Tsh hormonu yüksek cıkanlar lütfen yazıın

Hanımlaar benım düştü şükür 2.5 ılacı kesmekmı lazım yardımm pzt endokrıne gıdıcem ama o gune kdr ılacımı alıyımmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilemisiniz bilmiyorum ama ilacı bırakırsanız tekrar degerleriniz yükselir
Evet hamileyım bırakmamalıyım dıye dusundumde acaba 50 mg kullanıyorum tammı almalımıyım gercı dr ayarlar ama pzt beklıycem baş agrısından duramadım bugun troıtle ılgılımıkı

Benim ilaçla 0,89 hamileyim.hergün içiyorum.45 günde endokronoloji dü' ye gidiyorum.ilacın dozu değişiyor

Benim hamilelik öncesi 7 idi.şimdi 9 haftalık hamileyim 0,60 a düşmüş.siz kaç mg kullanıyorsunuz ilacı?ben 25mg alıyorum çok düşmüş gibi geldi de

Kadın doğum doktorunla görüş farklı bir ilaç vericek.hergun muhakak zamanında alinması lazım çok çok önemli

Kadın doğum doktorunla görüş farklı bir ilaç vericek.hergun muhakak zamanında alinması lazım çok çok önemli

Evet pzt gunu endokrıne gıdıcem zaten dayanılmazsa bas agrım var ıkı gundur etkısı varmı tsh la

Sen dozunu kendin mi ayarlıyorsun

Benmi yok dr dozu ayarladı bnm için 6 dan 2.5 duştu sukur sımdı dr dustugu ıcın bklm ne dicek zaten neden kaynaklandıgını ögrenmk için troıt antıkorlarına bakıcaklar hormonsal bır durum çünki ve de tahminim bu korunma iğneleri oldum cok kızımdan snra sanırım o da cok etkıledı

bir sorum olacak gerçi doktor kontrolündeyim ama yaşayan varmı merak ettim.
30 haziranda tsh hormonu 5.14 çıktı üzerinden 6 hafta geçti 3.20 çıktı ve ardından 10 gün geçmeden 2.66 çıktı.
kısaca 1 buçuk ay içinde ilaç kullanmadan bu şekilde oynaması normal mi ? yaşayan varmı böyle bir durum ?

merhabalar geçmiş olsun bende haşimato hastasıyım ilacım fazla gelince doktorum 10 gün içme dedi sonra 25mg la devam et dedi 1 ay sonra değerim tsh 29 çıktı.ilaca başladım 75mg içiyorum hamilelik düşünüyorum ama 1 ayda düzene girer mi bilmiyorum sizin tsh 32 iken kaç mg kullandınızda değeriniz 0.06 ya düştü lütfen cevap yazar mısınız

Cnm hiç sıkıntı etme hapin dozunu ayarlarından sonra hiç bir bir sorun olmuyor. Ben günde 75 mg içiyorum yaklaşık bir senedir hep 2 civarında

Aradan baya yillar gecti ama suan bende ayni durumdayim tsh 3.59 cikti sizin gebeliginiz nasil gecti tsh sizi veya bebeginizi etkiledi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…