Tsh hormonu yüksek cıkanlar lütfen yazıın

Arkadasım bnce bu degere gore 50 mg vermesı gerekırdı ama yınede bır dahılıyeye gıt endokrın yoksa bıle hıcde uzulmeyın ınş hayırlısı olur bnde panıklemştım onumuzdekı ay endokrıne bı daha gıdıcm ınş korkulucak bı durum cıkmaz ALLAHIM tum cocuk ısteyenlerın kucagını bebışle doldursun inşşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haşimato hastasıyım gebeliğim boyunca düzenli ilaç kullandım eğer ilaç kullanmazsan bebeğine zararı olur düzenli iç ilaçlarını sakın aksatma

selam canım endokrine gittim bugün 50 mcg ile devam edicez insaallah ayda bir takip. değerler çok yüksek değil çok şükür ama hamilelikte 2.50 altına düşmesi gerekiyor. düzelir inşaallah selametle yavrularımızı kucağımıza alırız

A cok sevındım dedıgım gıbı olmuş ve hamıleyız dıye endokrıne dırek gırebılıyoruz ne mutlu hersey dahılıyeden sevk alana kadarmış amin inş arkadasım cok gecmiş olsun bnde ayın 15 ı randevu dusmuştur ınş yüzümü bıle yıkamadan ılaca koşuyorum 7 de

Hayirli ugurlu olsun.
Hamile olunca mi direk gidilebiliyor endokrine?
Bir de gebelik dusunmek 0.51 normal oluyor mu?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

çok şükür canım inşaallah senin değerlerin düzene girmiştir hayırlısıyla. sabah açlık mide bulantısı yapıyor. süt yumurta bişeyler atıştırıyorum. okulda dokuz gibi içiyorum ben de. ama bugün doktor sabah aç karnına içilirse daha etkili olduğunu söyledi sen iyi yapıyosun ben de aç karnına alayım bundan sonra

Hayirli ugurlu olsun.
Hamile olunca mi direk gidilebiliyor endokrine?
Bir de gebelik dusunmek 0.51 normal oluyor mu?

sağolasın canım hepimizinki hayırlar getirsin inşaallah. biz bugün direkt girdik dahiliyeden sevketmediler. ama öyle bi öncelik var mı bilmiyorum. tahlil sonuçlarıma göre referans değer 0.4 - 4 imiş. ama gebelikte 2 - 2.50 civarında olması istenilen değermiş canım. ilk 3 ay bebek tiroiti anneden kullanıyor azlığında çokluğunda da sıkıntı olabiliyor.

Anladim
Tesekkurler:)

İnş cnm evet ac karınla daha etkılı sabah 6 da iç bı saat uyu bn bazen oyle yapıyorum evet dahılecı senın tshını yuksek gorunce 182 ye senı dırek acıyo endokrınden randevu alıyorsun hatta hastaneye dırek gıt endokrınde bı masa var ordan hamileyım de yaslılarla öncelik gebenın ama dahılıyecıden muhakkak rıca edın endokrın için

İkili test yaptırmam lazım ist anadolu yakasında neredı uygun yapar acaba bılen varmı

Arkadaslar bende sizdenim.5 haftalik hamileyken tsh 3.59 cikti dr euthyrx 25 verdi.gecende gittim bu seferde 0.48 e düşmüş aciklamada yapmadi.ilaca devam dedi.noluyo anlamiyorum ozel hastane sözde. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Bana bir arkadas demisti ki;
Size verilen dozun sonunda dusen degeriniz zaten sizin vucudunuzun kaldirabilecegi olmasi gereken degermis. Doktorunuz herhangi bir degisiklige de gitmediyse endise etmeyin bence. Icinizi ferah tutun.
Tabi bu durum gebeliktede aynen gecerli mi olur onu bilemiyorum.

Merhaba, 5+1 gebeyim. Bebişimin kesesini gördük. Fakat tsh testim 8.30 çıktı. Sonucu görünce çok canım sıkıldı daha sonradan yalnız olmadığımı gördüm. Şuan ilaç kullanıyorum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

İnş arkadasım moralini yüksek tut allahın dedıgı olur kendımı ıyı hissedıyorum ılacımı aldıkca

Acaba diyorum tsh yüksekliği uyku yapıyor mu? İlaç almaya başladığımdan beri uyuklamam geçti :)

Bnmde oyle yapıyordu tabııkı

Tsh 19.98 dı 1 ay once sımdı hamıleyım yarın dr a gıdıcem ınsallah sorun teskıl etmes

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

slm kızlar bende tiroid hastasıyım 1 ay önce öğrendim ve thsım 32,4 dü levotron kullandım 1ay ve kontrole gittiğimde ths 0,06 ya düşmüş yani ilaç fazla gelmiş şuan hapı bıraktım 15 gün oldu yarın tekrar ölçtürcem ona göre dozunu ayarlycaz. ayrıca bebek istiorum geçen ekimde 10 günlük bebeğimi kaybettim maalesef ALLAHIM sdizlere yaşatmasın tam çalışmalar başladığım ay tiroidim çıktı ve bu ay adetim 5 gün geçti idrar testin yok bişey yarın hem tiroide hem gebeliğe baktırcam :) dua edin nolurrrr

Inşallah sorunsuz bebişlerimiz olur. Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…