a indi 50mg ile 20 günde
İnş bnmde ıner ya cok dusunuyorum kafama takıyorumbenmde yüksekti ki o bebeğin yaptığı bi durum senden kaynaklanmıor . Brnm doktor sürekli bakıor ona göre ilaç dozu vrrio okadar meraklancak bişi yok benmde 5idi 2.60 a indi 50mg ile 20 günde
kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum..ilk gebeliğim 5 haftalık daha yapılan testlerde t3 t4 normal ama tsh 10,2 çıktıbende cok üzüldüm ama ertesi gün hemen ilaç başladı doktor ve erken farkedildiği için sıkıntı olmayacağını ilacın değeri kısa zamanda geri çekeceğini söyledi..yoksa cok sıkıntılı sonuçlar doğurabilirdi dedi..ama yinede cok üzülüyorum bi sorun olursa diye....
benim yaşadığım yerde de endokrin uzmanı yok ben genel cerraha gidiyorum dördüncü ayıma girdim ben zaten troid hastası olduğumu biliyordum hep ilaç kullanıyordum ilaç kullan bebekte sende eksik hormonu ilaçla alıyorsun zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mrb bayanlar tsh niz çok da fazla yüksek değil endişelenmeyin. Benim tsh 19.98 ve ilaç kullanıyorum. Bebek istiyoruz hamile arkadaşlarım lütfen benim içinde dua eder misiniz Allah rızası için.
kadın doğum yoğunluktan doğru dürüst açıklama yapmadı çok üzüldüm. bende daha önceden yoktu hamilelikte ortaya çıktı. peki ilaçla düzene girdi mi hormonların canım. hangi ilacı kullanıyosun
ben euthrox kullanıyorum ben 2 yıldır ilaç kulandığım için değerlerim 2 küsürlerde seyrediyordu hamile kalınca 2 haftada ilaç kullanmama rağmen 5 lere çıktı sonra doktorum ilacın dozunu arttırdı ayda bir tahlil yaptırıp ona göre ilacın dozunu ayarlıyor doktor tabi bunu yapan genel cerrah ya da dahiliye olur buarada kadın doğumcu bununla ilgilenmez zaten benimkide öyleydi hem t3 t4 normal olduğu için tsh içinde ilaç kullandığım için bebeğin gelişimi açısından bir sıkıntı olmaz evelallah dedi
buarada sen erken farketmişsin geç olsaydı aşırı kilolar alabilirdin keza kuzenimden biliyorum zaten troid gebeliktede çıkabiliyor hem senin değerin kaç bukadar sıkıntı yapma
canım ilgilendiğin için çok teşekkürler. benim değer 4.35 çıktı 3 gün önce bugün yeniden tahlil yaptırıcaz ilacın dozunu ayarlicaz. kadın doğum bu sonuca düşük tehlikesi var bebek zeka problemi yaşayabilir deyince neye uğradığımı şaşırdım. risk almak istemiyolar haklı olarak. Allahın takdiri hayırlısı olsun deyip dua ediyoruz. Çok şükür. sen içimi rahatlattin canım Allah razı olsun. Senin de düzene inşaallah en kısa zamanda
kızlar merhaba ben dogustan guatır hastasıyım hamileliğim ilk öğrendiğimde 1.21 di 6. haftalarda 7 ye yükselmiş hemen endokrın dr ilacın dozunu yukseltti sonra 2.5 e düstü sevindik 2 haftada bi dr gidiyodum kontrole gittigimde kanım tekrar 6 ya yükselmiş fakat ben o haftalarda cok kusuyodum demekki ilac etkisini göstermemiş dr sabah erken kalk iç yat sonra kalk demişti bende sabah 7 de ilacımı içip tekrar yatıyodum saat 8:30 da kalkıp hemen kusuyodum ben 1.5 saatte etki eder diye düşünüyodum fakat malesef etki etmemiş 2 hafta sonra gittigimizde tsh 13 olmustu dr endişelenme tsh tek basına degerlendiremeyiz t3 ve t4 degerlerim normal oldugundan korkma dedi hep simdi gece 3 de icmeye basladım ilacımı sabah 8:30 a kadar ins etkiini gösteriyodur bakalım 2 hafta sonra ins degerim düsmüs olur benim gibi olan varsa duygularını paylassın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?