Tsh hormonu yüksek cıkanlar lütfen yazıın

Inşallah sorunsuz bebişlerimiz olur. Allah yardım etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah cnm seninki hayırlı olsun ALLAHIM sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn

Mrb kozlar TSH 5.98 cikti hamileyim 15 günlük ilacim var 1 ay 15 günde 19.96 dan buna düştü çok şükür. 15 gün sonra tekrar test yapicaz. İnşallah tam düşer de bende kurtulurum artik.

Benim 5 haftalık hamileliğimde 10 civarlarında çıkan tsh ım 50 mg lık eouthrox ile 4 hafta sonra 2,8 lere düştü çok şükür.. doktorum değerin güzel olduğunu ama idealinin 2,5 olduğunu söyleyerek haftada 6 gün 50 lik bir gün 75 lik iç dedi..3 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak.. bu işten en iyi endokrinoloji bölümü anlıyor gerçekten..

Bugün yeni bir doğum doktoruna gittim. 8.30 luk değer için dahiliyecinin verdiği 12,5 mglık dozu çok az buldu. T3 T4 yapmamışlardı daha önceki hastanede bu doktorum onu da istedi. Hayırlısıyla istediği tüm testler iyi çıkar inşallah.

5. Haftaya gırdık 5.98 cıktı 50mg ılaca devamm

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Kızlar ıyotsuz denız tuzu kullanın bakın benım degerım 19.98 dı 1 ay 15 gun once ben 50 lık ılac kullandım ve ıyotsuz tuz kullandım tsh varsa ıyotsuz olmalı evdekı herkes de o tuzdan kullanıyor. Bılgınız olsun bı de arada dereotu cıgneyın tsh dengeler

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Ben şuan 17 haftalık hamileyim .1,5 ayda bir endokronoloji gidiyorum.ilaç doz ayarı yapılıyor

Ama ıyıt bebek için gereklı dıye bılıyorum zeka gelişimi için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış yazdım iyot

Yanlış yazdım iyot

Hyr cnm gerçek iyota ihtiyaç var ama marketten aldigin tuzlarin kokusunu fuydun mu hic iğrenç kokuyor kesinlikle kullanmayan bildiğin lagimin içinden tuz cikartiyor ne KDE islense de pislik mutlaka kaliyor. Ya deniz ya kaya yada himalaya tuzu.

Evet haklısın bızde evde hep kaya ve himayala tuzu kullanırız annemin tavsiyesiyle

cnm bnm inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliğini tshde düzene girer ben cuma gittim tsh 15.9 çıktı yine. 15 gündüz hapı içmiodum 0.06 ya düşmüştü fazla gelmişti şimdi geri fırlamış doktor bu hapı ömür boyu içeceksin tiroidin çalışmıyo hiç dedi ve hapı başladım hemen adetim başladı DENGEYİ YAKALAYIP DENGEDE TUTMAK ÇOK ZOR ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNN

Kizlar kulak cinlamaniz oluyor mu aniden cinlama gibide değil cizz ediyor beynine kdr sonra geciyo uyuz ldum ya KBB yede gittim işitme testi bile yaptirdim sorun yok ya vitamin eksikliği ya TSH

Saol cnm evet ben daha dusuremedim valla. İnşallah dozunda inebiliriz. Canim sende de kulak cinlamasi oluyor mu

saol cnm evet ben daha dusuremedim valla. Inşallah dozunda inebiliriz. Canim sende de kulak cinlamasi oluyor mu

oluyor ewet sen deyince farkettim oda mı tiroidden yaa

oluyor ewet sen deyince farkettim oda mı tiroidden yaa

Öyleymiş cnm bende beynim uyusuyo mu ne garip oluyor diye Dr aradim o dedi TSH yüksekti birden düşünce ilaçla ani cinlama uğultu yapar dedi. Ne biçim bu troit yaaa

offf yaaa melunn şeyyy

Öyle valla cnm buna da şükürler olsun. Dermansiz dert vermesin Rabbim...

aynen cnm ALLAHIMIN bugünlerine çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…