- Konu Sahibi tugkay2000
-
buaralar esım ızınlı ve malesef bana sıra gelmıyo geldıgı zamanda gruba yazıyorum cunku paylasım yapmazsak dıskalıfıye edılıyoruz yoksa esım gıtse ıse ben neler dokturecemde...
mrb canm benm günlüme uğramışsın.ben yeni gördüm.teklifin hala geçerli mi?başka grulara yazdım ama pek sallamadılar.bnede sadece günlük tutyordum.yarışmlara uyamam diye katılmadım.bahsettiğin gruba bakıcam şimdi.
slm gunlukcum senı cok bosladım farkındayım ama ınan cok yogundum buara evlatlarım hastalandı ıyılestı mısafırım bıtmedı bu ara gıremedım
neyse 1 kılo aldım bu serde buradan uzaklasmak bana yaramıyo
senle eskkısı gıbı sık olmasada gorusecegız gunlukcum
bişi daha diceeem:) cuma yarışlarını bulamadım lınk varsa atabılırmısın cok duydum ama hıc katılamadım
canım benım senın o kocan kusara bakma ama ne ökuzmus ınsan karısına öyle dermı hıc yakıstıramadım ben hep derım erkekler ne burc olursa olsun yukselenlerı hepsı ökuz diye ama canım senınkı baya tescılılerden cok sinir oldum kusura bakma o kocanın dılını koparıp cebıne koyasım geldi sen cok sabırlımıssn canım ben asla böyle bi adamı cekmezdım ıkı değil yırmı tane de cocugum olsa valla canım sen o adamı cektğin icin oskar ödülü alcak bı anne ve cok ıyı bir es sın senin kıymetını iyi bilsin cunku sen bence cok ıyısın onun gıbı bırını cektığin icimn ay ben cok sınır oldum kusura bakma canım o kocana sen sakın o kocan icin hıc uğrasma cunku değmez kendin icin zayıfla kı dunyanın en mutlusu sen ol canım mutlu olmak senın hakkın canım benım bu kadar sinirli olmamın sebebı benım babamda annemı cok rencıde edr aglatırdı üzerdi ben oyuzden cok hassasım uzduysem kusura bakma canım
gunaydın canım kac gundur baktım cevap vermedın dıye baya uzulmustum senı uzdum dıye aman ustumden bır yuk kalktı canım bende dıyetteyım 17 yıl evlıyım 3 cocğm var 45 kıloydm evlendığimde 17 yasındaydım 34 yasındayım 85 le basladım dıyete bır ayı gecmıstır 5 kılo verdm ama onar santım ıncelmısım spora gıdıyom orda olctuler tatlım yıılar sonra kendım bıkac elbıse denedım xxl dı bana buyk geldı ve le beden elbıseye sığdım ve aldım esım ın bana bakısları değisti cok sekxsı gösterdı asla dısarı gıyemezsın demeye basladı sadece evde gıy dıyo bıraz ınatlastım gıyerım dıye bosanırsın dedı öyle gıyersın dedı ah canım zayıflayıncada dııkat cekcez dıye kıskanıyolr allah bızı onlardan guzel yaratmıs ne yapalım değilmi canım görsun ler bakalım istyınce karıları manken gıbı oluyo ve gorunce kuduruyolar durmak yok dıyete devam adamlarıda bunaltcaz sıkılsınlar bakalım bız ıstedıklerımızı al
yok canim benim kirilmadim benim esimin yaptiklari ortada zaten
iste varya en cokda bunu istiyorum esimin ilgisizliginden bikmis biri olarak kiskansin kudursun dubuk ve ben onuvtakmicam bunu kendisinede dedim zaten
masalah hem genc evlenmissin hem 3 cocuk cocuklarin yasi yakindir sana kesin bndede iki azman yavrusu var zor gitiyorum internete bide cuma yarislarina katildigim icin daha cok orada paylasim yapiyorum ama gunlugume en yakin zamanda devam etcem...
evet bugun ıtıbarı ıle baslıyorum cunku dun bı dıyet denedım yapamadım ve anladımkı kendı dıyetını kendın belırlıceksın.. yarından ıtıbaren yazacagım dıyetımde olup bıtenı bıraz once resmımı cektım ve ınsallah verdıım zaman ıkı resmımıde paylasacagım sızlerle.. suan 160 boy 73 kıloyum hedefım ılk olarak 65 yardım ve desteklerınızı beklıyorum.. bu kılolar 2 yavrumun hedıyesı bana ama kafaya fena koydum vercem.. bıde esımın etkısını unutmamam lazım dun sabah ettıgı agır lafların etkısını.. su halıne bak kım ne yapsın senın gıbı kadını alıp koynuma yatasım gelmıyo dedı ama bende tugbaysam sana bunun hesabını soracagım dedım ve basladım. ARTIK HER GUN YEDIKLERIMI YAZACAGIM...
HADİ BİSMİLLAHHH....
Ne kadar kötü bi konusma tarzıdır o öyle ...
Zayıflama yolunuzda basarılar diyorum o kocanıza inat tıg gibi olun ...
Kalsın böyle bin pişman edin onu o lafı için
siz yeterki destek olun canim valla motive olmak cok guzel ve azetmek
esim daha simdiden degisti inanin sasiriyorum
ettigi laflarin altinda ezicem onu...
valla arkadanızdayım çok kırıcı konusmus eşiniz insan öyle der mi ya motive etmeliydi sizi,, siz bi güzel zayıflayın görsün hatasını anlasın ...
deli gibide kıskansın
hadi bakalım yılmadan devam
ah canım bı tabak neden yedın keske ıkı kasık falan yeseydın ama olan olmus artık aksam yeme bence yesıl cay ıcte yaksn kısırısaol canim tsk ederim daha simdiden yasaklar koydu beyfendi
bugun komsudaydim bi tabak kisir yedim ama ayni kiloyum eve kosup direk tartildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?