tsh hormonum 0.028

• Konu Sahibi Konu Sahibi NES84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NES84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.072
636
123
dorktor bey ben iki buçuk yıldır evliyim ve çocuğun olmadı iki kez aşılama yapıldı yumurtalık tembelliği olduğu söylendi adetlerim düzenlidir fsh ım yüksek çıkmıştı yani 11 di doktor DHEA denen ilaçtan verdi bu arada TSH ımda 3.01 di ve endokrinolojiye yönlendirdi oda bir ilaç verdi 25 mg en düşük dozmuş bir ay kullandımmm nodul yoktu zaten bununla ilgilide bir rahatsızlık hissetmemiştimm daha öncede,1 ayın sonunda dhea sayesinde FSH ım 7 ye indi doktor iyi olduğunu söledi aşıla sırasında güzel yumurtam gelişti ancak bu seferde TSH 0.04 olmuştu aşılama olmadı doktor tüp bebeğe geçelim dedi bu ay tam geçecektikki tsh bu seferde 0,028 olmuşş ilacı bırakmıştım bir aydır,kendi kendine bir düşüş içine girdi endokrin doktoru haşimato tiroidi atağı geçiriyosun düzelir dedi şu an hiç bişey kullanmıyorum dhea dışında tüp bebekde iptal oldu kendi kendine çıkmasını bekliyorum,size bir sorum olucak acaba bu dhea tsh ın düşmesinşi etkilermi,yada bu düşük seviyede iken tüp bebek yapılmazmı son şans olara tüp bebeği görüyordum şu anda onu bile yapamıyorumm çokk moralim bozukk hiç bişey anlamadım bu iştennn neden bana tsh ın yükselsin diye ilaç vermiyolar...

Hanımefendi geçmiş olsun. Kendi tecrübelerim Hashimoto tiroiditi olanlarda yumurtalıkı rezervinin azalmasıdır. Tavsiyem tiroid ilaçlarınızı bırakmayınız ve en kısa sürede tüp bebek tedavisine başlamanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…