Inşallah sorunsuz bebişlerimiz olur. Allah yardım etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bılıyorum cok üsteledım ama korkudan bu pzt gelmez bı türlü ya kotuyse t3t4 tsh yaptrmştım dr bı daha ıstedı ve de t3t4normal tsh yuksek bebegıme bışey olmaz ınş sende hamilesın sanırım kac haftalık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben şuan 17 haftalık hamileyim .1,5 ayda bir endokronoloji gidiyorum.ilaç doz ayarı yapılıyor
Yanlış yazdım iyot
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hyr cnm gerçek iyota ihtiyaç var ama marketten aldigin tuzlarin kokusunu fuydun mu hic iğrenç kokuyor kesinlikle kullanmayan bildiğin lagimin içinden tuz cikartiyor ne KDE islense de pislik mutlaka kaliyor. Ya deniz ya kaya yada himalaya tuzu.
Mrb kozlar TSH 5.98 cikti hamileyim 15 günlük ilacim var 1 ay 15 günde 19.96 dan buna düştü çok şükür. 15 gün sonra tekrar test yapicaz. İnşallah tam düşer de bende kurtulurum artik.
cnm bnm inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliğini tshde düzene girerben cuma gittim tsh 15.9 çıktı yine. 15 gündüz hapı içmiodum 0.06 ya düşmüştü fazla gelmişti şimdi geri fırlamış doktor bu hapı ömür boyu içeceksin tiroidin çalışmıyo hiç dedi ve hapı başladım hemen adetim başladı DENGEYİ YAKALAYIP DENGEDE TUTMAK ÇOK ZOR ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNN
saol cnm evet ben daha dusuremedim valla. Inşallah dozunda inebiliriz. Canim sende de kulak cinlamasi oluyor mu
oluyor ewet sen deyince farkettim oda mı tiroidden yaa
öyleymiş cnm bende beynim uyusuyo mu ne garip oluyor diye dr aradim o dedi tsh yüksekti birden düşünce ilaçla ani cinlama uğultu yapar dedi. Ne biçim bu troit yaaa
offf yaaa melunn şeyyy
Öyle valla cnm buna da şükürler olsun. Dermansiz dert vermesin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?