Hanımlaar benım düştü şükür 2.5 ılacı kesmekmı lazım yardımm pzt endokrıne gıdıcem ama o gune kdr ılacımı alıyımmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hamileyım bırakmamalıyım dıye dusundumde acaba 50 mg kullanıyorum tammı almalımıyım gercı dr ayarlar ama pzt beklıycem baş agrısından duramadım bugun troıtle ılgılımıkıHamilemisiniz bilmiyorum ama ilacı bırakırsanız tekrar degerleriniz yükselir
Zannetmiyorum.pazartesi Dr 'ye söylersin o dozunu ayarlar.içmezsen çocukta zeka problemi oluyormuş
Benim ilaçla 0,89 hamileyim.hergün içiyorum.45 günde endokronoloji dü' ye gidiyorum.ilacın dozu değişiyor
Evet hamileyım bırakmamalıyım dıye dusundumde acaba 50 mg kullanıyorum tammı almalımıyım gercı dr ayarlar ama pzt beklıycem baş agrısından duramadım bugun troıtle ılgılımıkı
Kadın doğum doktorunla görüş farklı bir ilaç vericek.hergun muhakak zamanında alinması lazım çok çok önemli
Sen dozunu kendin mi ayarlıyorsun
hanimlar her tsh yuksekligi guatr demek midir? :/
Hayır canım değildir. Ben ultrasona da girdim çok şükür birşey çıkmadı.
merhabalar geçmiş olsun bende haşimato hastasıyım ilacım fazla gelince doktorum 10 gün içme dedi sonra 25mg la devam et dedi 1 ay sonra değerim tsh 29 çıktı.ilaca başladım 75mg içiyorum hamilelik düşünüyorum ama 1 ayda düzene girer mi bilmiyorum sizin tsh 32 iken kaç mg kullandınızda değeriniz 0.06 ya düştü lütfen cevap yazar mısınızslm kızlar bende tiroid hastasıyım 1 ay önce öğrendim ve thsım 32,4 dü levotron kullandım 1ay ve kontrole gittiğimde ths 0,06 ya düşmüş yani ilaç fazla gelmişşuan hapı bıraktım 15 gün oldu yarın tekrar ölçtürcem ona göre dozunu ayarlycaz. ayrıca bebek istiorum geçen ekimde 10 günlük bebeğimi kaybettim maalesef ALLAHIM sdizlere yaşatmasın tam çalışmalar başladığım ay tiroidim çıktı ve bu ay adetim 5 gün geçti idrar testin yok bişey yarın hem tiroide hem gebeliğe baktırcam :) dua edin nolurrrr
merhabalar geçmiş olsun bende haşimato hastasıyım ilacım fazla gelince doktorum 10 gün içme dedi sonra 25mg la devam et dedi 1 ay sonra değerim tsh 29 çıktı.ilaca başladım 75mg içiyorum hamilelik düşünüyorum ama 1 ayda düzene girer mi bilmiyorum sizin tsh 32 iken kaç mg kullandınızda değeriniz 0.06 ya düştü lütfen cevap yazar mısınız
Cnm hiç sıkıntı etme hapin dozunu ayarlarından sonra hiç bir bir sorun olmuyor. Ben günde 75 mg içiyorum yaklaşık bir senedir hep 2 civarındamerhabalar geçmiş olsun bende haşimato hastasıyım ilacım fazla gelince doktorum 10 gün içme dedi sonra 25mg la devam et dedi 1 ay sonra değerim tsh 29 çıktı.ilaca başladım 75mg içiyorum hamilelik düşünüyorum ama 1 ayda düzene girer mi bilmiyorum sizin tsh 32 iken kaç mg kullandınızda değeriniz 0.06 ya düştü lütfen cevap yazar mısınız
Aradan baya yillar gecti ama suan bende ayni durumdayim tsh 3.59 cikti sizin gebeliginiz nasil gecti tsh sizi veya bebeginizi etkiledi mi acabaBenmi yok dr dozu ayarladı bnm için 6 dan 2.5 duştu sukur sımdı dr dustugu ıcın bklm ne dicek zaten neden kaynaklandıgını ögrenmk için troıt antıkorlarına bakıcaklar hormonsal bır durum çünki ve de tahminim bu korunma iğneleri oldum cok kızımdan snra sanırım o da cok etkıledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?